ToniAdams Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 lako jebote.ja sam, recimo, za nasilje, a uvek protiv nasilja.
Д Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Не разумем, али нема ни везе. "Млади" су на правом месту.
Milogled Bluff Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ma razumes ti to, siguran sam. Samo si previse pametan, pa ti se zakljucak cini suvise jednostavnim.
gervasius twinkleminkleson Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 "Proces protiv anarhista politički"10. decembar 2009. | 11:42 -> 15:55 | Izvor: B92Beograd -- Više od 20 intelektualaca potpisalo proglas u kom se proces protiv šestoro anarhista naziva političkim i traži se odbacivanje optužbe o "međunarodnom terorizmu"ne znam da li ozbiljnije zvuci 'vise od 20' ili 'intelektualaca'sta oces, to je vise od 3,3 intelektualca po anarhisti. sasvim dobar racio :)
Аврам Гојић Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 (edited) meni je zastrasujuce da u ovoj zemlji postoji takva klima ravnodusnosti, da je moguce nekoliko meseci drzati ljude u pritvoru sve sa tom medijskom optuznicom za medjunarodni terorizam bez ikakvog nagovestaja kada ce optuzeni biti izvedeni pred sud, komotno moze rezim da ih drzi u zatvoru, pardon, pritvoru i deset godina i nikom nista i potpuna ravnodusnost. niko ne zna ni kako su i u kakvim su zatvorskim uslovima, pa da, nisu to desnicari iz 1389 i obraza pa da daju intervjue za desnicarske tabloide <_<i mene zapanjuje do koje se mere kod nas ogrezlo u malogradjanstinu, da ljudi osecaju potrebu da se dodatno podsmevaju mladicima i devojkama kojima zbog jednog razbijenog prozora preti 15 godina zatvora, i pritom su protivpravno u pritvoru (na kakve svedoke oni mogu da uticu?). sramotno. i ne, o ovome necu da polemisem, ko zeli da odgovori pricace u vetar, zato sto nemam nameru da objasnjavam nesto sto je ocigledno. Edited December 10, 2009 by vasudeva418
yolo Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 kome da objasnjavas, ovom cirilicnom nacisti gore?
Д Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ма да, где су млади, ту је и шала. Шта је молотовљев коктел, шта је амбасада. Звучите као Коштуница.
Аврам Гојић Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 (edited) Ма да, где су млади, ту је и шала. Шта је молотовљев коктел, шта је амбасада. Звучите као Коштуница.Tebi nije najjasniji koncept prava, pa evo potrudicu se: kazna treba da bude srazmerna tezini krivicnog dela, a kvalifikacija dela u optuznom predlogu treba da odgovara opisu dela. Sada te, na osnovu ovoga, pozivam da na jedan tas stavis spaljivanje dela ambasade sa smrtnom posledicom (izazivanje opste opasnosti), a na drugi - jedan nespretno bacen molotovljev koktel, usred noci (medjunarodni terorizam). Jednacina je toliko laka da ce je covek sa tvojim IQ resiti za nekoliko sekundi, a posto verujem da ti je jasno o cemu govorim, cenim da ti se naprosto dopada sto su anarhisti nagrabusili. Molim te da budes posten i da kazes "ne zanima me zakon, ne volim levicare i zelim da idu na dugu robiju, bez obzira da li je to u skladu sa pravom ili ne". Edited December 10, 2009 by vasudeva418
Shan Jan Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Sudstvo ostri zube na anarho-boemsko-sindikalistickoj organizaciji. Lakse je njih skembati i time se hvaliti nego prave krimose od kojih mozes dobiti metak u potiljak.
kim_philby Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Tebi nije najjasniji koncept prava, pa evo potrudicu se: kazna treba da bude srazmerna tezini krivicnog dela, a kvalifikacija dela u optuznom predlogu treba da odgovara opisu dela. Sada te, na osnovu ovoga, pozivam da na jedan tas stavis spaljivanje dela ambasade sa smrtnom posledicom (izazivanje opste opasnosti), a na drugi - jedan nespretno bacen molotovljev koktel, usred noci (medjunarodni terorizam). Jednacina je toliko laka da ce je covek sa tvojim IQ resiti za nekoliko sekundi, a posto verujem da ti je jasno o cemu govorim, cenim da ti se naprosto dopada sto su anarhisti nagrabusili. Molim te da budes posten i da kazes "ne zanima me zakon, ne volim levicare i zelim da idu na dugu robiju, bez obzira da li je to u skladu sa pravom ili ne". meni utisak vezan za optuznicu protivu rate samo pojacava ovonedeljni 'insajder'. onaj polusvet je na slobodi, drzava poput puza polako sluzi u njihovom pravcu a BIA i KOS gledaju kako da ih upotrebe. posao ko i obicno. ova zemlja da ima makar krimi pisca poput onog kubanca leonarda padure mogli bi makar da prodajemo originalnu neo-noir literaturu i da nas bog vidi. ovako domace filmadzije opevavaju nasilnike dok ovi ne pokucaju i na njihov kisobran.
aram Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Nagrada za ljudska prava grada Weimara Sonji BiserkoSonju Biserko su za nagradu predložili Srpsko građansko vijeće u Sarajevu i organizacija Žene Srebrenice, zajedno sa nemačkom nevladinom organizacijom Društvo za ugrožene narode.
pacey defender Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 jedan nespretno bacen molotovljev koktel,nemoj zajebavati, molim te. zvucis kao U-Dju sa svojim "bacanje koktela je manifestacija politickog stava". Kretenski je ovo okarakterisati kao medjunarodni terorizam, i potpuno se slazem sa tobom i svima koji kazu da je skanda to sto im nije dato pravo da se brane sa slobode, ali hajde da budemo posteni i da kazemo da oni jesu pocinili 1 krivicno delo. A zna se kakve je prirode kazna za krivicno delo.
Аврам Гојић Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 nemoj zajebavati, molim te. zvucis kao U-Dju sa svojim "bacanje koktela je manifestacija politickog stava". Kretenski je ovo okarakterisati kao medjunarodni terorizam, i potpuno se slazem sa tobom i svima koji kazu da je skanda to sto im nije dato pravo da se brane sa slobode, ali hajde da budemo posteni i da kazemo da oni jesu pocinili 1 krivicno delo. A zna se kakve je prirode kazna za krivicno delo.Naravno da su pocinili krivicno delo - izazivanja opste opasnosti, nista drugo nisam ni rekao.
Mp40 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ја заиста не знам како људи праве разлику између насиља и насиља.Pokazacu ti ja. Tako da lepo shvatis i da ti bude sasvim jasno.
yolo Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 nemoj zajebavati, molim te. zvucis kao U-Dju sa svojim "bacanje koktela je manifestacija politickog stava". Kretenski je ovo okarakterisati kao medjunarodni terorizam, i potpuno se slazem sa tobom i svima koji kazu da je skanda to sto im nije dato pravo da se brane sa slobode, ali hajde da budemo posteni i da kazemo da oni jesu pocinili 1 krivicno delo. A zna se kakve je prirode kazna za krivicno delo.za ovo "krivicno" delo, to sto su do sada odmardeljisali je vise nego dovoljno. to je obican vandalizam, nista vise. 60 dana okopavanja kuruza ili vadjenja secerne repe u padinjaku. ionako im je rata zatvor pretvorio u crveni univerzitet - ako ozbiljni krimosi prihvate njegovo ucenje, ova drzava ce mnogo vise najebati nego sa njim na slobodi.
Recommended Posts