Jump to content
IGNORED

ANTIFA Bg

zavisnica

Recommended Posts

Posted

Наравно, нема шта да се разговара, ја обично затварам дискусије, чак и када започињем теме (посебно незгодне) cool.gif

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

81

• Аврам Гојић

74

• kim_philby

65

• Milogled Bluff

44

Posted

je ovaj Ruski spot o 65 godina pamcenja oslobodjenja reziro Dragojevic? Bas lici na scene prisecanja iz njegovih filmova.

Posted

Ovaj spot 2009-te je čist nadrealizam. Bilo bi super da iskopaju Dražu baš prekosutra :lol::isuse:

Posted
je ovaj Ruski spot o 65 godina pamcenja oslobodjenja reziro Dragojevic? Bas lici na scene prisecanja iz njegovih filmova.
Haha, da znas da lici! :DNego, jel' sam ja ovo dobro prepoznao muziku koja ide u prvom delu spota: Tamna je noc ili kako se vec zove u originialu?
Posted
Hahaha. Nije Dragojevic vec Zli ;)
Posted

koji me djavo terao da kliknem na plej. ppzdla sam.

Posted

Aj sad na B92 pa nastavi...Prpa odoleva ali cetnicka govna smrde on the right and left flank...

Posted
Aj sad na B92 pa nastavi...Prpa odoleva ali cetnicka govna smrde on the right and left flank...
A i frontalno™.
Posted (edited)

Da, to sam zaboravio! Odatle fasizam bije najjace. Pravda za Prinz Eugen folksdojcere!!Edit: Aj, ne ovde... ima tema o Otisku™.

Edited by Mp40
Posted
Tema spota - "Ono kao ljubav".
axaxaxxaxaxa
Posted

OK, Spreman sam...Spremite se i vi za nedelju najagresivnijeg devalviranja antifasizma i nabijanja istog u DS-SPS okvire. Bice tesko, pegla ce sama kretati uz grlo, uralce se na TV i novine ali prezivecemo...Ne dajmo se, drugovi i drugarice!

Posted
Zizek: What does it mean to be a revolutionary today? Marxism 2009dugo se nismo svadjali :)