Mp40 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 (edited) Vladimir Ilić moj profa sociologije...kralj! Moram da priznam da sam veliki deo kurcenja spram fasista naucio od njega. Taj njegov "mozete svi da mi ga se napusite i ne mislim da ste strasni nego ste jadni" stav je zakon. Secam se kad je, na nekoj od nasih prvih tribina nekog ljoticevca, tri puta veceg od njega iznapusavao prvo akademski a potom i svakako drugacije ("imam tri baj-pasa i ne umem da se bijem ali nosi se u kurac, dziberu" - prafraza). Gledam i mislim, odakle ovom finom coveku muda da ovako izgovnata ovog krkana. Posle je rekao da njega ne zanimaju nikakva pravila u borbi sa sljamom.Edit (nevezano za Dr. ilica) Evo i malo za citanjehttp://afans.org/vesti/zapusteni-antifasizam-14102009 Edited October 14, 2009 by Mp40
Buck Naked Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Tako je! Jedan od retkih trenutaka u životu kada sam bio zadovoljan sobom, bio je trenutak kada me je Vlada Ilić pozvao na telefon i poželeo da se upoznamo i popijemo nešto. Naravno da ga nisam impresionirao..
Mp40 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Najverovatnije ce se overiti ovo.Kakav waste of time, a?ML u Bg predstavljaju antifasizam, ona jedna nece da se bije - treba panduri da joj biju protivnike, onaj jedan je antifasista ali zna da Romi zarade kilu zlata od mokrih novina na dan, SNS trenerkas ima plan, DS ML poziva na sabornost i Djilashtvo... Odoh kuci u moju selendru medj moje Antifasistkinje i Antifasiste koji nisu u Akciji kao ovi.Steta sto je dopusteno ikom osim Bore i Prof. Ilica da laprdaju...
kim_philby Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Kakav waste of time, a?ML u Bg predstavljaju antifasizam, ona jedna nece da se bije - treba panduri da joj biju protivnike, onaj jedan je antifasista ali zna da Romi zarade kilu zlata od mokrih novina na dan, SNS trenerkas ima plan, DS ML poziva na sabornost i Djilashtvo... Odoh kuci u moju selendru medj moje Antifasistkinje i Antifasiste koji nisu u Akciji kao ovi.Steta sto je dopusteno ikom osim Bore i Prof. Ilica da laprdaju...Zvuci scary. Ko je organizator toga?
kokota Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 (edited) Kakav waste of time, a?ML u Bg predstavljaju antifasizam, ona jedna nece da se bije - treba panduri da joj biju protivnike, onaj jedan je antifasista ali zna da Romi zarade kilu zlata od mokrih novina na dan, SNS trenerkas ima plan, DS ML poziva na sabornost i Djilashtvo... Odoh kuci u moju selendru medj moje Antifasistkinje i Antifasiste koji nisu u Akciji kao ovi.Steta sto je dopusteno ikom osim Bore i Prof. Ilica da laprdaju...Totalni.Ali i pored apsolutne neorganizacije, nedostatka bilo kakve koncepcije, Maje Krek koja je moderisala na nivou trogodisnjeg deteta, ipak je glavna faca bio lik koji je prodavao pricu kako Romi zaradjuju 5000 dinara dnevno od sekundarnih sirovina.. svaki!Eto mene u "selendri" (ali bar po Antifa pitanju prestonici), na ovome narednog vikenda. Gore sigurno nece biti.Zvuci scary. Ko je organizator toga?"Antifasistkinje i antifasisti u akciji" Edited October 15, 2009 by kokota
kim_philby Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Totalni.Ali i pored apsolutne neorganizacije, nedostatka bilo kakve koncepcije, Maje Krek koja je moderisala na nivou trogodisnjeg deteta, ipak je glavna faca bio lik koji je prodavao pricu kako Romi zaradjuju 5000 dinara dnevno od sekundarnih sirovina.. svaki!Eto mene u "selendri" (ali bar po Antifa pitanju prestonici), na ovome narednog vikenda. Gore sigurno nece biti."Antifasistkinje i antifasisti u akciji"PA tko su ti ljudi? Vidim da je Maja bila moderator. Jel u pitanju neka ASI/Cruzok kolaboracija? Otkud i Dezulovic tamo? Meni ne smeta samo deluje suvise mainstream za tu ekipu (onako vise CZKD).
Buck Naked Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Eto mene u "selendri" (ali bar po Antifa pitanju prestonici), na ovome narednog vikenda. Gore sigurno nece biti.Ih, pa to prijatelji organizuju!
teacher Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 PA tko su ti ljudi? Vidim da je Maja bila moderator. Jel u pitanju neka ASI/Cruzok kolaboracija?Koliko sam ja shvatio, oni su bili Judejski narodni front, a sada su promenili ime u Narodni front Judeje. I da, bilo je oko 50 ljudi iz oko 60-ak antifa pokreta. Jedino empej, njegova bolja polovina i ja nismo imali svoj pokret. Vrhunac je bio kad je mladi lider neke od judejsko pokretnih fronti, počeo da ubeđuje prof Ilića (1 megacara) kako ovaj nema pojma. To je bio znak da moja malenkost napusti ovu tribinu, koja je sasvim lepo počela: Ilićevom minijaturom i Dežulovićevim čitanjem zanimljivog teksta. Sve ostalo, uključujući i patetični lament andragoškinje (čija je priča mogla da stane u 1 minut, a trajala je 2x više nego Ilić i Dežulović zajedno), teški smor. Veliki hejt za sve one folirante i njihove smaračke organizacije, frontove i šta sve ne.
kim_philby Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Koliko sam ja shvatio, oni su bili Judejski narodni front, a sada su promenili ime u Narodni front Judeje. I da, bilo je oko 50 ljudi iz oko 60-ak antifa pokreta. Jedino empej, njegova bolja polovina i ja nismo imali svoj pokret. Vrhunac je bio kad je mladi lider neke od judejsko pokretnih fronti, počeo da ubeđuje prof Ilića (1 megacara) kako ovaj nema pojma. To je bio znak da moja malenkost napusti ovu tribinu, koja je sasvim lepo počela: Ilićevom minijaturom i Dežulovićevim čitanjem zanimljivog teksta. Sve ostalo, uključujući i patetični lament andragoškinje (čija je priča mogla da stane u 1 minut, a trajala je 2x više nego Ilić i Dežulović zajedno), teški smor. Veliki hejt za sve one folirante i njihove smaračke organizacije, frontove i šta sve ne.Cekaj a ko je tvrdio da Cigani/Romi masno zaradjuju?
teacher Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Cekaj a ko je tvrdio da Cigani/Romi masno zaradjuju?neki iz anarho-komunističke-lenjino-marksističke frakcije Judejske narodne partije. Čovek je hteo valjda ironijom da podigne nivo besa prema liberalnom kapitalizmu. Čak je potencirao da onaj ko je vlasnik zemljišta ima pravo da radi sa ljudima na tom zemljištu šta hoće. Sve je to infantilno u tolikoj meri, da zapravo ne treba trošiti reči.
kim_philby Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 neki iz anarho-komunističke-lenjino-marksističke frakcije Judejske narodne partije. Čovek je hteo valjda ironijom da podigne nivo besa prema liberalnom kapitalizmu. Čak je potencirao da onaj ko je vlasnik zemljišta ima pravo da radi sa ljudima na tom zemljištu šta hoće. Sve je to infantilno u tolikoj meri, da zapravo ne treba trošiti reči.Bedastoca. 1 funkcionalni rasizam.
slepa živana Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 neki iz anarho-komunističke-lenjino-marksističke frakcije Judejske narodne partije.:lolol:pre desetak godina bio je jedan lik, sav u crnom, družio se s ratom i izjašnjavao se kao anarhista nadrealista. govorio je nekim jezikom kao dositej obradović. meni je to bilo jako zabavno i smešno... kad je čovek mlad, svašta mu je zabavno i smešno...
Eraserhead Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Raznih se budala covek moze nagledati na tom Filozofskom.
Recommended Posts