Jump to content
IGNORED

ANTIFA Bg

zavisnica

Recommended Posts

Posted

ko bi pobedio u fajtu 1:1? Oni ili Centar za Moderne Vestine?Urose, os nenasilno setati sutra?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

81

• Аврам Гојић

74

• kim_philby

65

• Milogled Bluff

44

Posted (edited)
Ne lupetaj!Omladina HOPS-a su svi oni koji su zavrsili Skolu demokratije HOPS-a, ima aktivnih ljudi i neaktivnih, ja sam neaktivan, npr. <_<
Tako je!Prvo skoči, pa reci HOPS! Edited by Buck Naked
Posted (edited)
ko bi pobedio u fajtu 1:1? Oni ili Centar za Moderne Vestine?Urose, os nenasilno setati sutra?
Volim i HOPS i CMV!:)I da, danas cu setati.:) Edited by uros_s78
Posted
Ne lupetaj!Omladina HOPS-a su svi oni koji su zavrsili Skolu demokratije HOPS-a, ima aktivnih ljudi i neaktivnih, ja sam neaktivan, npr. <_<
ne kaze se vise pasivan? :o
Posted (edited)
Skolu demokratije HOPS-a
Škola demokratije?!Šta se uči u toj školi demokratije?

da to ne bude kao ona škola za dame

Edited by salerokada
Posted

ovaj topik mi se čini primerenim da ubacim ovo iz bolikite od petka. i rasna diskriminacija, i boli me kita institucije, i neformalni centri moći, i "slika o nama u svetu" i uzimanje za primer istog takvog jada. i jedan od komentara (KiM).najzajebanija je slika koju mi sami imamo o ovoj zemlji.

Posted

Ne znam na koju temu da postavim ... Ima li nekih vesti o Rati ?

Posted
Ne znam na koju temu da postavim ... Ima li nekih vesti o Rati ?
Rata je, koliko sam cuo od nekih zajednickih poznanika koje sam sreo na BG premijeri Zilnikovog filma, dobro. Nije u samici kako su prvo neki panicari trubili vec je u zajednickoj prostoriji sa jos 18 pritvorenika kojima drzi casove iz predmeta Klasna svest i savremeno drustvo. Oni ga postuju ili zato sto misle da je intelektualac i jurodiv ili zato sto je krupan ali eto tako to ide u mardelju. Ja kapiram da Barovic radi overtime da im skine optuznicu za Medjunarodni terorizam odnosno da to bude preinaceno u nesto drugo sa manjom zaprecenom kaznom ili vec tako nesto. Do tada Rata pohadja univerzitet svakog pravog revolucionara.
Posted
sa jos 18 pritvorenika kojima drzi casove iz predmeta Klasna svest i savremeno drustvo.
Kakvo surovo služenje kazne u srpskim zatvorima. Jadni ljudi nisu to zaslužili. :D
Posted
Poziv na tribinuFAŠIZAM, JUČE, DANAS - NE I SUTRAO opasnosti istorijskog revizionizma, o fašističkim pojavama u savremenom društvu, o načinima na koje društvo mora solidarno da pruži odgovor... O klerofašističkim pretnjama upućenim manjinskim društvenim grupama i o nepristajanju građanki i građana na povlačanje... Govore:Dr Vladimir Ilić, sociologBoris Dežulović, novinarJelena Savić, andragoškinjaTribina će se održati u četvrtak, 15. oktobra 2009, u Svečanoj sali Filozofskog fakulteta (Sala 108 na prvom spratu), sa početkom u 15 časova.Antifašistkinje i antifašisti u akciji
Posted

Pa u Beogradu, jebem li ga, pardon my centralism.

Posted
Pa u Beogradu, jebem li ga, pardon my centralism.
Beaten to it. Damn you!