Mp40 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ko bi pobedio u fajtu 1:1? Oni ili Centar za Moderne Vestine?Urose, os nenasilno setati sutra?
Buck Naked Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 (edited) Ne lupetaj!Omladina HOPS-a su svi oni koji su zavrsili Skolu demokratije HOPS-a, ima aktivnih ljudi i neaktivnih, ja sam neaktivan, npr. <_<Tako je!Prvo skoči, pa reci HOPS! Edited September 30, 2009 by Buck Naked
uros_s78 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 (edited) ko bi pobedio u fajtu 1:1? Oni ili Centar za Moderne Vestine?Urose, os nenasilno setati sutra?Volim i HOPS i CMV!:)I da, danas cu setati.:) Edited October 1, 2009 by uros_s78
Pontijak Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ne lupetaj!Omladina HOPS-a su svi oni koji su zavrsili Skolu demokratije HOPS-a, ima aktivnih ljudi i neaktivnih, ja sam neaktivan, npr. <_<ne kaze se vise pasivan? :o
salerokada Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 (edited) Skolu demokratije HOPS-aŠkola demokratije?!Šta se uči u toj školi demokratije? da to ne bude kao ona škola za dame Edited October 1, 2009 by salerokada
đorđe geprat Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ovaj topik mi se čini primerenim da ubacim ovo iz bolikite od petka. i rasna diskriminacija, i boli me kita institucije, i neformalni centri moći, i "slika o nama u svetu" i uzimanje za primer istog takvog jada. i jedan od komentara (KiM).najzajebanija je slika koju mi sami imamo o ovoj zemlji.
Lezilebovich Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ne znam na koju temu da postavim ... Ima li nekih vesti o Rati ?
kim_philby Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ne znam na koju temu da postavim ... Ima li nekih vesti o Rati ?Rata je, koliko sam cuo od nekih zajednickih poznanika koje sam sreo na BG premijeri Zilnikovog filma, dobro. Nije u samici kako su prvo neki panicari trubili vec je u zajednickoj prostoriji sa jos 18 pritvorenika kojima drzi casove iz predmeta Klasna svest i savremeno drustvo. Oni ga postuju ili zato sto misle da je intelektualac i jurodiv ili zato sto je krupan ali eto tako to ide u mardelju. Ja kapiram da Barovic radi overtime da im skine optuznicu za Medjunarodni terorizam odnosno da to bude preinaceno u nesto drugo sa manjom zaprecenom kaznom ili vec tako nesto. Do tada Rata pohadja univerzitet svakog pravog revolucionara.
salerokada Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 sa jos 18 pritvorenika kojima drzi casove iz predmeta Klasna svest i savremeno drustvo.Kakvo surovo služenje kazne u srpskim zatvorima. Jadni ljudi nisu to zaslužili. :D
MachineGunEtiquette Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Poziv na tribinuFAŠIZAM, JUČE, DANAS - NE I SUTRAO opasnosti istorijskog revizionizma, o fašističkim pojavama u savremenom društvu, o načinima na koje društvo mora solidarno da pruži odgovor... O klerofašističkim pretnjama upućenim manjinskim društvenim grupama i o nepristajanju građanki i građana na povlačanje... Govore:Dr Vladimir Ilić, sociologBoris Dežulović, novinarJelena Savić, andragoškinjaTribina će se održati u četvrtak, 15. oktobra 2009, u Svečanoj sali Filozofskog fakulteta (Sala 108 na prvom spratu), sa početkom u 15 časova.Antifašistkinje i antifašisti u akciji
MachineGunEtiquette Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Pa u Beogradu, jebem li ga, pardon my centralism.
kim_philby Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Pa u Beogradu, jebem li ga, pardon my centralism.Beaten to it. Damn you!
Recommended Posts