uros_s78 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 videla sam nalepnicu na kojoj piše anti antifa... takoreći fa U NS-u su 2007. na nazi mitingu (u isto vreme bio nas anti-nazi) strojevci i obrazashi vikali "Anti-antifa Srbija", mislim da na youtubeu ima cak i pesma s tim nazivom.
Buck Naked Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Vikali su "Antifa, ha, ha, ha!" Jako smešno!
bradilko Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 malo akcije ne bi falilo protiv naci ekipe,a malo manje kak je sladak i lud price. treba da se malo razbije koja jazbina obraza i takvih organjizacija.taki neki metod i sl.onski fighteri
Mp40 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Svaka ti ka Njegosu! Mora malo neki teror po Bg. Stvarno vas previse i predugo jebavaju a jajare su, majke mi!
bradilko Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Svaka ti ka Njegosu! Mora malo neki teror po Bg. Stvarno vas previse i predugo jebavaju a jajare su, majke mi!Ih Njegos!moze ispred ulaza,ne moras da se mucis vlakovima do Bg
salerokada Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Evo akcije za sve koji su želeli istu (a da to ne uključuje prebijanje bilo koga) Odgovor građana na nasilje !!!! Petak, 16h, Pionirski park Organizacioni odbor skupa građanske solidarnostiVas pozivaNa javni skup„Odgovor građana na nasilje“ Više od nedelju dana posle zabrane „Povorke ponosa“ u Beogradu i napada na državljane Francuske, Grčke, Australije i Libije, država nije odlučno reagovala i pored svih obećanja. Oni koji prete i vrše nasilje su se suočili samo sa prekršajnim prijavama ili kaznama zbog neposedovanja lične karte i održavanja zabranjenog skupa. Niko nije procesuiran zbog pretnji manjinskim grupama, većina napadača na strane državljane nije uhapšena, a govor mržnje je i dalje prisutan. Najave zabrane organizacija „Obraz“ i „SNP 1389“ nisu dovoljne i građani sa pravom očekuju da država jasno reaguje na svaki akt nasilja, ma prema kome on bio usmeren. Ujedinjene Nacije su proglasile 2. oktobar Međunarodnim danom nenasilja i kao takav on će biti obeležen u celom svetu. Pozivamo Vas da se svi zajedno okupimo u Pionirskom parku, u petak 2. oktobra u 16h, kako bi još jednom ukazali da nasilje nije prihvatljivo u Srbiji i da ljudska prava ne smeju biti ograničavana zbog pretnji nasiljem. Zajedno ćemo pozvati vlasti Srbije da odlučno primene zakon i garantuju slobodu svakom građaninu i iskazati solidarnost sa svima koji su bili žrtve nasilja ili koji nisu u stanju da uživaju ljudska prava zbog pretnji. Između ostalih na skupu će Vam se obratiti:Branko Cvejić, Ružica Đinđić, Gorčin Stojanović, Srđan Dragojević, Želimir Žilnik, Tanja Vojtehovski, Biljana Cincarević, Kokan Mladenović, Srbijanka Turajlić, Ivan Tasovac...Protiv nasilja: Za pravnu i efikasnu državu !Za sve informacije : gradjaniprotivnasilja@gmail.comNe znam samo šta ova Tanja Vojtehovski traži tu.
Buck Naked Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Opet ovi što apeluju i zahtevaju..Uz izuzetak Žilnika i Cincarević.
kokota Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Koalicija mladih protiv nasilja vas poziva na ŠETNJU PROTIV NASILJA koja će započeti protestnim okupljanjem na Platou ispred Filozofskog fakulteta u ČETVRTAK, 1. oktobra 2009. godine u 17 ČASOVA.Protestna kolona će se od Platoa kretati Vasinom ulicom, preko Trga republike, Knez Mihajlovom do spomenika zahvalnosti Francuskoj na Kalemegdanu.Zahtevamo:- Brzo hapšenje, efikasno suđenje i maksimalne kazne- Da policija i tužilaštvo tretiraju pretnje ozbiljno koliko i akte fizičkog nasilja- Zaštitu ljudskih prava za sve!Kažimo NE huliganstvu!
Lezilebovich Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Znači sada imamo dva skupa protivu nasilja... četvrtak i petak...
bup Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ovo drugo organizuje sledeca grupacija:Koalicija mladih protiv nasiljaKoalicija mladih ljudi koji su rešeni da se suprostave svim vrstama nasilja na ulicama Beograda kao jednom od najvećih društvenih problema u Srbiji!Koalicija je nastala konsenzusom podmladaka proevropski orjentisanih političkih stranaka i organizacija civilnog društva koje se bave promocijom demokratije i ljudskih prava.Koaliciju sačinjavaju Demokratska omladina, Mladi LDP-a, Socijaldemokratska omladina, pokret Evropa nema alternativu, podmladak Helsinškog odbora za ljudska prava, Gej strejt alijansa uz podršku Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine, Evropskog pokreta u Srbiji, Građanskih inicijativa i Inicijative mladih za ljudska prava.pretezno mladi lideri rekao bih.
Lezilebovich Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 A za ovaj prvi i ne piše ko organizuje...
borris_ Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 P a hoce li iko ici ovdje ili vas se to ne tice? (ili mozda niste mladi)
kokota Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Najverovatnije cu biti na ovom u petak, dok u cetvrtak necu stici zbog obaveza..
Lezilebovich Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ja ću verovatno otići na oba... Mada, možda teram mak na konac, ali mi se malo gade organizatori ovog na platou... Sa druge strane, ipak nešto rade, za razliku od mene, pa i nemam neko pravo da im bilo šta govorim.
Eraserhead Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Jebem mu mater zar nisu mogli u subotu da organizuju skup i tako zagarantuju najveci broj ljudi. Sad moram da izlazim ranije.
Recommended Posts