Eraserhead Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 http://vukajlija.com/biljana-cincarevic/27840Nikakve simpatije prema Biljani ili njenom delu ali ovo ko da je neko retardiran pisao.
assück Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 opce je poznato da je Vukajlija referenca za bilo sta
uros_s78 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 @ kim-nekako mi postaje zao sto je Rata u tvoruza.:(Jes da je terorista, ali ovu velikosrpsku fasisticku gamad neko treba dobrano da izubija!@ savindan-i ti i tvoji politicki istomisljenici niste dostojni Biksiju da brisete cipele, to nek vam svima bude jasno!
savindan Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 (edited) Пардон, има још дефиниција, Мадам Пиано, Весна Радусиновић, Ивана Жигон http://vukajlija.com/biljana-cincarevicSrpska avangardna umetnica.Avangardna, naravno, samo na b92, proslavljena po njenim aktovima koji prikazuju domace zvezde sunda u degutantni(ji)m pozama i njenom izrazenom "pravoslavlju".Ono sto je Vesna Radusinovic za srpsku knjizevnost, Madam Piano za muziku, Ivana Zigon za rodoljublje, to je Cincarevicka za slikarstvo - okruglo, pa na cose i na kraju nista. Edited September 25, 2009 by savindan
assück Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 reci mi, jel su to sve tvoji nickovi? koliko ih imas?
uros_s78 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Пардон, има још дефиниција, Мадам Пиано, Весна Радусиновић, Ивана Жигон http://vukajlija.com/biljana-cincarevicSrpska avangardna umetnica.Avangardna, naravno, samo na b92, proslavljena po njenim aktovima koji prikazuju domace zvezde sunda u degutantni(ji)m pozama i njenom izrazenom "pravoslavlju".Ono sto je Vesna Radusinovic za srpsku knjizevnost, Madam Piano za muziku, Ivana Zigon za rodoljublje, to je Cincarevicka za slikarstvo - okruglo, pa na cose i na kraju nista. Sve tri ne mogu da dostignu Bixy, jbg... :D Pogotovo treca, kojoj je jedina dobra uloga ona Nastasje Filipovne u Idiotu.
savindan Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 reci mi, jel su to sve tvoji nickovi? koliko ih imas?имам један али тек од данас, откад сам укапирао колико су прозрели шупљине које сте ви идеолошки острашћеници узели за идоле у недостатку чистог прозора у свет/реалност/животдид самуан сеј Бикси?http://vukajlija.com/biljana-srbljanovic ово је разваљивање
Ryan Franco Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Sve tri ne mogu da dostignu Bixy, jbg... :DA koja ti se slika Biljane Cincarevic dopada i zasto? BixyTM kao slikarka je jednostavno djubre. Motivi su prvoloptaski, a u izvedbi nema nicega uzbudljivog. Autoadvertajzing i nista vise. Savindane, iako si politicki neistomisljenik u 98% slucajeva, negde te ipak postujem za razliku od par klovnova na forumu. Nemoj se kompromitovati ovakvim linkovima, molim te. Modovi, ajd ovo kod kauboja da se baci da diskutujemo, ako ima nekog ko je video dve njene slike.
savindan Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Важи мајсторе, ја сам тек открио Вукајлију па сам још увек под утиском...
assück Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 имам један али тек од данас, откад сам укапирао колико су прозрели шупљине које сте ви идеолошки острашћеници узели за идоле у недостатку чистог прозора у свет/реалност/животдид самуан сеј Бикси?http://vukajlija.com/biljana-srbljanovic ово је разваљивањеne, care, gresis. uopste me ne zanima lik, a posebno delo, Cincareviceve. samo mi je debilno da neko koristi sajtove poput Vukajlije da bi diskreditovao bilo koga.
DarkAttraktor Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 ne mogu odoleti...http://www.gospodepomiluj.com/ Jao, kakva poslastica ! I to sve u onom nesretnom koncept-storeu bez koncepta
Eraserhead Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Beograd, 26.09.2009.PressDragan J. Vučićević - Dosta zločina!Moralna pederastijaEkstremizam se nikako ne može izlečiti drugim ekstremizmom. Manjinski desničarski homofobično-kvazipatriotski šovinizam nikome u ovoj zemlji ne daje za pravo da kao obrazac „političke korektnosti" nameće levičarsku antisrpsku kvazidemokratsko-evropejsku lezbo-pederastiju. A to je upravo ono što ovih dana pokušavaju da učine vaskoliki jurišnici takozvane „druge Srbije".Svima nama se, naime, nameće ideja da je nedozvoljeno, čak kažnjivo javno izneti negativno mišljenje o nekoj manjinskoj grupi, a istovremeno je vrlo poželjno i društveno korisno vređati verska i nacionalna osećanja većinskog srpskog naroda.Za uvredu homoseksualaca ideš u zatvor, a za pljuvanje Srpske pravoslavne crkve dobijaš medijski orden?! Ako kažeš da misliš da nije normalno da se zbog šetnje 500 „gejova" u Beogradu zavodi vanredno stanje rizikuješ da te proglase za nacistu, a ako, bez ikakvih osnova, javno pozoveš na hapšenje mitropolita Amfilohija, upisuješ se u red uglednih i poštovanih građana?!Sasvim konkretno, kako se to i čime izvesni Saša Gajin, asistent izvesnog pravnog fakulteta Union (!?!), kvalifikovao da na televiziji B92 dobije prostor da poziva na linč mitropolita Amfilohija?! Da li je u toj novoj Srbiji koju „drugosrbijanci" uveliko grade zabranjeno citirati Bibliju? O čemu se, bre, ovde radi?! Je l' ta famozna gej parada i onaj zakon protiv diskriminacije podrazumevaju da svi mi treba da postanemo moralni pederi, spremni da se, zarad političke korektnosti, odreknemo sami sebe, svojih predaka i svoje vere?!Ne znam da li se razumemo, ali kada „umetnica" Biljana Cincarević u državnoj galeriji u samom centru Beograda postavi izložbu fotografija na kojima pravoslavne sveštenike prikazuje kao sataniste, ubice, pedofile i lopove, kako se to zove?! Da li je to umetnost ili provokacija? Da li je to performans ili uvreda verskih i nacionalnih osećanja 70 odsto ljudi koji se u ovoj zemlji izjašnjavaju kao pravoslavni hrišćani?! I zašto je Amfilohijevo citiranje Biblije problem, a problem nije Cincarevićkino prizemno pljuvanje po instituciji bez koje danas ne bi ni bilo Srba?!Sklon sam, dakle, da poverujem da se iza sve ove buke oko gej parade i potonje medijske frke oko ljudskih prava i „ekstremista" krije zapravo zločinački plan da se u svetu obnovi medijska slika o „zlim, divljim i prljavim Srbima".Mnogo je, jelte, u Srbiji onih kojima je dobro samo kada je svima nama jako loše. Mnogo je ovde antisrpskih profitera i mnogo su tu velike pare u pitanju.Eto, samo.Dragan J. VučićevićRazmisljam nesto, ovakav stav bi u USA bio ekstrem. Na granici izmedju desnog krila Republikanaca i desnih pokreta. Ovde je mainstream.
WTF Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Razmisljam nesto, ovakav stav bi u USA bio ekstrem. Na granici izmedju desnog krila Republikanaca i desnih pokreta. Ovde je mainstream.Ovo je klasican Bill O'Reilly Talking Point preveden na srpski i prilagodjen srpskim prilikama.
slepa živana Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 videla sam nalepnicu na kojoj piše anti antifa... takoreći fa
Recommended Posts