Jump to content
IGNORED

ANTIFA Bg

zavisnica

Recommended Posts

Posted
Koja je ovo malogradjanska paranoja jbt...
A gradjanska pravoverna paranoja?
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

81

• Аврам Гојић

74

• kim_philby

65

• Milogled Bluff

44

Posted
Oni koji se ticu zabrane diskriminacije i inace postovanja osnovnih ljudskih prava-NE!
urose tvoje shvatanje zakona obara s nogu :)podseca me na pandura sto me zaustavio zbog pesackog, (vozio sam reno 4 ) i kritikuje on mene sto nisam stao:pa zasto bre nisi stao, pa cak je i onaj mercedes stao!!
Posted
Meni uopšte ne zvuči kao debil, bez obzira što je do balčaka tradicionalista i konzervativac. Ali, mene plaši lakoća sa kojom vi (ne samo na forumima) "debilizujete" taj potpuno legitimni politički stav, koji je većinski u mnogim prosperitetnim zemljama (u koje bi rado da emigrirate). U Srbiji ima samo levo i levlje, i kako stvari stoje, vama bi i tavariš Staljin bio previše konzervativan. Pazite da ne dobijete ono što priželjkujete.
Savindan prica to sto prica i ne slazem se sa njim.Ali se slazem sa tobom kad kazes da je njegov stav legitiman.Ovde se etiketiraju ljudi kao u vreme jednopartizma i sve me podseca na jul je kul.Sad je u redu biti politicki korektan.Da izvinite to je malogradjansko kapiranje demokratije.
Posted

ma da. super je i kada svi skacu kao opareni kada se ovom stvoru prilepi neka kvalifikacija. dok je on ljude nazivao fukarom i dilejcinama, to nikome nije smetalo. biti PC odavno nije moderno. kaskas za trendovima, matori. sada je anti-PC i anti-antifa do jaja. good night left side i slicne gluposti. sada je do jaja braniti kojekakve retrogradne kreature od napada hordi levicarskih huligana. desnicarenje je legitimno, a levica je bauk. "Pazite da ne dobijete ono što priželjkujete"

Posted (edited)
urose tvoje shvatanje zakona obara s nogu :)podseca me na pandura sto me zaustavio zbog pesackog, (vozio sam reno 4 ) i kritikuje on mene sto nisam stao:pa zasto bre nisi stao, pa cak je i onaj mercedes stao!!
Shvataj kako hoces, ali krsiti zakon koji se tice zastite ljudskih prava nije isto kao krsiti bilo koji zakon koji se tice privrede, jbg. <_< Edited by uros_s78
Posted
ma da. super je i kada svi skacu kao opareni kada se ovom stvoru prilepi neka kvalifikacija. dok je on ljude nazivao fukarom i dilejcinama, to nikome nije smetalo. biti PC odavno nije moderno. kaskas za trendovima, matori. sada je anti-PC i anti-antifa do jaja. good night left side i slicne gluposti. sada je do jaja braniti kojekakve retrogradne kreature od napada hordi levicarskih huligana. desnicarenje je legitimno, a levica je bauk. "Pazite da ne dobijete ono što priželjkujete"
Naravno da se ne slazem sa tim fukara i takve stvari.To je za svaku osudu!Ne znam sta je trenutno do jaja.Desnicarenje je legitimno kao i levicarenje.Mene vredja kad malogradjani,idolopoklonici,priuceni antifasisti i salonski anarhisti lupaju svasta.
Posted
U Srbiji ima samo levo i levlje, i kako stvari stoje, vama bi i tavariš Staljin bio previše konzervativan. Pazite da ne dobijete ono što priželjkujete.
Tovarish Staljin je bio, pored Buharina, vodja desnicarske struje Boljsevika... <_< Nije bio levichar.Trocki mi je mnogo blizi, a Martov, Berdjajev, Gurdjijev, Aleksandra Kolontaj, Emma Goldman, Pjotr Kropotkin i Kazimir Maljevich bliski srcu... <_< I,btw, u Srbiji nema samo levo i levlje, u Srbiji ima samo desno i desnije...Da ima samo levo i levlje, radnici ne bi bili eksploatisani, ne bi bilo divljachke alijenacije i Srbija bi saradjivala s ICTY-jem.I, btw, ne Chaveza ne podnosim, ali Zapatera i Stoltenberga gotivim...Kao i NDP u Kanadi...
Posted
Tovarish Staljin je bio, pored Buharina, vodja desnicarske struje Boljsevika... <_< Nije bio levichar.Trocki mi je mnogo blizi, a Martov, Berdjajev, Gurdjijev, Aleksandra Kolontaj, Emma Goldman, Pjotr Kropotkin i Kazimir Maljevich bliski srcu... <_< I,btw, u Srbiji nema samo levo i levlje, u Srbiji ima samo desno i desnije...Da ima samo levo i levlje, radnici ne bi bili eksploatisani, ne bi bilo divljachke alijenacije i Srbija bi saradjivala s ICTY-jem.I, btw, ne Chaveza ne podnosim, ali Zapatera i Stoltenberga gotivim...Kao i NDP u Kanadi...
Boze dragi!Kako mozes nekog politicara ne podnositi ili gotiviti?Trocki i Berdjajev?Mozes li pojasniti desnicarska struja Boljsevika ili uputiti na kakvu literaturu?Srbija nema blage veze sa levicom ili desnicom savremenog sveta.Srbija je retardirana i bez politickog morala i sa nazovi levice i tkz desnice.Groteska!Kod nas su na snazi lazne dileme.Periferija.
Posted
I,btw, u Srbiji nema samo levo i levlje, u Srbiji ima samo desno i desnije...
Gde si bre Uki, legendo foruma! Prosto mi čast da razmenim neku s tobom.Kako nije levo i levlje, kada je u Srbiji sve državno, čak i tzv. korporacije na čelu sa tzv. tajkunima? Da ne pominjem da je kompletan javni diskurs (od radikala do ldp-a) levičarski... Svecka i socijalna pravda, jeftin hleb, država koja se uvek iznenada pojavljuje i rešava stvar i svaki problem... Desničari ne obećavaju jeftin hleb (bez motike), za to su neophodni socijalisti, pa makar oni bili i nacionalsocijalisti. Konstantno brkate nacionalizam sa političkom desnicom, to je veoma rašireno u srpskoj blogosferi (i forumosferi).
Posted

Ili, da preformulišem, kamo sreće da Srbija ima neke desničare vredne pomena, pošto su desničari karakterisani time da su kompetentni za ono čime se bave, umeju dobro da gazduju, ekonomišu i vode svoju kompaniju, a samim tim i zemlju, ka prosperitetu. Međutim, valjda zbog prejake doze partizanskih filmova, u Srbiji se stavlja znak jednakosti između svake desnice i fašizma/nacizma. Što bi bilo komično, da nije tužno.Desničari umeju da vode računa o svom interesu bez pomoći drugih, a pogotovo bez pomoći države, a toga u Srbiji na žalost nema.

Posted (edited)
Boze dragi!Kako mozes nekog politicara ne podnositi ili gotiviti?Trocki i Berdjajev?
Trocki BLIZI NEGO STALJIN, covece.Berdjajev, kao neko ko je podrzao Revoluciju, ali je 1922.morao da napusti SSSR zbog neslaganja sa autoritarnim karakterom rezima, mi je svakako blizi, jer je bio u Menjsevicima. <_< @ Indy-ti, kao neoliberal, sve najbolje znas.. <_< . A desnicari umeju da vode racuna samo o svojim dupetima, a ne i o dupetima ostalih u zajednici...I, btw, diskurs u Srbiji je duboko desnicarski, da nije tako, nikada se ne bi govorilo o rehabilitaciji cetnicke izdajnicke gamadi! Edited by uros_s78
Posted
Međutim, valjda zbog prejake™ doze partizanskih filmova, u Srbiji se stavlja znak jednakosti između svake desnice i fašizma/nacizma. Što bi bilo komično, da nije tužno.
if u pardon my trol, mozda je to prosto zbog postojecih politickih stranaka u srbiji.i rasprostranjene pojave da je jedno na papiru, drugo ono sto se sprovodi, sasvim trece ono za sta se (eventualno) odgovara, a cetvrto ono cime se mame glasaci.meni (ispodprosecnom glasacu) nase stranke deluju kao bezoblicna masa partijskih pokerasa kojima pri svakom deljenju treba dodeliti sto bolje karte, da bi skupili kintu. srbija je sto sa zelenom cojom (malo ukakanom), a mi (grupisani po firmama itd) smo karte.pozovite karteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... (<---- alisa u zemlji cudesa, za one sa jeftinijim ulazinicama)
Posted

sve, sve, ali divljacka alijenacija...sta to znaci, urose?

Posted
sve, sve, ali divljacka alijenacija...sta to znaci, urose?
Znaci da je covek postao instrument za stvaranje kapitala i da je zbog toga otudjen od drugih...Odoh u extremnu levicu, jbt! :unsure:
Posted

kakav misticizam. ta prica da u kapitalizmu ljudi postaju otudjeni je takva budalastina da nemam reci. mislim, s cim uporedjujes stanje u kapitalizmu, pa kazes da je covek postao otudjen? je li to pre kapitalizma, dakle u feudalizmu, covek bio neotudjen? kada je to tacno covek postao otudjen? ostavljas li mogucnost da mozda postoje ljudi koji su otudjeni ali da to nema veze sa sirim politicko-ekonomskim kontekstvom, vec sa iskljucivo licnim psiholoskim faktorima? jer, ako te dobro razumem, kada kazes covek je otudjen, to valjda znaci da je SVAKI covek u kapitalizmu otudjen? jesi li ti otudjen? ajde mi direktno odgovori, molim te. jel radis nesto po tom pitanju, ili smatras da si nepovratno otudjen dok ne dodje do ukidanja kapitalizma?