Jump to content
IGNORED

ANTIFA Bg

zavisnica

Recommended Posts

Posted
Zašto tako? Stvarno vas ne razumem, inače cool likovi, pogubite se kad je politika u pitanju. Valjda je to uticaj Srbije.
ok priznajem da sam preterao, ali ako me nesta nervira to je opanjkavanje porodice. ko njemu daje za pravo da komentarise sta se desava u njihovom stanu. otkud zna da decko zivi sa roditeljima? pa svako normalan izmedju 15 i 25 godina, najcesce ima potpuno suprotno misljenje od svojih matorih.
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

81

• Аврам Гојић

74

• kim_philby

65

• Milogled Bluff

44

Posted

Ja sam reagovao zato što je savindan sve (ne po prvi put) strpao u udbašku fioku, ne zbog njegovih ostalih stavova. Mislim, kakve blage veze ima da je Ratin deda bio i Ranković lično sa tim što on danas radi? Opet, pojašnjenja radi, to što Rata radi je meni lično smešno na toliko nivoa da ne znam odakle bi počeo. Ali povezivati njegovog dedu "udbaša", oca direktora Hajata i njega zaludnog anrhistu i stpati ih pod jednu kapu može samo neko ko je najblaže rečeno paranoik. Ostalim budalaštinama tipa "ravnogorac" (ej!) mi ne pada na pamet da se bavim na ovom topicu.

Posted
ok priznajem da sam preterao, ali ako me nesta nervira to je opanjkavanje porodice. ko njemu daje za pravo da komentarise sta se desava u njihovom stanu. otkud zna da decko zivi sa roditeljima? pa svako normalan izmedju 15 i 25 godina, najcesce ima potpuno suprotno misljenje od svojih matorih.
Da, to je sustina price.
Posted

da trolujem malo. indy ko ucitelj. blago nas posavetuje i mi se vratimo na pravi put :lol:

Posted
da trolujem malo. indy ko ucitelj. blago nas posavetuje i mi se vratimo na pravi put :lol:
Pa vrlo cesto je potpuno u pravu, i tacno je da smo mi u Srbiji stvarno malo previse popaljeni oko pitanja koja su u razvijenim zemljama odavno resena. Nazalost, bez paljevina i sa jedne i sa druge strane ta se pitanja nece resiti sama od sebe. Evo gej parade. Da nije huligana i nacosa kojima je taj 20. septembar kao biku crvena zastava, da li bi doziveli da Bata Zivojinovic podrzi paradu? Ekstremizam, grubo suceljavanje stavova, povisen ton javne diskusije kreiraju radnu temperaturu za menjanje drustva. Kada se i ovde rese bitna pitanja koja su u Australiji, Velikoj Britaniji i drugde resena, bice i manje vatre.
Posted
Ja čitam MP40 i savindana i ne fali mi ništa, i ne zovem nijednog od njih degenima ne zato što sam bolji od vas, ili učitelj (bobe me sakloni), već valjda što živim u okolišu u kojem se reči ne potežu kao pištolji.
Posted
Ja čitam MP40 i savindana i ne fali mi ništa, i ne zovem nijednog od njih degenima ne zato što sam bolji od vas, ili učitelj (bobe me sakloni), već valjda što živim u okolišu u kojem se reči ne potežu kao pištolji.
Ali nije taj okolis uvek bio takav, no? A Savindan zabada nos u porodicne prilike decka koga ne poznaje, izmislja udbaske veze i zove sebe ravnogorcem, sto je ekvivalent toga da ja sebe nazovem partizanskim prvoborcem. Znaci, degen, ne znam kako drugacije to da kvalifikujem, pogotovo kada je on sam poceo da se frlja izrazima kao sto je "fukara" (o cemu se ti ne odredjujes, bob zna zasto)
Posted (edited)
men' se čini da ovi naši junaci pripadaju pravcu koji se zove amaterizam. pobegli sa lica mesta taksijem :lol: doduše to je novinarska verzija, po čaršiji se priča da su clever bastards koristili svoja kola sa skinutim tablicama.
sto amaterski? parkiranje u tom kraju je M.I.a taxies samo ferceraju unaokolo. Edited by PointTaken
Posted
sto amaterski? parkiranje u tom kraju je M.I.a taxise samo ferceraju unaokolo.
Samo debil bi otisao taksijem sa lica mesta, i ne verujem da su pocinioci to uradili. Taksisti su dezurni zbirovi...tj. nisu svi takvi, ali sedanjem u taksi ti sebe dovodis u situaciju da ti radi o glavi nasumicno odabrana nepoznata osoba. Ne drzi mi vodu ta prica o taksiju, a policija je i inace od pocetka bacala buve (kao kamere ih snimile, kao imaju DNK uzorke)...Pandursko ozracivanje besmislicama, ko je ikada posedeo sa policajcem na informativnom razgovoru dobro zna kako to moze da izgleda.
Posted
ali sedanjem u taksi ti sebe dovodis u situaciju da ti radi o glavi nasumicno odabrana nepoznata osoba
od juce ujutru mislim da ti je ova skroz na mestu. ne komentarisem istinititost tvrdnje o taksiju, samo realnost oko tog coska.inace, nacelno pitanje (ali gledajte da me ne rastrgnete pre odgovora): da li vi ozbiljno mislite da porodica ne utice jako mnogo na moralni (i svaki drugi sastav) neke licnosti?
Posted
inace, nacelno pitanje (ali gledajte da me ne rastrgnete pre odgovora): da li vi ozbiljno mislite da porodica ne utice jako mnogo na moralni (i svaki drugi sastav) neke licnosti?
Utice, ali u ovom slucaju ne znamo kako je uticala. Mao je, uz svu svoju sklonost ka luksuzu, toliko mrzeo oca - klasicnog lihvara da se do kraja zivota fizicki gadio novca. O tome kako porodica utice na nekoga ne moze se pricati napamet.
Posted
inace, nacelno pitanje (ali gledajte da me ne rastrgnete pre odgovora): da li vi ozbiljno mislite da porodica ne utice jako mnogo na moralni (i svaki drugi sastav) neke licnosti?
pa naravno da utice, to niko ne spori. ali u razlicitim periodima zivota drugacije gledas na stvar. niko od nas nema predstavu sta su oni u svojoj kuci pricali. sto se mene tice, taj momak moze da bude i titov ili tudjmanov unuk, to ne menja stvar. cela ideja sa bacanjem koktela jeste budalasta ali koje su posledice?
Posted
Директор Хајата и анархиста су син и унук ДБ-овца, зашто ме то не чуди <_< Kаква сте ви превара, шатро се борите против Система а у ствари сте његови испрдци, гори сте од милионитог клона Агента Смита у Матрици...Фукаре удбашке...
Nadam se da shvatas da si ovim prekrsio Zakon o zabrani diskriminacije, rasnom diskriminacijom se smatra i diskriminacija po osnovu predaka... <_<
Posted

E ne da ste se nasli... :lol: Ukice, pa zar zakoni nisu tu da bi se krsili? :blink:

Posted
E ne da ste se nasli... :lol: Ukice, pa zar zakoni nisu tu da bi se krsili? :blink:
Oni koji se ticu zabrane diskriminacije i inace postovanja osnovnih ljudskih prava-NE!