Jump to content
IGNORED

ANTIFA Bg

zavisnica

Recommended Posts

Posted

izvinte, ako se ispostavi da je rata nevin a da stoji iza saopstenjasta u tom slucaju, koje je to krivicno ili prekrsajno delo? ometanje istrage?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

81

• Аврам Гојић

74

• kim_philby

65

• Milogled Bluff

44

Posted
izvinte, ako se ispostavi da je rata nevin a da stoji iza saopstenjasta u tom slucaju, koje je to krivicno ili prekrsajno delo? ometanje istrage?
Ometanje istrage?
Posted
cackanje mecke?
Posted
Ometanje istrage?
ma dobro, to sam naveo vise kao primer prve stvari koja bi mi pala napamet - ali to jeste neka forma ometanja istrage (ako se ometanje moze vrsiti pre nego sto je pocela). prosto zamisli neko fensi krivicno delo, tipa dizanje u vazduh imovine nekog tajkuna. kapiram da bi bilo dosta onih koji bi se rado potpisali na to i izdali saopstenje, sto moze da uspori i zavede istragu na pogresan trag.... kapisi?
Posted
ma dobro, to sam naveo vise kao primer prve stvari koja bi mi pala napamet - ali to jeste neka forma ometanja istrage (ako se ometanje moze vrsiti pre nego sto je pocela). prosto zamisli neko fensi krivicno delo, tipa dizanje u vazduh imovine nekog tajkuna. kapiram da bi bilo dosta onih koji bi se rado potpisali na to i izdali saopstenje, sto moze da uspori i zavede istragu na pogresan trag.... kapisi?
Pa naravno, cenim da bi takav postupak bio kaznjiv bas po tom osnovu. A prosta logika me navodi na misao da nema veze kada je istraga otvorena...u istrazi krivicnog dela racuna se svaki dogadjaj u vezi sa prestupom, nebitno od toga kada je otvoren dosije slucaja.
Posted

Znaci Rata tvrdi da je nevin? Cisto da nesto nepobitno utvrdimo...Ja evo imam paranoicnu konstrukciju! Jedna mala, limitirana (pa samim tim i levicarska) teorija zavere.Rata je dobar s grckim 'radikalima' koji su zadojeni na mrznji prema sistemu u godinama pukovnika i hranjeni novcem KGB-a. To su neki 'ozbiljni' ljudi koji malo malo pa naprave nesto nedolicno u suncem okupanoj Grckoj. Neki od tih likova su ovde i 'gostovali' i razmenjivali iskustva sa nasim, autohtonim, anarhistima i alter-globalistima a pomalo i s trockistima.Dakle, moguce je da se nesretni Rata upleo u neka Grcka sranja i da su 'nasi' resili da ga sklone s ulice ne neko vreme na molbu kolega ispod Olimpa.A mozda je sve to deo sukoba pro-americke i pro-ruske struje BIA!!!!http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Ded...i-javno.lt.html Kakogod, ja i dalje verujem da je Rata nevin...Mislim Hegel je rekao da je samo kamen nevin ali eto nacinimo iznimku: Nevini su samo kamen i Rata!

Posted

QQ. ova teorija je toliko suluda da prosto deluje istinito :D

Posted

bilo bi fino da se cela ova prica o uhapsenim anarhistima splituje u poseban topik. onako ideoloski zaslepljen to trazim. da ne objasnjavam sad.

Posted (edited)

Директор Хајата и анархиста су син и унук ДБ-овца, зашто ме то не чуди <_< Kаква сте ви превара, шатро се борите против Система а у ствари сте његови испрдци, гори сте од милионитог клона Агента Смита у Матрици...Фукаре удбашке...

Edited by savindan
Posted
bilo bi fino da se cela ova prica o uhapsenim anarhistima splituje u poseban topik. onako ideoloski zaslepljen to trazim. da ne objasnjavam sad.
Pa da imamo dve teme o srpskim anarhistima?! Važi
Директор Хајата и анархиста су син и унук ДБ-овца, зашто ме то не чуди <_< Kаква сте ви превара, шатро се борите против Система а у ствари сте његови испрдци, гори сте од милионитог клона Агента Смита у Матрици...Фукаре удбашке...
Jasno, deda udbaš je jednog potomka podmetnuo u bizmis, a drugog u anarhiste. Snahu je ufurao na estradu, braću od stričeva po raznim sportskim društvima, šurnjaje su u medijima, a jedan od praunuka obitava na relaciji tvoj ormar - ispod tvog kreveta. Be prepared man, be prepared...
Posted

Da, da ... Automatski je i Rata DB-ovac jer je njegov deda bio a akciju bacanja zapaljenih flaša je direktno kordinirao vrh Službe kako bi se sve opasniji anarhistički pokret stavio pod kontrolu režima i smanjio se njegov uticaj kroz opadanje pozitivnih stavova javnog mnjenja s posebnom svrhom da se skrene pažnja sa gorućih problema našeg društva kao što četničko-partizanskih odnosa i nenalaženja groba đenerala draže mihajlovića idi begaj

Posted
Фукаре удбашке...
Poserem ti se na slavski kolac.
Posted
Svinjo četnička.