Jump to content
IGNORED

ANTIFA Bg

zavisnica

Recommended Posts

Posted
sad vec nista ne kapiram :unsure: ko je bacio koktele?
Nisi jedini. Krenulo je sa "bacili su koktele, to su i priznali", a sada smo trenutno u fazi "da li policija ima dokaze, dna i ostalo, kao i da li se više veruje Ivici ili Rati."
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

81

• Аврам Гојић

74

• kim_philby

65

• Milogled Bluff

44

Posted
ne, nego cu da padnem na dupe od odusevljenja sto beogradski anarhosindikalisti imaju toliku podrsku od radnicke klase i ostalih obespravljenih gradjana, za cije se interese i dobrobit bore, pa se toliko ljudi polomilo i izaslo u tolikom broju da deomonstrira protiv hapsenja drugova Rate, Tadeja i ostalih <_<
Verovatno obespravljeni još uvek nisu dovoljno upoznati sa time šta uhapšeni čine za njih.Kad smo već kod toga, može li neka infromacija, šta zapravo ove organizacije rade za dobrobit obespravljenih radnika, mislim na neku konkretnu akciju? Ili sam ja potpuno neinformisan (što zaista nije isključeno) ili ... ?Meni ovo izgleda kao kad bi uhapsili Miralema (siguran sam da postoji neki razlog), a mi sa foruma digli pobunu. Eventualno bacimo koktel na Holandsku ambasadu. Onda uhapse nekog sa PPP, pa se pobune forumaši sa fb92 jer i tamo piše. Posle toga preko index.hr prelijemo požar u Hrvatsku.
Posted (edited)

www.inicijativa.orgpa pregledaj vesti, akcije... Ne mogu bas da urade mnogo ali rade koliko mogu i u nekoliko navrata je njihova akcija itekako urodila plodom (kod nekih otkaza, neisplacivanja plata...)a vidi iwww.cnt.es (najbolje organizovani anarhosindikat)http://www.cnt-ait.tv/d/980-3/cnt_359_web.pdf

Edited by Mp40
Posted
moram ovaj bold da povezem sa izjavom od pre par strana i da priupitam: poznajuci ljude koji su se baktali sa Blok45 izdavastvom, neke Kontrapunkt-related ljude, i neke uapsene u ovoj akciji nasega MUPa, cisto me zanima, ako bi blagoizvoleo objasniti, kako su ASI jedini kao OK, a ostali su bagra i satro anarhisti?
Bagra su umetnici. To kazem onako s puno ljubavi. Sto se ostalih likova s anarho scene tice za njih imam vise manje puno licnih i nimalo ideoloskih simpatija. ASIrci tu pokazuju s vremena na vreme ipak nesto malo vise promisljenosti kada je politika u pitanju (npr. i dalje sebe nazivaju levicarima i pokusavaju da nadju svoje mesto u tradiciji radikalne levice) i eto...Nadam se da sam vam odgovorio. Svima koji zele da praktikuju anarhoprimitivizam zelim sretan put na Mosquito Coast ali ja eto ne idem...
Posted
Nisi jedini. Krenulo je sa "bacili su koktele, to su i priznali", a sada smo trenutno u fazi "da li policija ima dokaze, dna i ostalo, kao i da li se više veruje Ivici ili Rati."
Dal su priznali? Ja sam izvan zemlje i ne pratim vesti najredovnije ali ne secam se da je Staljin priznao ista.
Posted
Verovatno obespravljeni još uvek nisu dovoljno upoznati sa time šta uhapšeni čine za njih.Kad smo već kod toga, može li neka infromacija, šta zapravo ove organizacije rade za dobrobit obespravljenih radnika, mislim na neku konkretnu akciju? Ili sam ja potpuno neinformisan (što zaista nije isključeno) ili ... ?Meni ovo izgleda kao kad bi uhapsili Miralema (siguran sam da postoji neki razlog), a mi sa foruma digli pobunu. Eventualno bacimo koktel na Holandsku ambasadu. Onda uhapse nekog sa PPP, pa se pobune forumaši sa fb92 jer i tamo piše. Posle toga preko index.hr prelijemo požar u Hrvatsku.
Ne vredi! Ja sam vise puta slao anonimne dojave, pisao Dacicu i ostavljao tragove Miralemovog gnusnog DNK na svemu i svacemu ali nista...Il je zbir il ih ne interesuje.
Posted (edited)
Dal su priznali?
Slepa Živana je ovde napisala da je Rata nevin. Kapiram da ima pouzdane podatke da to zaista jeste tako. Bilo bi krajnje neozbiljno s njene strane da napiše tako nešto a da nije 100% sigurna da Rata i ekipa zaista nisu bacili koktel na embahadu. Nemam razloga da joj ne verujem. Na kraju krajeva, neće Rata ležati u apsani doveka; rećiće čovek šta ima kad izađe. Edited by pacey defender
Posted

Pa po nasem zakonu i vecini zakona na svetu on je nevin. Slepa Zivana nema sta da dokazuje, na sudu je da dokaze da to nije tako.

Posted
Ne vredi! Ja sam vise puta slao anonimne dojave, pisao Dacicu i ostavljao tragove Miralemovog gnusnog DNK na svemu i svacemu ali nista...Il je zbir il ih ne interesuje.
meni ivica sve to posalje na msn, pa zajedno citamo i smejemo se.
Posted
meni ivica sve to posalje na msn, pa zajedno citamo i smejemo se.
ja to mogu da zamislim.
Posted
Pa po nasem zakonu i vecini zakona na svetu on je nevin. Slepa Zivana nema sta da dokazuje, na sudu je da dokaze da to nije tako.
ko je napisao da slepa zivana ista treba da dokazuje?po nasem zakonu i vecini zakona na svetu on je nevin ako i samo ako nije bacio koktel na embahadu.
Posted

Poenta je da Slepoj Zivani nisu potrebni, kako si rekao, pouzdani podaci da bi izjavila da Rata to nije uradio. Presumpcija nevinosti.

Posted
ko je napisao da slepa zivana ista treba da dokazuje?po nasem zakonu i vecini zakona na svetu on je nevin ako i samo ako nije bacio koktel na embahadu.
Greska.Po nasem zakonu i vecini zakona na svetu on je nevin until proven gulity.;)Pretpostavka nevinosti.;)
Posted
Poenta je da Slepoj Zivani nisu potrebni, kako si rekao, pouzdani podaci da bi izjavila da Rata to nije uradio. Presumpcija nevinosti.
jel ti i uros mene zajebavate?Znam ja i bez zivane za prezumciju nevinosti. Ono sto sam ja skapirao je da zivana osim "znanja u teoriji" zna nesto vise o ovom konkretnom slucaju. Tako je i napisala. citiram "rata je nevin". pazi, to nije bio odgovor na pitanje "da li za ratu vazi prezumcija nevinosti", nego na pitanje "da li je rata bacio koktel na embahadu".