Miralem Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 bup je covek cista srca. on je moj. imam ovde jos nekoliko koje cu da regrutujem.neka ti ga, ionako planiramo da se resimo vlasnika plantaza pasulja.a vi pucajte. najbolje mi je da odem u zenitu, a i srbija je sazrela da se neko zensko svrsta u mitologiju. cucuk stana i kika bibic nisu dotle dobacile. vasom krivicom, gospodo.ceca.
henrik larsson Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Miraleme, počinješ da me zabrinjavaš :( Kako je izgledao taj tvoj zubar, onako, mlađi čovek, počinje da gubi kosu, ima relativno neurednu bradu, nosi crveno i crno? Jesi li siguran da je ono bila anestezija?
assück Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Problem sa anarhoprimitivistima (anarhoprimitivci su Bad Copy & Ajs Nigrutin) je taj sto su dozlaboga pastoralno dosadni. Sve je to neinspirativna apologetika i jadikovka.Mogu da budu dobri za poznavati, sto rece neko na jedan torovski nacin, ali probati citati npr. Zerzana je dosta uzaludan posao. Ne znam zasto se uopste baviti njima. Neka to radi Chomski i slicni zgubidani.Dakle, AP nije politicki pokret vec jedan od bizarnijih momenata komodifikacije ideologija u vidu zivotnog stila. No, svakom svoje. Neko nosi majce sa Che-om (Mladicem, Karadzicem...) a neko cita Zerzana. Neka cveta stotinu cvetova! Meni je zanimljivo da se na ovom forumu veruje vise Ivici nego Rati. Ja sam malo seo i razmislio i shvatio da mi je Rata ipak poznanik a da Ivicu bije glas notornog lazova i da ako Trivunac kaze da nije bacio ruski koktel na Gr.mbasadu onda je to tako verujem. Ne...ozbiljno.moram ovaj bold da povezem sa izjavom od pre par strana i da priupitam: poznajuci ljude koji su se baktali sa Blok45 izdavastvom, neke Kontrapunkt-related ljude, i neke uapsene u ovoj akciji nasega MUPa, cisto me zanima, ako bi blagoizvoleo objasniti, kako su ASI jedini kao OK, a ostali su bagra i satro anarhisti?
henrik larsson Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 (edited) Zato što mu je Rata ipak poznanik, a ovi nisu.Poznato je da je poznaništvo™ jedna od najvrednijih institucija u Srba, tik iza kumstva. Edited September 8, 2009 by henrik larsson
bup Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 bup je covek cista srca. on je moj. imam ovde jos nekoliko koje cu da regrutujem. svrati nekad na plantazu pasulja.
kokota Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 (edited) http://milada.org/zpravodajstvi/Ceski anarhisti protestuju sutra ispred srpske ambasade u Pragu u znak podrske uhapsenima..edit: I u Bratislavi i Varsavi - http://cia.bzzz.net/http://www.priamaakcia.sk/Solidaritu-so-za...-septembra.html Edited September 8, 2009 by kokota
Pontijak Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 valjda ce ih biti vise od dvadesetak, koliko je bilo demonstranata u Beogradu
pacey defender Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 sad ce ceski i poljski anarhisti da base koktele na ambasadu srbije, pa ce njih da uhapse, pa sve tako u krug. sad ozbiljno, ako rata i ekipa nisu bacili koktele, onda je nasa policija stvarno za neke posebne tretmane govnjivom motkom.
slepa živana Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 valjda ce ih biti vise od dvadesetak, koliko je bilo demonstranata u Beogradu jao kako je smešna ova fora! ha ha ha... skroz me podseća na monti pajtona. ti si genije! ono baš...
Pontijak Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 jao kako je smešna ova fora! ha ha ha... skroz me podseća na monti pajtona. ti si genije! ono baš...ne, nego cu da padnem na dupe od odusevljenja sto beogradski anarhosindikalisti imaju toliku podrsku od radnicke klase i ostalih obespravljenih gradjana, za cije se interese i dobrobit bore, pa se toliko ljudi polomilo i izaslo u tolikom broju da deomonstrira protiv hapsenja drugova Rate, Tadeja i ostalih <_<
slepa živana Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ne, nego cu da padnem na dupe od odusevljenja sto beogradski anarhosindikalisti imaju toliku podrsku od radnicke klase i ostalih obespravljenih gradjana, za cije se interese i dobrobit bore, pa se toliko ljudi polomilo i izaslo u tolikom broju da deomonstrira protiv hapsenja drugova Rate, Tadeja i ostalih <_<e... kad jednom ispričaš dobar vic - nikako ne smeš da nastaviš da ga objašnjavaš i prepričavaš, gubi draž!
Pontijak Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 e... kad jednom ispričaš dobar vic - nikako ne smeš da nastaviš da ga objašnjavaš i prepričavaš, gubi draž!sta cu, nikada nisam umeo da se zaustavim na vreme :(
Papovac Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 sad ce ceski i poljski anarhisti da base koktele na ambasadu srbije, pa ce njih da uhapse, pa sve tako u krug. sad ozbiljno, ako rata i ekipa nisu bacili koktele, onda je nasa policija stvarno za neke posebne tretmane govnjivom motkom.sad vec nista ne kapiram ko je bacio koktele?
henrik larsson Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Neki kažu da jeste, neki da nije. Istina je, kao i obično, negde na sredini.
Recommended Posts