Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted
(izvinjavam se na upadu, moram)pa to je moje selo! pojma nisam imala. a još mama čitavo leto humus pravila, a sastojci joj bili iza ćoška.
Posted (edited)
Meni uopšte nije jasno zašto Srbija nije bila uzdržana prilikom glasanja. Ne vidim naš interes da se bilo kome daje podrška.
ja vidim svoj interes, posto mi nije svaka geopoliticka misao palanacki obojena "nasim interesom" i apsolutno podrzavam gest nase drzave. cak mi je i Jeremicev narcisoidni patos bio skoro pa simpatican jer se video jedan nesvrstani entuzijazam u njegovom nastupu.i ja zivim u Srbiji i molim te da me ne trpas u svoj tor ovakvim izjavama. cuj, "nas interes". govori u svoje ime.Sent from my Next7P12 using Tapatalk 2 Edited by Marko M. Dabovic
Posted
Ako Izrael ne priznaje Kosovo, nismo ni mi trebali Palestinu da podrzimo. Pragmaticnotm gledano.
mislis, kafanski gledano.Sent from my Next7P12 using Tapatalk 2
Posted

mene samo brine da je jedini razlog što smo tako glasali to da smo zajebali USA

Posted
pa ponekad ih i treba zajebati. i corava koka ubode zrno
Posted (edited)
i pre godinu dana je srbija glasala za prijem palestine u unesco.kakvi god da su razlozi u pozadini, konacno jednom na pravoj strani u medjunarodnoj politici. :s_w:europe-unesco-2011-votes.jpgHow Israel Lost Europe Edited by Takeshi
Posted

srpski razlog za glasanje je dosta ocigledan, a to je sto je broj raznih propalestinskih drzava, uglavnom iz old school nesvrstanog miljea, koje nisu i nece priznati kosovo ipak mnogo veci od izraela koji je komada jedan. cak stavise, u pitanju je klasicna svinjarija srpske spoljne politike, da RS u BiH blokira priznanje palestine od strane BiH tj otvoreno podrzava izrael dok srbija glasa za palestinu. taj smo scenario videli pre godinu dana kada palestina nije prosla u savetu bezbednosti upravo zahvaljujuci toj dodikovoj opstrukciji.

Posted

nadam se brzom izraelskom priznanju kosova :thumbsup:

Posted

pa dobro, gori od amerikanaca svakako ne mozemo biti kada su tema kosovo i palestina.citao sam malo komentare po svetskim sajtovima, gomila ljudi nezdovoljna sto im je zemlja bila uzdrzana, uz komentar "cak je i srbija bila - za". :D

Posted

što je srbija ovde primer za bilo šta?jedino ko je u ojropi jasno odudarao su česi.

Posted
srpski razlog za glasanje je dosta ocigledan, a to je sto je broj raznih propalestinskih drzava, uglavnom iz old school nesvrstanog miljea, koje nisu i nece priznati kosovo ipak mnogo veci od izraela koji je komada jedan.cak stavise, u pitanju je klasicna svinjarija srpske spoljne politike, da RS u BiH blokira priznanje palestine od strane BiH tj otvoreno podrzava izrael dok srbija glasa za palestinu. taj smo scenario videli pre godinu dana kada palestina nije prosla u savetu bezbednosti upravo zahvaljujuci toj dodikovoj opstrukciji.
Ovo jeste tačno ali ja mislim da ne treba potceniti sugestiju Moskve kako treba glasati. Sve u svemu, nemamo nikakav interes da se svrstavamo ni na jednu stranu. Pravo rešenje je bila uzdržanost.
Posted

ama ko to "mi"? govori u svoje ime.

Posted (edited)
ama ko to "mi"?
ja i ti evilsmile.gif Edited by slow
Posted (edited)

Hoće li neko više reći ovoj budaletini da umukne. Ovo je previše i za smrdljivi b92.

Edited by Syme
  • Create New...