Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted

mora da je ambasador zaglavio u wcu dok se glasalo :lolol:

Posted

ne znam da li znate, zapravo znam da ne znate posto sam to saznao ozbiljnom spijunazom: shlomi, vlasnik tel aviv hummus housea u beogradu svoju tahinu za spremanje jela kupuje kod samira, palestinca rodom iz nablusa koji je pre 30 godina dosao u srbiju na studije i ostao da zivi u arandjelovcu. pogon za proizvodnju mu je u nekom sumadijskom selu.

Posted
ne znam da li znate, zapravo znam da ne znate posto sam to saznao ozbiljnom spijunazom: shlomi, vlasnik tel aviv hummus housea u beogradu svoju tahinu za spremanje jela kupuje kod samira, palestinca rodom iz nablusa koji je pre 30 godina dosao u srbiju na studije i ostao da zivi u arandjelovcu. pogon za proizvodnju mu je u nekom sumadijskom selu.
humus haus... mmmmmmmmmmmm.ostatak :Hail:
Posted

Prosto ne mogu vjerovat da nismo glasali zajedno sa Velikim Bratom. Bitće skoro propast Ostralije.

Posted

da jbt, otimate se kontroli.there will be hell to pay!!

Posted
Otkud Česu među ovima koji su protiv?
Američke sluge. :fantom:
Posted

Meni uopšte nije jasno zašto Srbija nije bila uzdržana prilikom glasanja. Ne vidim naš interes da se bilo kome daje podrška.

Posted

Ako Izrael ne priznaje Kosovo, nismo ni mi trebali Palestinu da podrzimo. Pragmaticnotm gledano.

Posted

ja moram da priznam da sam se osetila malkice ponosnom sto je srbija, po drugi put, glasala za palestinaje. stvarno sam bila ubedjena da ce zbog bibijevog nedamokosovo glasati protiv. jbt, bosna je bila uzdrzana, a beograd na pravoj strani sveta. sto posto su u mipu ovde otpustili tipa za bliski istok i niko se time ne bavi.

• Create New...