Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted
konstitutivno u osnivanje drzave izrael je ugradjena necista savest i evropska trauma.
Da kao što su u nastanak USA ugradjeni snovi evropske sirotinje, u Njemačku epohalna krivnja, u Srbiju bol zbog gubitka Kosova, u BiH takodjer nečista savjest itd. itd. Slažem se oko unikatnosti holokausta, ne i države Izrael. Sad kad je moja zadnja, odjavljujem se i ja.
Posted
Da kao što su u nastanak USA ugradjeni snovi evropske sirotinje, u Njemačku epohalna krivnja, u Srbiju bol zbog gubitka Kosova, u BiH takodjer nečista savjest itd. itd. Slažem se oko unikatnosti holokausta, ne i države Izrael. Sad kad je moja zadnja, odjavljujem se i ja.
e nije tvoja zadnja :P
Posted
Op-Ed ContributorChosen, but Not SpecialBy MICHAEL CHABONPublished: June 4, 2010
Dobar tekst, sjajna samokritika. Šteta što i sa arapske strane nema ovakvih glasova...
Posted

bravo, sad su i kritike američkih pisaca jevrejskog porekla dokaz demokratičnosti izraela.

Posted

bas me zanima gde si u ovom tekstu video dokaz demokraticnosti izraela, sve citam ponovo, pa ne nalazim odgovor.

Posted
Dobar tekst, sjajna samokritika. Šteta što i sa arapske strane nema ovakvih glasova...
mozda bi bilo dobro da zguglas ko je chabon
Posted
khaled abu toamehto mu je palestinska samokritika. i to u jerusalem postu.
Posted
Vidi, to sto si uspeo da nadjes 20 antisemita koji mrze i muslimane nije za cudjenje. Za cudjenje je tvoj stav: veliki progresivac, liberalnih pogleda, demokrata u dusi... Ali toliko ne podnosis Izrael da kad su cinjenice u sukobu sa tvojim emocijama, tesko cinjenicama.Mnogo si drugaciji. <_<A sad konsideruj™ svoj post. Nema ni jedne reci koja je argument vezan za temu. Ima samo parola i malo cinizma.
Hehe, ne kukaj, samo sam pokazao kako su vashi i stavovi vashe pravoslavne brace ponekad u kosmichkoj harmoniji. A ovo da sam "liberal" i "demokrata"... Ne znam ko ti je to rekao, ali taj te zahebo.
Posted
bravo, sad su i kritike američkih pisaca jevrejskog porekla dokaz demokratičnosti izraela.
Nisi shvatio. Poenta je da dobra samokritika u kriznim vremenima zlata vredi. Ovaj glas je najbitniji za Izraelce jer će se možda neko zamisliti nad njim. Zato je bitno da takav glas dođe i sa druge strane, iz istih razloga...
Posted
Nisi shvatio. Poenta je da dobra samokritika u kriznim vremenima zlata vredi. Ovaj glas je najbitniji za Izraelce jer će se možda neko zamisliti nad njim. Zato je bitno da takav glas dođe i sa druge strane, iz istih razloga...
cekaj kakva samokritika? to je Amerikanac koji kritikuje drzavu Izrael. ajd batali pricu o organskom jevrejstvu, nema toga ni u Izraelu.
Posted (edited)
cekaj kakva samokritika? to je Amerikanac koji kritikuje drzavu Izrael. ajd batali pricu o organskom jevrejstvu, nema toga ni u Izraelu.
Nije priča o organskom jevrejstvu, ja i ne znam šta ti je to. Smatram da će bar do pojedinih Izraelaca pre da dopre kritika pripadnika njihovog naroda nego recimo kritika nekog Arapina, koliko god ona bila dobra. I vice versa. Edited by Jolly Roger
Posted
Nije priča o organskom jevrejstvu, ja i ne znam šta ti je to. Smatram da će bar do pojedinih Izraelaca pre da dopre kritika pripadnika njihovog naroda nego recimo kritika nekog Arapina, koliko god ona bila dobra. I vice versa.
Jeste. Kao shto je do Srba dopirala kritika pripadnika njihovog naroda. Dok nisu dobili po njushci, nisu se smirili.
Posted
Smatram da će bar do pojedinih Izraelaca pre da dopre kritika pripadnika njihovog naroda nego recimo kritika nekog Arapina, koliko god ona bila dobra. I vice versa.
Ovo bi moglo biti tako.
Posted
Jeste. Kao shto je do Srba dopirala kritika pripadnika njihovog naroda. Dok nisu dobili po njushci, nisu se smirili.
to je taj lagani prelaz od anarhizma do LDP-a. daj nije valjda da ovo zbiljski mislis?
  • Create New...