Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted
Sad treba poceti demokratsku indoktrinaciju o pravednoj borbi cionistickih fanatika protiv starosedelaca zemlje koja im se dopala da je uzmu za sebe...
Ovo je malo pregrubo i, u nacelu, povrsno izneseno. Dalo bi se raspravljati o starosedilastvu a i o samoj "lepoti" ovog parceta zemlje (e, da im se bas ono dopadne).Licno smatram da se pitanje jevrejske drzave moralo resiti (sad u palestini, na kavkazu...svejedno).Ovo dalje...
Ali ne samo da je uzmu, da tu zive, nego da niko drugi vise ne zivi!
...vec je na mestu.
Posted

Godwinov zakon, u izvedbi Izraela. Michael Oren, ambasador Izraela u Vasingtonu pokusava da nadmasi Libermana u cinicnoj gluposti.Israel acted in accord with international law. Any state has the right to protect itself, certainly from a terrorist threat such as Hamas, including on the open seas. The US acted under similar international law when it fought the Germans and the Japanese in World War Two.

Posted

dok ne bace bombu nema sanse

Posted
inace ja ne bih voleo da se moj anticionizam cita kao antisemitizam jer nisam takav, u sustini sam kao i u svakom sukobu na strani slabijeg i/ili siromasnijeg a nacije i ideologije me slabo loze.
Off-topic:Da, to je jak motivacioni faktor, kao i navijanje u sportu.No, u nacelu, onaj ko je slabiji i siromasniji nije nuzno uvek u pravu niti slabost opravdava sva sredstva da se ciljevi ostvare.Zato je to u politici malo drugacije nego u sportu, gde, ipak, postoje neka pravila pa je pobeda slabijeg moguca i bez, na primer, gepekovanja.
Posted
Godwinov zakon, u izvedbi Izraela. Michael Oren, ambasador Izraela u Vasingtonu pokusava da nadmasi Libermana u cinicnoj gluposti.Israel acted in accord with international law. Any state has the right to protect itself, certainly from a terrorist threat such as Hamas, including on the open seas. The US acted under similar international law when it fought the Germans and the Japanese in World War Two.
:lol: Inace, sinoc je na BBC, obicno spreman i spretan, Mark Regev bio prilicno neubedljiv. BBC spekulise da je moguce da se u lancu komande desio neki kurslus i da naredbu i stretegiju nije dala Vlada vec neki uzi krug ministara.Za razliku od Plestinca koji je citiran, moje je misljenje, za sada, blize Gandalfovom u smislu realnog efekta akcije (nei njene moralnosti). Za sada je Egipat morao da ustukne i Hilari je javno rekla da je blokada unsustainable. Da li bi se to desilo da flotile nije bilo, ne verujem.Stavise, zajedno sa pocecima "mirnog Gandijevskog otpora" na zapadnoj obali sve ovo daje nove naznake strategije da se, umesto, bombasima samoubicama Palestinci i drugi do mucenistva stize Gandijevskim metodama. To bi, mozda, moglo da zada povece glavobolje Izraelu i, u sledecoj iteraciji, da prizove saveznistvo Al Kaide i Izraela koji su ujedinjeni u svojoj netrpeljivosti prema Iranu i Muslimanskoj braci.
Posted

regev ko da je bio na channel 4, poceo da muca ko alister kempbel nekada. zato moja ljubimica blondina avital brani boje idf-a samo tako, odmah je pokazala oruzje koje su nasli na mavi.001.jpg?w=500&h=33212.jpg?w=500&h=398nego, kameron izgleda zaostrava, nekako mi cudno. prvo se odvoje od amera u savetu bezbednosti, zahtevajuci dizanje blokade, a sad on prvi poziva tursku, kaze da je napad "completely unacceptable", a bibiju da tako nesto ne sme da se ponovi. hejg je isto pizdeo jer avitalini drugari nisu satima dozvoljavali pristup britanskim aktivistima. da su jos podrzali rezoluciju un saveta za ljudska prava, stvarno bih pomislila da konzerve skrecu s pravog puta. al dobro, bar su bili uzdrzani, nisu ko pusi holandjani vukli amere za rukav.menkel posle pustanja:

Top Swedish crime writer Henning Mankell accused Israel of "piracy" during its attack on a Gaza-bound aid fleet and denied weapons were stashed on the ships, in comments broadcast Wednesday. Mankell, the author of the popular Wallander series of detective novels, said Israeli commandos shot people who were sleeping during Monday's raid on the flotilla, in which nine activists were killed and dozens injured. "The Israelis transformed their navy into a pirate enterprise," Mankell told reporters after he returned to the southwestern Swedish city of Gothenburg late Tuesday after taking part in the aid operation. "All the ships (in the flotilla) were hijacked, and this was really piracy," said Mankell, whose comments were broadcast by Swedish public radio Wednesday. "What will happen next year when we come back with hundreds of boats? Will they fire a nuclear bomb?" he asked. Mankell was one of 11 Swedes who participated in the operation, which involved a total of 682 people from 42 countries aboard six ships. "We had expected to run into trouble when we reached the border (of Israeli territorial waters), but we were mistaken," Mankell said. "Far from the limit, in (international) water, we were attacked... by helicopters, speedboats and other vessels and lots of commando soldiers who came onboard and hijacked ship after ship. "They did not hesitate to attack using lethal force. They shot people who were sleeping," he said. Mankell said the Israelis' claim that large numbers of weapons were found on the vessels was "nonsense." "On the ship I was on, they found one weapon: my razor. And they actually came up and showed it off, my razor, so you see what level this was at," Mankell said. The author further accused Israel of kidnap when it towed the ships to one of its ports and detained those on board. "At the moment they started taking the boats towards Israel, we were all kidnapped. It is that simple," he said. Despite the aid flotilla's failure to break Israel's blockade against the Gaza Strip and deliver some 10,000 tonnes of supplies, Mankell said the operation was a partial success. "Today we know that Israel is on its knees. No one could predict that the rest of the world would react in this way. They are completely isolated," he said, adding "people are completely fed up with this brutality and this violence that the power (Israel) has on its conscience." He said he was in "despair" over the killings and added that he was also saddened to think of "some of our friends who are still sitting in some very uncomfortable prisons in Israel, where they are being beaten.".
Posted
regev ko da je bio na channel 4, poceo da muca ko alister kempbel nekada. zato moja ljubimica blondina avital brani boje idf-a samo tako, odmah je pokazala oruzje koje su nasli na mavi.001.jpg?w=500&h=33212.jpg?w=500&h=398nego, kameron izgleda zaostrava, nekako mi cudno. prvo se odvoje od amera u savetu bezbednosti, zahtevajuci dizanje blokade, a sad on prvi poziva tursku, kaze da je napad "completely unacceptable", a bibiju da tako nesto ne sme da se ponovi. hejg je isto pizdeo jer avitalini drugari nisu satima dozvoljavali pristup britanskim aktivistima. da su jos podrzali rezoluciju un saveta za ljudska prava, stvarno bih pomislila da konzerve skrecu s pravog puta. al dobro, bar su bili uzdrzani, nisu ko pusi holandjani vukli amere za rukav.menkel posle pustanja:
6 brodova a vidi koliko kuhinjskih nozeva kao da su samo ljustili krompire.plus hi-tec pracke a svaki Izraelac zna sta je David uradio Golijatu.
Posted

Ja imam isti ovaj set zutih nozeva. Da nosim u najblizu policijsku stanicu? Da zovem izraelsku ambasadu? Pomagajte, kome da se obratim pre nego boarduju i moj stan?Lepo mi je mama govorila da ne kupujem na buvljaku :cry:

Posted

U međuvremenu u Knessetu:

She [Zoabi] demanded ministers explain why the soldiers had been ordered to confiscate reporters' cameras and why the government had refused to allow the media to publish pictures of the nine people who were killed on board the ship.Zoabi called on the government to open a national panel of inquiry into the incident, and asked why it was so opposed to international calls for an impartial and external probe.Meanwhile, MK Miri Regev (Likud) accused Zoabi of being "responsible for a double crime: Joining terrorists, and a moral crime against the state of Israel." Regev then called at her in Arabic: "Go to Gaza, you traitor.""She sat here over a year ago and pledged allegiance to the state of Israel and its laws," Regev claimed. "I have no intention of stifling free speech, but in the case of MK Zoabi - it is not freedom of speech. The Gaza flotilla was a terrorist flotilla and MK Zoabi needs to be punished. We don't need Trojan horses in the Knesset."Hadash-Ta'al MK Mohammed Barakeh called the Israeli government "a gang of pirates" during the discussion, saying "you are crazy - you swim against the world and harm your nation, driving it down the drain."
Zoabi & Regev s_a.gifs_c.gif Istovremeno, 1 heroizam 1 generacije na interwebsima: smile.gif
When the Israel Defense Forces Spokesman's Office and the Foreign Ministry were fiddling while the deck of the Marmara burned, metaphorically speaking, at dawn on Monday, it was the public that stepped into the breach. Israeli surfers brandished their keyboards and went to war, fighting to save Israel's image on facebook, twitter and other Internet-based social networks.
kdpinside.png
Posted

Na brodu pronadjeni cekic i nozici za snicle. WMD isuse.gif

Posted
Na brodu pronadjeni cekic i nozici za snicle. WMD isuse.gif
Tamo me Kim nazivao antisemitom, jel smem ja ovde da postujem ?
Posted

Postuj. (siroki, velikodusni zamah rukom)

Posted

ja bih pokido ovu Regevku, el to antisemitizam? :unsure:inace "Hezbolah" pracka je potpuni hit! :isuse:

Posted (edited)

Cekaj, sada vec osnovano sumnjam da ste ti i Kim Philby isti covek

Postuj. (siroki, velikodusni zamah rukom)
...u korist izabranog naroda :D Regev :wub: Edited by fabius maximus
Posted
6 brodova a vidi koliko kuhinjskih nozeva kao da su samo ljustili krompire.plus hi-tec pracke a svaki Izraelac zna sta je David uradio Golijatu.
nemoj tako, to je samo sa jednog broda, ko zna sta se sve krilo na ostalima.dal je ova regev zena od marka, bas me zanima. vikica zatajila za taj podatak. a i ona bila idf portparolica, ko i moja avital.

Avital-Leibovich.jpgmalo se fucnula, ali ima taj kibucsko-ponosit stav

sad su i novinari popizdeli jer su culi da je jedna fotografkinja tejzerovana dok je pokusavala da slika na brodu, i jos ne mogu da nadju ni nju, ni pratioca. a plus su im danas rekli da ce moci da pricaju sa ovim deportovanima, pa ih odjebali, naravno. regev muski rekao: "naravno da smo ih pustili, oni ne vole moju zemlju, zasto bi ostajali ovde". ko ivan markovic u najbolja vremena.

• Create New...