Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

9 minutes ago, mackenzie said:

Aj ne papaj Džabulanijeva govna njam njam

Evo ti brace Mahera u Kazahstanu kako pije kaficu, da se bolje osjećaš. 1 dnevna doza Asadofilije

• Replies 9.8k
  • Views 927.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

2 minutes ago, Roger Sanchez said:

Evo ti brace Mahera u Kazahstanu kako pije kaficu, da se bolje osjećaš. 1 dnevna doza Asadofilije

Hvala brt imaš li još?

4 minutes ago, mackenzie said:

Hvala brt imaš li još?

Evo, još malo rajskih vremena fajterske diktature prije nego što je na taj grad dolje pao Đolanijev pakao prestanka rata, kad nacija ostade ucviljena jer su joj uskratili doživotnu vladavinu ove divne familije

https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.ama

Edited by Roger Sanchez

4 hours ago, Weenie Pooh said:

Tonibler Bilklinton majndset.

Sve junaci, nikom ponikuše

52 minutes ago, Roger Sanchez said:

Pa Izrael ih sada bombarduje upravo zato jer su svrgnuli ušljivu krvoločnu izraelsku džukelu tvog milog Asada. Prije ih nisu imali što puno napadati, zašto bi kad im je vjerna džukela odrađivala posao s repom među nogama.

Ko ih je vise odradjivao ?Tursko izraelski Al Joulani ili Assad ?Doduae i ta familija je bila garant Mira i stabilnosti kad su radili za USA i Izrael da ,ali moras da budes prilicno dobro zadavljen Izraelskim kurcem da ne primetis da sada vazdusni prostor Sirije kontrolise Izrael i koristi za napad na Iran koji doduse ti izgleda i podrzavas .

11 hours ago, Roger Sanchez said:

Dobro, čekaj, ali ako smo već na Koštuničinom reviru, kad ti borci dođu do Sderota ili Netivota i tamo dejstvuju onda su oni okupaciona sila, nisu li?

Nema na čemu fantom

Ne bre, oni daju zivote i milione na dzebanu a onda se poklone srBima i daju im na poklon EVAKUISANU teritoriju. Povuku se sa Kosova i ostave nam svetilju.

Zasto to poklone Srbima - ne znamo, ali znaju Lompar, Sindikat i Sarovic.

Srbi onda masovno nasele te prazne kuce i stanove, obrisu krv sa zidova i to ce biti pobeda jedne usrane politike i zelje koja postoji u vrlo bolesnim mozgovima koje srecem po parku, samoposluzi a boga mi i po protestima sve vise.

Edited by Caligula

Mondoweiss
No image preview

Israel is building a tunnel to cut off Palestinians from...

Israel is constructing tunnels that Palestinians will be required to pass through in the heart of the West Bank, making large parts of the occupied territory accessible only to Israelis. The aim is...

The aim is to remove the Palestinian presence around Jerusalem.

16q2xl7.jpeg

Edited by vememah

Nastavak višedecenijskog progona i etničkog čišćenja. Da li možete da mi kažete šta kažu Srbende o Kosovu i Siriji da se ne bih osećao kao govno što mi to sve ne smeta i da se svet oko mene ne bi rušio? Hvala unapred.

On 23. 6. 2025. at 5:54, barba said:

Niko tu nece sprovoditi istrage i traziti krivce.

ili je IS ili nekakva Huras al-Din reinkarnacija (ostali lojalni AQ kada ih je Golani odjebao). koliko vidim, moguće je da su potonji nekakav IS paravan.

tražiće ih Golani jer su mu smrtni neprijatelji.

Edited by Gandalf