Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

13 minutes ago, Venom said:

Kauboj kad brani Izrael od ruske propagande

Spoiler

1620393090037.jpg

Venom kada pokusava da bude student

GuB_NDpWAAAdppx.jpg

• Replies 9.8k
  • Views 927.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

1 hour ago, Caligula said:

Dobar je topik, patite.

Koji si ti seronja

6 minutes ago, Lezilebovich said:

Koji si ti seronja

Uvek kada se cedi suva ruska drenovina nemorala EU, tu sam da uskocim i budem seronja, nikakav problem. Barem nisam jeftini propagandista.

On topic, @Caligula ti si za Hamasov upad i zločine optužio Rusiju, fsb, nkvd, vagner ili koga već.

Jbg na svakoj temi si Uki.

7 minutes ago, Zaboravan said:

On topic, @Caligula ti si za Hamasov upad i zločine optužio Rusiju, fsb, nkvd, vagner ili koga već.

Jbg na svakoj temi si Uki.

Za Hamasov upad sam optuzio Hamas a za generalno potpaljivanje sukoba citav taj blok et voila, vidi - bio sam u pravu.

"studenti" sa filozofskog pak one teroriste koji su klali decu i gazili preko zivih zena dzipovima nazivaju "borcima udruzenih palestinskih organizacija"... vec sam puno puta napisao, nema ovde pobednika, kao ni u onom ratu iznad koji vodi KGB patuljak. Stradaju i stradavace uglavnom neduzni.

Edited by Caligula

• Popular Post

Najispraniji mozak interneta presenta

Ali moram priznati da mi je ovo Kaubojevo spuštanje probudilo nostalgiju. Jasno je i njemu da je nešto verovatno samo njemu razumljivo, pa je zaokružio za svaki slučaj. Kao u stara dobra vremena kad je podvlačio, boldovao ili koristio slova u drugoj boji.

Džaba sve. Biseri, svinje.

• Popular Post

Kod Kaligule je dobro što isti post verovatno ima prođu na 10 različitih tema

2 hours ago, Caligula said:

"studenti" sa filozofskog pak one teroriste koji su klali decu i gazili preko zivih zena dzipovima nazivaju "borcima udruzenih palestinskih organizacija"...

je l' je ovo onih 50 beba kojima su odsečene glave ili?

Ah, to je to, i Palestina i Izrael isti, kao što sada Kaja Kalas podržava obe strane na uzdržanost (Iran i Izrael)

• Popular Post
3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kod Kaligule je dobro što isti post verovatno ima prođu na 10 različitih tema

Pictionary plače za njegovim inputom.

"Jebala vas rusko-kineska propaganda i maligna patološka mržnja prema EU, kagebe, efesbe, sedam reči, ima član."

9 hours ago, Engineer said:

Za zločine u Gazi 100% ljudi na ovom forumu krivi Izrael.

Ja bih voleo da evropske države uvedu sankcije Izraelu, a možda i pokrenu vojnu akciju i bombarduju Izrael ne bi li se zaustavili zločini, ali mislim da sam u manjini. Ako ne evropske, a onda bar neka malo veća grupa ostalih svetskih država.

Drugo rešenje ne postoji. Ko nije spreman da trpi posledice takvog rešenja, može da se uhvati za uši i igra. Podjednako je učinkovito kao i sve ostalo.

Prvo, 100% je jako veliki %, takoreci najveci. Ovde je problem @Caligula , on je EU-fan(atik), a EU puca demokratija za stradanje civila. Zato me interesuje sta on misli, a ne sta EU misli o stradanju ljudi. Ili ga ne dotice stradanje ljudi, nisu plavooki i plavokosi.

Drugo, razmisli da su sankcije i bombardovanje uvek, i jedino, resenje. Ne kazem, to jeste lek za mnoge medjunarodne probleme, ali nije bas univerzalan lek. Cak i da jeate univerzalni lek, ima lose nuZ posledice pa ga, po meni, ne treba koristiti.

Trece, i najvaznije, je trazenje diplomatskog resenja. Primer sporazuma Egipta i Izraela je dobar pokazatelj da nesto moze da se uradi i bez upotrebe sile, samo trazi intelektualni napor. Bas zato je tuzno kad se vidi kako EU izdaje nekakva suvoparna saopstenja gde moze da se pogodi sta ce da kazu.

Problem sa diplomatijom je što obe strane moraju da budu zainteresovane za to. Ako bar jedna nije, i ako je rešena da izgura svoje do kraja bez obzira na cenu, onda to više nije opcija, ma koliko mi navijali. A sila se može pobediti samo još većom silom. Sve je ovo opštepoznato i toliko puta u istoriji, bližoj i daljoj, potvrđeno. Suprotni pimeri su malo ređi. Bar ja sada ne mogu da se setim da je neko nekad ovako krenuo đonom i onda samo stao i dogovorio se jer je diplomatija radila. I taj sporazum Izraela i Egipta je došao posle 20 godina ratovanja i zaključka obe strane da ne mogu da dobiju sve ono što žele.

4 hours ago, x500 said:

Prvo, 100% je jako veliki %, takoreci najveci. Ovde je problem @Caligula , on je EU-fan(atik), a EU puca demokratija za stradanje civila. Zato me interesuje sta on misli, a ne sta EU misli o stradanju ljudi. Ili ga ne dotice stradanje ljudi, nisu plavooki i plavokosi.

Jel ima neka kazna @moderacija za odvratno podmetanje?

Jebali te plavooki i plavokosi ali crnacki obdareni. I jebali te svi EU fanatici redom.

A mene jebla zelja da uopste pisem na ovom usranom topiku gde se stvari okrecu i izvrcu naopacke. Dok je Iran naoruzavao Putina e da bi ubijao civile i decu po Ukrajini, cutao si sa ovdasnjim putinoguzima kao picka. Sad se derete do neba.

Ja sam EU fanatik :isuse: i ne dotice me stradanje ljudi. Pa moze li odvratnije.

Edited by Caligula

13 hours ago, Venom said:

Najispraniji mozak interneta presenta

Kada ovo dodje od takvog stalkera i od ekipe koja viri iz Putinove bulje, zaista je kompliment.

Ovaj topik kao da citam RT, i ti imas nerv da lupetas o ispranosti.

Престаните са личним препуцавањима