Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

@Caligula , sta bi tek bilo da EU nije izrazila zabrinutust i pozvala na uzdrzanost

NOVA portal
No image preview

Izrael nastavlja bombardovanje Gaze: U poslednja 24 sata...

U poslednja 24 sata, u palestinske bolnice u Pojasu Gaze doneta su tela 51 osobe nastradale u izraelskim napadima.

• Replies 9.8k
  • Views 927.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

2 hours ago, x500 said:

@Caligula , sta bi tek bilo da EU nije izrazila zabrinutust i pozvala na uzdrzanost

NOVA portal
No image preview

Izrael nastavlja bombardovanje Gaze: U poslednja 24 sata...

U poslednja 24 sata, u palestinske bolnice u Pojasu Gaze doneta su tela 51 osobe nastradale u izraelskim napadima.

Uh ta zla EU, licno ubija i ukrajince i palestince.

Daj mani me te ruske propagande. Jebala vas EU i maligna patoloska mrznja prema kulturi i geografiji kojoj pripadamo 10X vise nego ruskoj ili kineskoj.

@Zaboravan @Lezilebovich @x500

Crknite fantom Rusija, Kina, Indija i Brazil nisu ni na vidiku

Steta sto se u osnovnoj skoli ne uci geografija jbg

il_1140xN.1229683764_9lqk.jpg

Edited by Caligula

nema ovde nikakve ruske propagande ni mrznje prema EU vec je u pitanju nesto sasvim drugo, jos jedno pizdunsko reagovanje birokratizovane EU koja se ponasa extremno ljigavo i jadno.

ovamo pricaju makron i ekipa o stvaranju vojske, odlucnim stavovima u epoljnoj politici a sustinski su oni koji gledaju u pod dok se ubijaju ljidi, gaze ljudska prava, medjunarodno pravo i slicno.

arijel saron znamo ko je ali on je level casna sestra za ove danasnje vlastodrzce u izraelu.

potpuno je jasan revolt i sarkasam glede EU a posebno u svetlu ozbiljne podrske iste te EU upucene zvalavom.

tu cak nema ni one igre bad cop good cop.

makron. i glavni svaba su i dalje uz zvalavog ako nista drugo cuteci na fukarluke i bezakonje koje radi u srbiji

ta razocaranost postoji samo kod onih koji su decenijama zudeli za clanstvom u nekad EEZ a kasnije EU.

iz te ogromne ljubavi kod nekih je doslo do ljutnje i sarkazma i ne treba se cuditi tome.

Edited by bradilko

3 minutes ago, Caligula said:

@Zaboravan @Lezilebovich

Što da crknemo brt?

I šta fali Brazilu?

4 minutes ago, Caligula said:

@Zaboravan @Lezilebovich

Uci se u osnovnoj skoli Geografija, ali ti si bezao sa casova kada se ucilo o Evropi.

D

Kakvo obrtanje teza jebote, napadam EU 'koja cuti na bezakonje u Srbiji" a ne vidim Rusiju u oku svojemu koja salje FSB da pomogne vucicu oko zvucnog topa i priperma za Majdansko ubijanje studenata

OK svi smo ovde veverice sa IQom 60

including @kronostime

Mala PPPrica o briksu:

Shark.jpg

Edited by Caligula

1 minute ago, Caligula said:

Kakvo obrtanje teza jebote, napadam EU 'koja cuti na bezakonje u Srbiji" a ne vidim Rusiju u oku svojemu koja salje FSB da pomogne vucicu oko zvucnog topa i pripperma za Majdansko ubijanje studenata

OK svi smo ovde veverice sa IQom 60

Shark.jpg

Kakav fsb, kakve nemani tebe progone jbt.

1 minute ago, Zaboravan said:

Kakav fsb, kakve nemani tebe progone jbt.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/vucic-pozvao-rusku-sluzbu-bezbjednosti-fsb-da-provjeri-koristenje-zvucnog-topa-na-protestima/250326043

N1 Info RS
No image preview

Objavljen izveštaj FSB-a o zvučnom topu na protestu 15. m...

Na sajtu BIA objavljen je izveštaj Federalne službe bezbednosti (FSB) Ruske Federacije o navodnoj upotrebi zvučnog topa na protestu održanom 15. marta 2025. god

Pogledaj na kom si topiku

1 hour ago, Caligula said:

@Zaboravan @Lezilebovich @x500

Jeste Rusija, eno je u gornjem desnom cosku ;)

Na ovim novijim kartama joj je zapadna granica jos bliza Centralnoj Evropi.

Nego, ne rece ti sta mislis o ovim pogibijama u Gazi, poslenjih 24h/skoro 2 godine/50+ godina. Znam da nisu Evropljani, ali nije ok ni da ih tako ubijaju. Doduse, sto bi EU rekla, zabrinuto i bez eskalacija.

1 hour ago, Lezilebovich said:

Pogledaj na kom si topiku

Tako je, cim poklopis ekipu argumentom, kukaju na oftopik heart

Dobar je topik, patite.

31 minutes ago, x500 said:

Nego, ne rece ti sta mislis o ovim pogibijama u Gazi, poslenjih 24h/skoro 2 godine/50+ godina. Znam da nisu Evropljani, ali nije ok ni da ih tako ubijaju. Doduse, sto bi EU rekla, zabrinuto i bez eskalacija.

Za zločine u Gazi 100% ljudi na ovom forumu krivi Izrael. Ja bih voleo da evropske države uvedu sankcije Izraelu, a možda i pokrenu vojnu akciju i bombarduju Izrael ne bi li se zaustavili zločini, ali mislim da sam u manjini. Ako ne evropske, a onda bar neka malo veća grupa ostalih svetskih država. Drugo rešenje ne postoji. Ko nije spreman da trpi posledice takvog rešenja, može da se uhvati za uši i igra. Podjednako je učinkovito kao i sve ostalo.

Edited by Engineer

Kauboj kad brani Izrael od ruske propagande

Spoiler

1620393090037.jpg