Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

E opet tenkovske granate na narod u Gazi koji čeka na kilo pirinča.

• Replies 9.7k
  • Views 920.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

Israeli forces have killed more than 51 Palestinians and wounded many more after opening fire near an aid distribution site in southern Gaza, witnesses and rescuers say.

Pa jebote, koliko para imaju ti Ajpaci i BlekRokovi pa je ovo svim politicarima normalno i prihvatljivo

Kad ja pricam da nije normalno sto drugi Arapi ne dozvoljavaju Palestincima da pobegnu, objasni mi se da ja ustvari podrzavam Izrael. Hvala @zorglub e za onaj link, samo sam pocela video ali vec su mnoge stvari jasnije. Para vrti gde burgija nece itd.

2 hours ago, Mel said:

Para vrti gde burgija nece itd.

nema to veze sa parama, čist realpolitik.

šta god arapski političari/generali privatno mislili o Izraelcima i Palestincima, prosta je stvar da arapske države nemaju ni mogućnosti ni apetita da se suprotstave Izraelcima i Amerikancima. to je lepo sažeo Anvar al Sadat: "Mogu ja da se bijem sa Izraelcima, ne mogu sa Amerikancima."

time su poslovne i ine veze više posledica nego uzrok - ako hoćeš američku tehnologiju i saradnju, valja se lizati sa Izraelcima. naravno, to se ne može javno reći. arapsko javno mnjenje je anti-izraelski nastrojeno i galamom kontra Izraela se podilazi stanovništvu.

Edited by Gandalf

Al Jazeera
No image preview

‘Not for you’: Israeli shelters exclude Palestinians as b...

Shelters are a lifeline in Israel from Iranian attacks, but Palestinian citizens of the country have been locked out.
11 hours ago, Zaboravan said:

Hrpa jahti danonoćno šparta Izrael-Kipar, jel postoji neka zabrana napuštanja Izraela?

Postoji zabrana za letenje, ali je vodnim putem dozvoljeno i napustanje i dolazak u Izrael.

NOVA portal
No image preview

Izrael zabranio svojim građanima letove iz zemlje

Izrael je zabranio svojim državljanima da napuštaju zemlju avionom, pozivajući se na bezbednosne razloge nakon eskalacije tenzija s Iranom.

2 minutes ago, x500 said:

Postoji zabrana za letenje, ali je vodnim putem dozvoljeno i napustanje i dolazak u Izrael.

NOVA portal
No image preview

Izrael zabranio svojim građanima letove iz zemlje

Izrael je zabranio svojim državljanima da napuštaju zemlju avionom, pozivajući se na bezbednosne razloge nakon eskalacije tenzija s Iranom.

El Al upravo iz Tel Aviva za Rim.

Bacim pogled tu i tamo ima povremeno letova... Moguće evakuacioni.

I dok svi gledamo ka Iranu, Izrael divlja po Gazi, 56 mrtvih, meta mesta podele hum. pomoći.

NOVA portal
No image preview

Zbog izvoza srpskog oružja Izraelu u Novom Pazaru protest...

Zbog izvoza srpskog oružja Izraelu koji je prošle godine uvećan tridesetostruko, u Novom Pazaru večeras je održan protest na poziv studenata.