Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

During her remarks, a heated exchange broke out between Waldiger and Tibi, during which Waldiger expressed support for the killing of children in Gaza.

• Replies 9.5k
  • Views 897.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

Sto me podseca na nekog...

hitler-gif-10.gif

NOVA portal
No image preview

Izraelski poslanik na televiziji: Sinoć smo ubili gotovo...

Član izraelskog parlamenta i predstavnik radikalno desničarske Cionističke stranke, Cvi Sukot, izjavio je uživo u programu da je Izrael tokom noći ubio više od stotinu stanovnika Gaze – i da nikoga...
53 minutes ago, x500 said:
NOVA portal
No image preview

Izraelski poslanik na televiziji: Sinoć smo ubili gotovo...

Član izraelskog parlamenta i predstavnik radikalno desničarske Cionističke stranke, Cvi Sukot, izjavio je uživo u programu da je Izrael tokom noći ubio više od stotinu stanovnika Gaze – i da nikoga...

Ništa nije slagao, lažni branitelji slobode i humanizma su nestali jer zavrnuli pipu/zapretili finansijeri. Ostalo se eto zgražava ali ipak ne sme Palestinska zastava da ne povredi tanana osećanja i sećanja na dede naciste. fantom

Krenuli su u land level masakriranje

Ove naci tetke su najgadniji segment cionizma.

Da ne zaboravimo ovo:

AP News
No image preview

Trump's sanctions on ICC prosecutor have halted tribunal'...

Nearly three months ago, U.S. President Donald Trump slapped sanctions on the International Criminal Court's chief prosecutor, Karim Khan.

Edited by Budja

EU sutra ima hitan sastanak, ocekivane mere - iznenadjenje zbog eskalacije i pozvace obe strane na uzdrzanost. Ostro ;)