Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

15 hours ago, Shan Jan said:

Video sam taj video ali ne vidim u njemu podrsku za izraelski genocid. Sa druge strane Hasan bogme zna bas da podrzava Hamas.

govnari i jedan i drugi.

• Replies 9.6k
  • Views 916.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

Ubili izgleda Mohameda Sinvara, vodju Hamasa.

Edited by Tutankamon

Jer im se može ...

Će neko javit Bibiju šta mu je činiti?

27 minutes ago, Roger Sanchez said:

Će neko javit Bibiju šta mu je činiti?

Da ubije Sudijskog kralja? fantom

https://x.com/rcbregman/status/1922815404381974972

Incredibly powerful investigation in Dutch newspaper NRC: Seven of the world’s leading genocide scholars — including renowned Holocaust experts — describe Israel’s actions in Gaza as genocidal. And according to them, nearly all of their peers agree.

Naucnik iz Nemacke nije smeo da se izjadni pod svojim imenom zbog straha od odmazde drzave :(

Pričamo o stotinama hiljada ljudi koje teraju i ubijaju. Ako nije etničko čišćenje i genocid, onda ne znam šta je. Ovo je neverovatno.

Edited by dragance

Narančasti umače svoje debele prste u apsolutno sve pregovore koji postoje

Rezultat je zasad u svima big fat 0, osim što je izmuzao od Hamasa onog Amerikanca

1 hour ago, Roger Sanchez said:

Rezultat je zasad u svima big fat 0, osim što je izmuzao od Hamasa onog Amerikanca

presedan je uspostavljen time da Tramp i Vitkof pregovaraju i dogovaraju sa Hamasom, Irancima, Hutima... bez ikakvog obaziranja na Izraelce. pride izgleda da je savetnik za nacionalnu bezbednost otpušten jer je iza Trampovih leđa dogovarao sa Netanjahuom. čudo neviđeno.

paradoksalno imajući u vidu kampanju kontra anti-izraelskih aktivista u SAD, ali ovoliku kurcobolju za nežna osećanja izraelske vlade i pro-izraelskog lobija u SAD nevidesmo u proteklih par decenija.

što se Palestinaca tiče, još uvek je duplo golo. videćemo.

Edited by Gandalf

Tramp i njegovi već pola godine pregovaraju sa celim svetom i ništa pametno ni sa kim nisu dogovorili. Eventualno da dogovor ne važi, i da će se raditi po starom, dok se ne postigne novi. Ne lipši magarče do zelene trave.

2 hours ago, Lezilebovich said:

Seven of the world’s leading genocide scholars

Ako njima pametnima treba godinu i po dana da to shvate, čemu mi prašinari da se nadamo?

6 hours ago, Engineer said:

Tramp i njegovi već pola godine pregovaraju sa celim svetom i ništa pametno ni sa kim nisu dogovorili. Eventualno da dogovor ne važi, i da će se raditi po starom, dok se ne postigne novi. Ne lipši magarče do zelene trave.

Bukvalno kad je uzeo onaj "ugovor" Ukrajini da ima sta da pokaze kuci oprao je ruke i rekao radite kako hocete. Ovo sad - prvo je dao Izraelcima sta su trazili, onda isao naokolo i trazio ko ce da primi Palestince, sad bi da ucini i Saudijcima... train wreck slow motion (ili fast motion, moze i tako).

6 hours ago, Engineer said:

Ako njima pametnima treba godinu i po dana da to shvate, čemu mi prašinari da se nadamo?

To nije ni za komentarisanje.

So, I've already started working on that.”

Edited by vememah

NOVA portal
No image preview

Pakao u Gazi: Izrael pokrenuo novu veliku ofanzivu, u vaz...

Izrael je najavio veliku novu ofanzivu u Pojasu Gaze nakon talasa vazdušnih udara u kojima je poginulo više od 100 ljudi. Kako je navedeno, cilj operacije je da se Hamas natera na oslobađanje talaca.

EU izrazava dubiku zabrinutost, a SAD prate situaciju.