Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

Dok je blackrocka, aipaca i slicno, mogu da rade bukvalno sta hoce

Edited by Lezilebovich

• Replies 9.4k
  • Views 891.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

2010 su ubili 10 ljudi u napadu na propalestinski brod ali to je bilo puno drugacije jer je to bio stvaran pokusaj proboja blokade, kao fazon pasivan otpor, samo uplovljavamo brodovima i nosimo pomoc. komandosi su se ukrcali na te brodove i na jednom od njih sa puno posade i putnika, tj. propalestinskih aktivista, ti aktivisti nisu bas hteli da slusaju vec su pruzali aktivan otpor tako da su komandosi pucali.

ovde niko nije poginuo ali se radi i o ekstremnijem postupku u jednom vidu jer brod jos nije ni plovio u pravcu gaze ... ocigledno su odabrali da napadnu pre ukrcavanja, da ne bi rizikovali masovnu pogibiju s obzirom na odabrano sredstvo napada s kojim nikada ne moze da se bude siguran da brod nece da potine ili da nece biti katastrofalan pozar. mogu da kazu: humanitarna intervencija. cist utilitarizam (manje zlo sada ili vece kasnije)