Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ovde se radi o mnogo više ljudi, za red veličine. Da ne pominjemo istorijske okolnosti, ili razliku između Jermena koji beže u Jermeniju i Palestinaca koji treba da beže kud koji.

Jeste red velicine vece ali nije da vec nisu etnicki cistili Palestince. Kad spominjes gde - rekao sam vec, Jordan, Saudijci i Egipat su u stanju da se odupru ali to ne vazi za Siriju i Liban. Imas bukvalno stotine primera velikih etnickih ciscenja u proslosti, ako ne i hiljade. To je maltene bila normala dosta dugo. I skroz je izvodljivo da se ne zavaravamo. Jedino sto je sprecavalo Izrael u tome su bili normalniji predsednici u USA, arapska liga i OPEC, jake druge zemlje koje zbog svojih interesa bi odma podrzali protivnike Izraela itd...

Sada imamo umrtvljene glavne saveznike Palestinaca (Iran, Sirija, Liban/Hezbolah, arapski svet), USA koja otvoreno podrzava etnicko ciscenje i ostatak sveta koji se bavi svojim problemima i salje mnogosmozabrinuti-je™.

Posted

"At the conclusion of the fighting", "Palestinians already resettled"... Legendarno je glup.

Mada možda ja grešim, možda čovek igra 4D šah, sve vreme planira da raseli Palestince širom kanadsko-grenlandskih polja, ko zna.

• Haha 1
Posted
25 minutes ago, Weenie Pooh said:

"At the conclusion of the fighting", "Palestinians already resettled"... Legendarno je glup.

Mada možda ja grešim, možda čovek igra 4D šah, sve vreme planira da raseli Palestince širom kanadsko-grenlandskih polja, ko zna.

Nesto mi nije jasno, zasto neki Katari ili Dubaiji se ne ponude da zaposle te jadne Palestince kao radnu snagu. Ionako im tona treba. 

Posted

Zato što vole da uzimaju robove iz. Bangladeša, Indije ili tako tih mesta. Palestincima ne bi mogli tek tako da to rade bez posledica.

• +1 1
  • Create New...