Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Caligula said:

Majmun usao u tenak. Da mi je da udjem sada u glave srBskih Trampista koji po difoltu (a ne po savesti) podrzavaju HAMAS sta li sada misle posle ove Trampove idiotarije.

Leb te jebo, on bi bukvalno na krvi palestinske dece pravio resort i odmaralista za ocvale milijardere. Jel se ovo Lucifer najzad otkrio i javno jebote, kakvo je ovo vreme?

Odakle to da srpski trampisti podrzavaju Hamas ? Ne kazem da nije tako, ali nisam to primetio 

• +1 1
Posted (edited)
12 minutes ago, Lezilebovich said:

Odakle to da srpski trampisti podrzavaju Hamas ? Ne kazem da nije tako, ali nisam to primetio 

Kako bre

pa najveci branitelji Putinove borbe za teritorije ali i palestinske borbe protiv okupacije, kurtshlus ozbiljan

a zamisli tek sad kad i TraNp izdo

edit: i ovde bio fenomen, branitelji Kosova "razumeju" Putinovu agresiju ali jadni Palestinci, nisam pratio TraNpov topik ali kapiram da i tu ima poklapanja.

Edited by Caligula
  • Haha 1
Posted

Kauboj otkrio američke planove za Gazu, pa još i krv palestinske dece, početkom 2025. godine :hail:

Brao Trampara, da nam nije tebe i dalje bismo slušali kako je ovu krizu Putin zamesio preko svojih poslušnika u Hamasu da odvuče resurse iz Ukrajine.

• +1 3
Posted

Kaligula priča o kurcšlusu

:covid19:

• +1 1
Posted

Sastali se Trump i Bibi da planiraju etničko čišćenje Gaze

Kauboj: Srbi, Hamas i Putin najgori ljudi na svetu, esam vam reko

• +1 1
  • Haha 8
Posted (edited)

Edited by vememah
Posted
5 hours ago, theanswer said:

Čak i u Gazi u 21. veku treba poslati nekoga ko će da ili pobije ili nasilno raseli 2 miliona ljudi još bez želje ikoga da tih 2 miliona ljudi primi. Pa to bi morao biti masakr neviđenih bukvalno razmera do sada, nema šanse da to urade čak ni oni. 

Zar nismo imali skoro etnicko ciscenje nagorno karabaha?

Ne znam odakle ta ideja da je to tesko izvesti. Samo trebas onda da se nosis sa posledicama takve politike. Sreca pa ce se sve za Izrael zavrsiti na vrlosmozabrinuti.

Posted (edited)
3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kaligula priča o kurcšlusu

:covid19:

A, sam se javljas :D a tu je i ekipa :heart:

Drzte se ljudi zajedno, jedino tako sve ima smisla

Edited by Caligula
Posted
6 minutes ago, Caligula said:

A, sam se javljas :D a tu je i ekipa :heart:

Drzte se ljudi zajedno, jedino tako sve ima smisla

Pozdrav iz Kremlja

• Wub 1
Posted
12 hours ago, Shan Jan said:

Ne znam odakle ta ideja da je to tesko izvesti. Samo trebas onda da se nosis sa posledicama takve politike.

Uglavnom:

• +1 1
Posted
12 hours ago, Shan Jan said:

Zar nismo imali skoro etnicko ciscenje nagorno karabaha?

Ovde se radi o mnogo više ljudi, za red veličine. Da ne pominjemo istorijske okolnosti, ili razliku između Jermena koji beže u Jermeniju i Palestinaca koji treba da beže kud koji.

• Create New...