Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted (edited)
3 hours ago, Roger Sanchez said:

Čekaju da ih zagrle i izljube misliš? 

Jolani koliko već neverovatno sutra (možda već danas?) preuzima kontrolu nad celokupnim Alepom.  Black friday akcija za udzbenike. 

kakav bibilijski raspad asadovaca, iranaca, rusa i hezba

edit: ipak danas - The General Staff of the Assad regime issued orders to evacuate all sites in the city of Aleppo and head towards Al-Safirah.

Edited by barrcode
  • +1 1
Posted

Ne želim biti teoretičar zavjere, ali poprilično sam siguran da je Padišah Erdogan barem znao za ovo

Posted
6 minutes ago, Roger Sanchez said:

Ne želim biti teoretičar zavjere, ali poprilično sam siguran da je Padišah Erdogan barem znao za ovo

zapravo SNA (erdoganova fsa) nije uzela (?) učešća u napadu na Alep.  

mislim da je ovo za sve šok, pa i za njega. Šok nivo pad Mosula 

uostalom videćemo kada stignu (ako već nisu) do YPG / Kurdskog dela ALepa. 

• +1 1
Posted

Na šta je svet spao. Reality predsednik i geostrateg iz Walmarta koji mudruje na Shitteru

• +1 6
Posted

..ali bukvalno. Metastasic idiocracy.

Posted
On 28. 11. 2024. at 10:42, barrcode said:

pričaj mi kao da je 2012.:

HTS ulazi u Alepo !!! :ohmy:

Ponižavajući poraz Hezbolaha --> Jolani se osetio sigurnim i juče pokrenuo Blitzkrieg --> 

Ko je sad HTS?

Alkaida, ISIL, ili neki sasvim novi? 

Posted
9 hours ago, duma said:

Ko je sad HTS?

Hajat Tahrir al-Šam, najjorganizovanija pobunjenička grupa sa al Jolanijem na čelu. Jako ozbiljno preduzeće

recimo da su... reformisani islamisti (ma šta to značilo) ... doduše očistio je teritorije kojima upravlja og gore navedenih (AQ, ID....)

• Hvala 2
Posted (edited)
13 hours ago, duma said:

Ko je sad HTS?

Ovi, mada realno sa Alkaidom veze nemaju, nego mlate zastavama Alkaide...iza njih najverovatnije stoji CIA, mada ne direktno, nego iza nekakvih frakcija koje im se priključe i sa kojima čas saradjuju a čas su u zavadi...

Edited by Tutankamon
Posted (edited)

Lovili su Hitlerove generale i ministre širom sveta...

Edited by zmanic
Posted
59 minutes ago, zmanic said:

Lovili su Hitlerove generale i ministre širom sveta...

Za njih se može reći da su zaslužili to što su dobili. Ovo mi već djeluje kao drugi par opanaka.

• +1 1
Posted

Pranje savesti slanjem 1 pisma.

and get aid in.

Posted

Hezbollah uzvratio vatru konacno i sada Izrael najavljuje fire and hell. Ocekivano. Prmirje je verovatno mrtvo, here we go again.

Posted

A tako je dobro radilo primirje

• +1 1
  • Create New...