Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted

Eh, kad se setimo dobrih starih vremena kada je Miloševićeva vila u Užičkoj bila legitiman cilj NATO.

Posted
31 minutes ago, Tutankamon said:

Iranu

Odlično, sada nek Blinken nastavi da apeluje na Iran da više ne eskaliraju. 

Posted
15 minutes ago, Filozof manijak said:

Eh, kad se setimo dobrih starih vremena kada je Miloševićeva vila u Užičkoj bila legitiman cilj NATO.

Zvučiš tužno?

Posted

ma kakvi, nego mi smešna ova odmazda za gađanje vile.

Odakle im pravo da gađaju Bibijevu vilu?! :hitler:

Posted

Gadjali su mu letnju vikendicu.

Posted
19 hours ago, Gandalf said:

prvo, nisam siguran da sam ikada smatrao Palestince "mojima" ili "braćom". pa si tu omašio.

drugo, stoji to što je napisao Vini. možemo svi mi na ovom forumu da galamimo koliko god hoćemo, ne menja ništa i ne pomaže ni Palestincima ni Izraelcima, niti kome bilo kome tamo. ako kome pomaže, to smo mi sami - pročitamo nešto interesantno i/ili ispoljavamo bes. ako si baš zapeo da pomogneš na neki način, doniraj UNRWA ili nekoj od (proverenih) gofundme akcija. npr.

napise on svasta samo postoji mala sitnica da nijednom ja nisam rekao kako ce necije pisanje ovde pomoci palestincima, cuj anonimno postovanje u forumu od nekolkiko stotina aktivnih forumasa ce pomoci nekako palestincima kada ne moze na desetine arapskih i muslimanskih drzava, to vini odgovara nekom imaginarnom forumasu, isto nisam zahtevao da iko pise bilo sta, bili bi glupo i neiskreno da protiv svoje volje pises o necemu samo zato sto te neko proziva. sve sto sam radio je da sam prozivao neke forumase za licimerje, mislim svi smo mi pomalo licemerni ali ovde govorim o nivou licimerje koji udara na plafon i tesko je ignorisati, npr imas lika koji pise po americkim temamam, svaki drugi post je o fasizmu ali kada ga fasizam udari u lice svakodnevno njega nema, pa valjda imam pravo da ga prozivam i da mu kazem da posle ovoga sve sto je pisao godinama vise ne vredi ni pet para i ne verujem da krsim neko pravilo foruma. zamisli forumasa svestenika koji pise godinama uglavno o pedofiliji, postuje o raznim pojedinacnim slucajevima i osudjuje ih, naravno da bi ga svako podrzao ali jednog dana izlaze vesti o stotinama i hiljadama slucajeva pedofilije svestenika i da je to crkva zataskavala a nas forumas ignorise to i nastavlja po starom, pa jebes mi sve ako ga ne bi svi prozivali

isto ono sto kazu vini i dragance da u nekim slucajevima trebamo citati misli jedni drugima ne stoji, kazu da se svi slazemo oko ove teme (sto nisam bas siguran) tako da i nema nekog smisla pisati mnogo. po toj logici ne bi trebao da postoji topiki o masakru u beogradskoj skoli jer tu verujem da svi 100% slazemo

btw razlog zasto sam se obratio samo tebi jer si lajkovao vinijev post (a nisi bio jedini) gde se on lakse bavim mojim postom nego temom ovog topika je zato sto sam se setio da si ti bio na strani palestinaca pre, branio si palestince, raspravljali smo o tome, ja kao neko ko ne voli cionisticku mafiju bi sam vise neutralan ili vise na strani izraela iako su bili okupatori jer nisam mogao da podnosim islamiste i oduvek me iritiralo njihovo slavljenje ubistva izraelskih civila ali proslo neko vreme pa si mozda i promenio misljenje sto je normalno pa ti verovatno dugujem izvinjenje, ili bolje reci bez obzira na tvoje sadasnje misljenje dugujem ti izvinjenje i izvinjavam se jer sam preterao i nije bilo fer sa moje strane, na kraju krajeva retko pises i nisi od onih koji nam svakodnevno tupe kurac o fasizmu u svakoj drugoj temi osim u ovoj temi

• Haha 1
Posted

Ovaj lik je car samo takav, propustih prethodnih iljadu postova ali više bogumi neću.

• +1 1
Posted

ovo je prelepo :happy:

• +1 1
Posted

Najbolja vojska na svetu je izgleda prespavala 10 godina sukoba u Ukrajini.

Posted

Kolki si jadnik od 0 do cerekam se u praznom IMAXu u Tel Avivu

IMG-74d4480529dd2ca8973da87bf8730ff0-V.jpg

Posted

meni je potpuno promaklo da on živi u Tel Avivu :isuse:

Posted

Niz o izraelskim rušenjima po Libanu, lik tvrdi da otprilike kamen na kamenu neće ostati u prostoru od 10 km od granice.

Posted

Pretpostavljam da im je to oduvek i bio plan, ma kako god neki budući ili bivši pregovori izgledali. Tampon zona brisanog prostora i nadgledanje satelitima i dronovima.

• +1 1
Posted

To su imali i 7. oktobra u Gazi.

• +1 1
  • Haha 1
  • Create New...