Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, black mirror said:

jebes mene, pravi se kao da ja ne postojim ali i dalje ova tvoja idiotska replika se sprdava sa patnjama stotine hiljada dece koji trenutno dozivljavaju horor cionistcke mafije

Ne, sprda se isključivo sa tvojim upadom u stilu "ALO LJUDI, VI NE KAPIRATE, ONI TAMO UBIJAJU DECU, EEEJ".

Ubijaju, čuli smo, i? Šta predlažeš?

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ne, sprda se isključivo sa tvojim upadom u stilu "ALO LJUDI, VI NE KAPIRATE, ONI TAMO UBIJAJU DECU, EEEJ".

sta predlazem!??? predlazem da se ne ponasas kao jebeni moron jer jednog dana ima da se stidis zbog ovih idiotarija koje pises

da se ja pitam palestinci bi se danas/juce predali i dali (i potpisali) celu palestinu zlocinackoj sekti jer ne verujem da ce njihovo zrtvovanje doneti neko dobro njima (bar kratkorocno). ali cinjenica je da je njhovo zrtvovanje pomagalo ostatku sveta na mnogo nacina. npr meni je pomoglo da mnogo lakse delim ljude i neljude, ovde u forumu ili u rl, ljude kojima treba da verujem i ostale koje treba da izbegavam dok sam ziv, da im i u jebenoj sahrani ne idem

vini brate....ne znam sta da ti kazem osim da si mi bio jedan od omiljenih forumasa ovog jebenog foruma i da sada mi se trenutno povraca od idiotarija koje pises

Posted

Kako će moja promena ponašanja imalo doprineti neubijanju dece? (Isto pitanje i za nečitanje BBC, negledanje CNN, itd, itd.)

Na šta tačno misliš da pozivaš svojim večerašnjim kurobecanjem na ovoj temi, na koju akciju, kakvo delovanje?

5 minutes ago, black mirror said:

da se ja pitam palestinci bi se danas/juce predali i dali (i potpisali) celu palestinu zlocinackoj sekti

Zločinačka sekta već ima celu Palestinu pod svojom kontrolom, ne treba im niko da je prepisuje ili potpisuje. Smeta im samo još oko pet miliona živih Palestinaca, sad već i manje. 

Ako ta predaja koju zagovaraš podrazumeva da se oni lepo pokupe i odu negde zauvek (gde, kako?), onda bi mogao takve ideje da plasiraš na nekom proizraelskom forumu - tamo bi sigurno naišle na bolji odziv.

Posted
4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kako će moja promena ponašanja imalo doprineti neubijanju dece? (Isto pitanje i za nečitanje BBC, negledanje CNN, itd, itd.)

Na šta tačno misliš da pozivaš svojim večerašnjim kurobecanjem na ovoj temi, na koju akciju, kakvo delovanje?

Zločinačka sekta već ima celu Palestinu pod svojom kontrolom, ne treba im niko da je prepisuje ili potpisuje. Smeta im samo još oko pet miliona živih Palestinaca, sad već i manje. 

Ako ta predaja koju zagovaraš podrazumeva da se oni lepo pokupe i odu negde zauvek (gde, kako?), onda bi mogao takve ideje da plasiraš na nekom proizraelskom forumu - tamo bi sigurno naišle na bolji odziv.

mozes da se pravis lud (i glup) koliko hoces ali znamo da nisi glup pa jednostavno prestani da se ponasas kao jebeni moron

Posted
13 minutes ago, Weenie Pooh said:

onda bi mogao takve ideje da plasiraš na nekom proizraelskom forumu - tamo bi sigurno naišle na bolji odziv.

btw za njih imam vise postovanja nego ovo vase/tvoje licimerje - nismo pro-cionsticki forum

Posted

Dobro™, onda nastavi da se obračunavaš sa ovim leglom licemernih cionista.

Kad nas raskrinkaš, ostatak Hasbare će se urušiti kao kula od karata :yawn2:

Posted

pa jedno je sigurno... da ti nisi poster boy hasabre iako se ponasas kao takav. ne znam sta da ti kazem drugo osim....wake up!

i ono sto je najvaznije, prestani da se ponasas kao jebeni idiot. priznaj da si pogresio...

Posted
7 hours ago, black mirror said:

"odradile dobar posao"  :isuse:

pre zla u gazi imao sam nekakvo razumevanje za vase idiotsko verovanje ali posle zla nemam nikakvo razumevanje, iskreno povraca mi se kada vidim da ste zadovoljni sa mrvicama koje vam bacaju kao psima, pa ni psi ne bi bili zadovoljni sa ovakvim mrvicama. neverovatno da odrasli ljudi i dalje vide bbc (i ostalu bagru) kao medije a ne kao propagandnu masineriju cionisticke mafije. za sve budale koje veruju narativu zla....alo bre, da li ste normalni!!!!!???? masovno sadisticko izivljavanje nad decom nije normalno, nikada nece biti normalno, ni u jednoj dimenziji....alo bre!!! probudite se

Razumem bes i ogorčenje ali aj malo lakše. 

Odradile su dobar posao time što su pokazale upravo svojim gledaocima da je bolnica, bolnica a ne hezbolahov trezor.

Nada da konkretno ta bolnica, njeno osoblje i pacijenti neće proći kao u Gazi je nešto veća, tj nadam se da je veća.

U situaciji gde Izrael bez zastoja razara/ubija sve što može, nije malo ako se spasi 1 bolnica pa makar i od bbc dw reportera. 

Posted

The Israeli military has used Palestinians as human shields in Gaza, soldier and former detainees say

Mick Krever Jeremy Diamond
By Mick Krever, Jeremy Diamond and Abeer Salman | Video by Mark Baron and Agne Jurkenaite, CNN
 7 minute read 
Updated 5:59 AM EDT, Thu October 24, 2024

Posted (edited)

Strava kako to sad kao prenose kao vest, a videli smo desetine snimaka koji potvrdjuju isto u zadnjih godinu dana. Black mirror je u pravu, sad sto je izabrao malo glasniji nacin da prenese poruku jbg. Nije kao da su ovde svi smirene bubice koje se nikada ne iznerviraju i uvek reaguju odmereno.

Edited by Fins fleet
Posted

I ponovo pitanje:

15 hours ago, Weenie Pooh said:

Ako je odgovor - ne znam, onda je sve što ljudi koji su "u pravu" imaju od toga, jedno veliko ništa.

Posted
7 minutes ago, Engineer said:

I ponovo pitanje:

Ako je odgovor - ne znam, onda je sve što ljudi koji su "u pravu" imaju od toga, jedno veliko ništa.

Da, za razliku od ostalih miliona postova na ppp koji za cilj imaju edukaciju sagovornika, razmenu misljenja i mir u svetu. Ajde, bre. :D Kao da ne mozemo da diskutujemo o necemu bez da predlozimo konkretne a b c korake za resavanje problema. Kada kazem da je u pravu, poenta mu ima smisla. BBC su govna, to sto nekada nesto urade dobro ne menja ukupnu sliku. Nista manje i nista vise.

• +1 1
Posted

Možemo da diskutujemo, naravno. I koliko sam primetio, 100% učesnika ove teme smatra da Izrael vrši najgore moguće zločine u Gazi i Libanu. A opet neko smatra da neki učesnici nisu dovoljno aktivni u osudi Izraela i naglašavnju tih zločina, pa ih još i vređaju. Pa me zanima šta treba raditi da bude jasno ko ima kakav stav? Staviti u potpis velikim slovima "Izrael vrši genocid"? Napraviti online peticiju "Izbacite Izrael iz UN"? Osnovati političku partiju koja će za program imati da prvog dana nakon dobijenih izbora objaviti rat Izraelu ako se ne povuče iz cele Palestine i Libana?

Ja ovo malo društvenih mreža što pratim, kad otvorim svoj nalog, pola sadržaja je osuda Izraela, a niko koga pratim nikada nije napisao ništa u odbranu ove agresija. I već se osećam mnogo bolje jer sam na pravoj strani. Još kad lajkujem ili šerujem takav post, pomislim da mi ni Mendela nije ravan.

BBC (Guardian, DW, CNN...) su govna, ok. I ako i takva govna urade nešto što će možda spasiti bar jedan život, ne možemo da kažemo: "hvala Sebastianu na tome"? Nego uvek mora ili sve ili ništa? "Kad pojedinac pomogne nekome, to je jednokratno, mora da se nađe sistemsko rešenje, država duradi nešto".

• +1 2
Posted
21 minutes ago, Engineer said:

Možemo da diskutujemo, naravno. I koliko sam primetio, 100% učesnika ove teme smatra da Izrael vrši najgore moguće zločine u Gazi i Libanu. A opet neko smatra da neki učesnici nisu dovoljno aktivni u osudi Izraela i naglašavnju tih zločina, pa ih još i vređaju. Pa me zanima šta treba raditi da bude jasno ko ima kakav stav? Staviti u potpis velikim slovima "Izrael vrši genocid"? Napraviti online peticiju "Izbacite Izrael iz UN"? Osnovati političku partiju koja će za program imati da prvog dana nakon dobijenih izbora objaviti rat Izraelu ako se ne povuče iz cele Palestine i Libana?

Ja ovo malo društvenih mreža što pratim, kad otvorim svoj nalog, pola sadržaja je osuda Izraela, a niko koga pratim nikada nije napisao ništa u odbranu ove agresija. I već se osećam mnogo bolje jer sam na pravoj strani. Još kad lajkujem ili šerujem takav post, pomislim da mi ni Mendela nije ravan.

BBC (Guardian, DW, CNN...) su govna, ok. I ako i takva govna urade nešto što će možda spasiti bar jedan život, ne možemo da kažemo: "hvala Sebastianu na tome"? Nego uvek mora ili sve ili ništa? "Kad pojedinac pomogne nekome, to je jednokratno, mora da se nađe sistemsko rešenje, država duradi nešto".

Ja samo kazem da je ustala kuka i motika, vas dvesta da ga natrpa za nesto sto je u sustini u pravu u sadrzaju, samo je nasao pogresnu publiku i momenat da propoveda. I onda se covek brani tako sto koristi jos agresivniji recnik i to ima svoju spiralu. I ja sam na prvi refleks krenuo da pisem "o cemu ti to", pa sam stao, razmislio i shvatio da ako se ne prepoznajem u njegovoj "vi to ne shvatate ozbiljno" mantri onda nema sta ni da se macujem sa njim. Jednom da i ne napravim istu gresku.

• +1 1
Posted

Kojih dvesta? Bukvalno se sam raspravljao sa Vinijem

• Create New...