Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted

...forced removal of Palestinians from Gaza. “We need to return to #Gaza, rebuild Gush Katif, Kfar Darom, and Netzarim. And one more thing: encourage emigration. Tell them, ‘Go elsewhere.’ The Land of Israel is ours,” Ben Gvir declared, advocating for the mass displacement of Palestinians under the guise of “moral” solutions.

• Tužno 1
Posted

Niz sa reakcijama Izraelaca na snimak palestinske devojčice koja nosi ranjenu sestricu prevedenim na engleski.

Posted
On 20. 10. 2024. at 7:46, Anduril said:

Naravno. Ja bih prvio slavio da neko rokne lika i pola izraelske vlade. Sto opet ne menja cinjenicu da je Sinvar isti takav zlikovac ili jos gori. 

+1

Dakako da ga nije steta, trebalo ga je i ranije, a najbolje bi bilo da ga Izrael svojim djelovanjem nije ni omogucio.

Inace, IDF vojska spoznaje da je genocid prljava rabota i da je ubijanje ljudi nesto strano normalnom covjeku. Ista spoznaja kao i SS pod Kijevom, pa su krenuli da genocid sprovode u fabrikama smrti. 

• Tužno 1
Posted (edited)

Evo i reportaže s gornjeg skupa o planiranom jevrejskom naseljavanju Gaze uz prisustvo dvoje ministara, Ben Gvira i neke žene iz Netanjahuove stranke.

Edited by vememah
Posted (edited)

Uvek je bilo jasno da im je to glavni cilj. Zato i nije bilo čudno kada su se lešinari poput Trampa i Jareda Kushnera javljali kako bi napravili super letovališta od Gaze, evo ima već godinu dana od toga.

Edited by dragance
Posted (edited)

Karlovac, Karlobag, Ogulin, Virovitica

Edited by vememah
Posted

The 🤫 part no longer 🤫 

Posted

U Libanu izvlače zatrpane +3 dana ali nema belih šlemova, nema medija koje će da snime. Treba ugasiti ovu planetu. 

• +1 2
Posted

BBC i DW su odradile dobar posao obilaskom bolnice Al Sahel na koju je Izrael nacrtao metu tvrdeći da su tamo stotine milione dolara u kešu i zlatu. 

Naravno nema ništa od toga ali koliko će vredeti...

• +1 2
Posted
12 hours ago, Zaboravan said:

BBC i DW su odradile dobar posao obilaskom bolnice Al Sahel na koju je Izrael nacrtao metu tvrdeći da su tamo stotine milione dolara u kešu i zlatu. 

Naravno nema ništa od toga ali koliko će vredeti...

"odradile dobar posao"  :isuse:

pre zla u gazi imao sam nekakvo razumevanje za vase idiotsko verovanje ali posle zla nemam nikakvo razumevanje, iskreno povraca mi se kada vidim da ste zadovoljni sa mrvicama koje vam bacaju kao psima, pa ni psi ne bi bili zadovoljni sa ovakvim mrvicama. neverovatno da odrasli ljudi i dalje vide bbc (i ostalu bagru) kao medije a ne kao propagandnu masineriju cionisticke mafije. za sve budale koje veruju narativu zla....alo bre, da li ste normalni!!!!!???? masovno sadisticko izivljavanje nad decom nije normalno, nikada nece biti normalno, ni u jednoj dimenziji....alo bre!!! probudite se

• +1 1
Posted
1 minute ago, black mirror said:

alo bre, da li ste normalni!!!!!???? masovno sadisticko izivljavanje nad decom nije normalno, nikada nece biti normalno, ni u jednoj dimenziji....alo bre!!! probudite se

Alo! Evo, sad sam ustao, čekaj da se umijem, nabacim kefiju, i spreman sam - kad idemo da jebemo mater tim sadističkim iživljavatorima nad decom? Jel gužva na aerodromu?

• +1 1
  • Haha 3
Posted
3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Alo! Evo, sad sam ustao, čekaj da se umijem, nabacim kefiju, i spreman sam - kad idemo da jebemo mater tim sadističkim iživljavatorima nad decom? Jel gužva na aerodromu?

ne znam da li je podlije ovo sto ti pises ili ovi koji ti lajkuju. u nekom normalnom svetu trebao bi da vas bude sramota

Posted
1 minute ago, black mirror said:

ne znam da li je podlije ovo sto ti pises ili ovi koji ti lajkuju. u nekom normalnom svetu trebao bi da vas bude sramota

Jeste, baš je podlo sprdati se sa tvojim holier-than-thou glupostima.

Svi smo ovde retardi koji slepo verujemo medijima, ti si jedini provalio da propaganda, što većina kažu, na ovome svetu, nije istina, pa nam objašnjavaš :yawn2:

• +1 2
Posted
2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Jeste, baš je podlo sprdati se sa tvojim holier-than-thou glupostima.

Svi smo ovde retardi koji slepo verujemo medijima, ti si jedini provalio da propaganda, što većina kažu, na ovome svetu, nije istina, pa nam objašnjavaš :yawn2:

jebes mene, pravi se kao da ja ne postojim ali i dalje ova tvoja idiotska replika se sprdava sa patnjama stotine hiljada dece koji trenutno dozivljavaju horor cionistcke mafije

• Create New...