Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted
On 17. 10. 2024. at 17:38, cedo said:

pojedinac nikada tu nije cilj, ma koliko se to potenciralo

Ne napadaju oni cilj zbog pojedinca, nego napadaju pojedinca zbog cilja.

Posted
13 minutes ago, mackenzie said:

Ne napadaju oni cilj zbog pojedinca, nego napadaju pojedinca zbog cilja.

ne znam sta ti hoces da kazes. 

ono sto sam rekao je da im nije cilj smrt vodje hamasa, vec da pobiju i proteraju palestince krijuci se iza traganja za vodjama i teroristima

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
20 minutes ago, copkillah said:

što neko reče, postalo im malo frka kada se od njih umesto silovanja po zatvorima i ubijanja nenaoružanih civila traži da idu u pravu borbu

Ma sve teorijetm na stranu, potvrdjena je - dugom i proverenom praksom - cinjenica da kod vojski koje su predugo angazovane protiv uglavnom nenaoruzanih civila obavezno, skoro po pravilu podlezu u manjem ili vecem stepenu svojevrsnoj eroziji morala.

Izrael, uz sve olaksavajuce okolnosti poput istinske ugrozenosti, nije nikakav izuzetak, obaska sto ipak poseduje izvesnu demokratsku tradiciju i - nadajmo se - drustvo koje ce kad-tad da reaguje protiv narusavanja elementarnih moralnih normi.

Jedna od manifestacija i jeste nevoljnost da se bije sa nekim ko zna i hoce da uzvrati.

Onako BTW, malo se arci donekle slican primer: Lothar Rendulic, Generaloberst, koji je dosao u Jugoslaviju za komandanta 2. Panzerarmee, sa sve izmedju ostalog organizovanja desanta na Drvar, u prvim izvestajima nadleznima i u privatnim pismima sa iznenadjenjem konstatuje kako je veliki broj zahteva za prekomandu iz Jugoslavije na - Istocni front...

Posted
41 minutes ago, cedo said:

ne znam sta ti hoces da kazes. 

ono sto sam rekao je da im nije cilj smrt vodje hamasa, vec da pobiju i proteraju palestince krijuci se iza traganja za vodjama i teroristima

Citiram velikog antiglobalistu SM.

Posted
1 minute ago, mackenzie said:

Citiram velikog antiglobalistu SM.

znao sam da nesto nije u redu sa tom recenicom

• Haha 1
Posted (edited)

Ograda, da sprecim odmah ljude koji ce ucitati nesto: zabole me za Sinwara po sebi.

Pun mi kurac slavljenja bilo cega na ovu temu. Pala bomba, ubila ljude, neko otvara sampanjac. I jos vise mi je pun kurac kada neko to slavi "jer oni su nas". Jebite se kauboji.

Edited by Fins fleet
  • +1 2
Posted

Dan zalozti na forumu.

• -1 4
Posted

Mi smo svet

Bajden o ubistvu vođe Hamasa: Ovo je dobar dan za Izrael, za SAD i za svijet

On tvrdi kako je izraelska vojska "nemilosrdno progonila" vođe Hamasa uz pomoć američke obavještajne službe

Posted
58 minutes ago, borris_ said:

Dan zalozti na forumu.

A ti se veseli slobodno 

At least 28 people have been killed in an Israeli airstrike on a school turned shelter in the Jabaliya neighbourhood of Gaza City, amid accusations Israel intends to forcibly expel the remaining population in a renewed ground campaign.

The bombing of Abu Hussein school in Jabaliya on Thursday killed 28, including doctors and several children, and injured dozens more, according to health officials, who warned the final toll was likely to be higher. Another 11 people were killed in two separate airstrikes in Gaza City, and it was unclear how many were killed in other strikes in central and southern Gaza.

Posted

Svakome zaigra srce kada terorista i zlikovac (i prema svom narodu) zglajzne. Nećemo li valjda i za Bin Ladenom plakati?

Ako sledeći bude Bibi, isto mi neće biti žao.

• +1 1
  • -1 1
Posted

Pa ako se radost™ meri prema tome koliki je neko terorista i zlikovac, ako bi Netanjahu stradao, tom logikom bi to trebalo da se obeležava kao svetski praznik.

• +1 3
Posted
1 hour ago, borris_ said:

Dan zalozti na forumu.

sad malo postaju jasniji oni postovi na temi o Francuskoj

• +1 2
Posted (edited)
2 hours ago, Fins fleet said:

Ograda, da sprecim odmah ljude koji ce ucitati nesto: zabole me za Sinwara po sebi.

Pun mi kurac slavljenja bilo cega na ovu temu. Pala bomba, ubila ljude, neko otvara sampanjac. I jos vise mi je pun kurac kada neko to slavi "jer oni su nas". Jebite se kauboji.

a toliko je prosto, majku mu

ili nije, pa treba da se objasni™

drkadzije

edit: @Fins fleet, ovo nista nije tebi upuceno, vec slavljenicima i objasnjivacima. milion posto se slazem sa boldovanim

Edited by cedo
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Ubijen je lider Hamasa, konačno se može reći da izraelski genocid ima smisla. 

• Haha 1
  • Tužno 1
Posted
1 hour ago, mackenzie said:

Mi smo svet

Bajden o ubistvu vođe Hamasa: Ovo je dobar dan za Izrael, za SAD i za svijet

slazem se

siguran sam da ce sada IOF prestati da poliva palestinsku i arapsku decu i civile belim fosforom

Cracking Up Lol GIF

• +1 1
  • Create New...