Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

8 minutes ago, dekki said:

Свега овог не би било да су Исмаила смакли у Дохи.

Jbg, Doha saveznik. Zasto bi njih napadali. 

Nema ovo veze sa atentatom cist napad na Iran.

Edited by Fins fleet

gadjana baza usa u iraku

16 hours ago, Lezilebovich said:

a realno™ bi svet dopustio

Dopustio je svet i Siriju pa ce dopustiti i ovo. 

2 hours ago, Anduril said:

Dopustio je svet i Siriju pa ce dopustiti i ovo. 

:laugh:

Kako je argumenttm a sta ste vi radili crncima.... primenljiv i prihvatljiv u pravotm vreme...

I na pravojtm strani...

cameron-backflip.gif

:fantom: 

Edited by namenski

Kad vec poredite smaknuca, da prokomentarisem jednu razliku koje sam primetio - amerikanci su mahom javni u vezi sa tim. Izraelci imaju dugu tradiciju da zvanicno ne potrvrdjuju niti demantuju, ali nezvanicno se vrlo brzo prosiri potvrda i nadje se u izraelskim i svetskim medijima. A Putin ima praksu da laze i negira, pa je tako ono ubistvo iz 2019. cijeg je izvrsioca neki dan u zagrljaju primio - okarakterisao kao obracun bandi i negirao da zna ubicu, dok je sada peskov potvrdio da se znaju od pre.

6 minutes ago, Spooky said:

Kad vec poredite smaknuca, da prokomentarisem jednu razliku koje sam primetio - amerikanci su mahom javni u vezi sa tim. Izraelci imaju dugu tradiciju da zvanicno ne potrvrdjuju niti demantuju, ali nezvanicno se vrlo brzo prosiri potvrda i nadje se u izraelskim i svetskim medijima. A Putin ima praksu da laze i negira, pa je tako ono ubistvo iz 2019. cijeg je izvrsioca neki dan u zagrljaju primio - okarakterisao kao obracun bandi i negirao da zna ubicu, dok je sada peskov potvrdio da se znaju od pre.

Eto analize, eto resenja!...

:isuse: 

• Popular Post

Izraelac kad smaknjava on to onako hirurški, pa ne stavi u javni glasnik ko seljačina nego ko zna zna. Amer opet gospodski, bocka malo ali je sve transparentno i ubijeni posle kaže ko Šarenac - mora im se priznati da je ovo bilo dobro. Zato Rus kao neki vulgarni vašarski koljač svinja. Pripadne čoveku muka dok lajkuje uz kaficu ujutru po Tviteru pogotke Džavelina i Šahida. Nema više staaaarih likvidacija...

Najjace je kad spukitm primeti :isuse: razlike u жбировским rabotama svih boja i usmerenja, od demokratskih, najdemokratskijih, do mrskog KGB-a, a ne smem ni da pomislim sta li tek imaju Kinezi ili, bozemesacuvaj Severnokorejci... :D 

Sluzbetm koje su po definiciji i dokazano najuspesnije dok su mlade, orne i motivisane ideologijom, od prethodnika KGB-a do Mosada, po pravilu se deformisu i degenerisu kada ulete u institucionalni mod, kada se ukorene i kada, po pravilu, vec 2 ili 3 generacija skonta da tu, oko sluzbitm ima para i ostalog sevapa, pa i politickog...

I da bi bilo - ljudi smo uostalom - greota ne ovajditi se, pa necemo valjda da cuvamo drzavu, a da nas niko ne ceni i postuje.

A najgrdje je od svega sto one po pravilu i bez izuzetka vremenom postanu politicka snaga sklona svakom manipulisanju: da mulja oko sopstvene vaznosti i nezamenljivosti, dize sebi cenu...

Sve bi to bilo OK, da nema dobromislecih poput raznih andurila i spukija koji sluzbe dele po kriterijumima pripadanja pravojtm strani, pa tako ono ogavno sto rade njihovi, postaje prava stvar kada to isto rade - nasi...

I nije to pitanje demokratije i demokraticnosti, ma kako shvacene: cak i najdemokratskije drzave se u medjunarodnoj politici ponasaju, jer moraju da se ponasaju - kao arkanitm...

Muka nastaje kada se u celu pricu umesaju eticari, narocito i po pravilu kada ponestane argumenata ili kada stvari bas ne idu kako treba...

I, to je prokletstvo demokratije u klasicnom smislu, one predstavnicke, visestranacke, koja se jeste istorijski poprilicno dokazala i pokazala: kolevka te i takve demokratije, Velika Britanija, je mrtva 'ladna divljala po Indijama i sire, dok je njena proklamovana naslednica, SAD, po svetu smaknjivalatm rezime i politicare koji nisu bili podobni...

Sve u svemu, sto bi rekao Son Koneri u The Russia house: jedina razlika je u tome sto ovitm - manje seru...

Nisam rekao da nijedan način odobravam, što učitavate.

Zapravo sam imao još jednu rečenicu na kraju u kojoj sam to razjašnjavao, pa sam obrisao - kao pametni su.kjudi - ne moram da se ograđujem svaki put :/

19 minutes ago, Spooky said:

Nisam rekao da nijedan način odobravam, što učitavate.

Zapravo sam imao još jednu rečenicu na kraju u kojoj sam to razjašnjavao, pa sam obrisao - kao pametni su.kjudi - ne moram da se ograđujem svaki put :/

Boze, spuki, pa gde ti vidis ucitavanje, samo smo se nadovezali na 1 tvoje primecivanjetm, zasto se odmah branis kada te niko ne napada...

1 smatranje, takoreci:

2 hours ago, Spooky said:

Kad vec poredite smaknuca, da prokomentarisem jednu razliku koje sam primetio...

Kad društvo krene na put bez povratka. Umobolne stvari koje se izjavljuju kao dobar dan, sve iz pozicije moći i kurčenja. Ko visoko leti, nisko pada.

On 6. 8. 2024. at 10:32, Amos said:

Izraelac kad smaknjava on to onako hirurški, pa ne stavi u javni glasnik ko seljačina nego ko zna zna. Amer opet gospodski, bocka malo ali je sve transparentno i ubijeni posle kaže ko Šarenac - mora im se priznati da je ovo bilo dobro. Zato Rus kao neki vulgarni vašarski koljač svinja. Pripadne čoveku muka dok lajkuje uz kaficu ujutru po Tviteru pogotke Džavelina i Šahida. Nema više staaaarih likvidacija...

UDBA je to radila jer je to bilo u interesu radnika, seljaka i poštene inteligencije. 

C130 idf-a uredno sleće u BG. 

Nekome rat nekima brat. 

21 minutes ago, Zaboravan said:

C130 idf-a uredno sleće u BG. 

Nekome rat nekima brat. 

Inercija novca na krvi  koja se kao lavina spusta s planine poslednjih par godina zastrasuje... 

12 minutes ago, barba said:

Inercija novca na krvi  koja se kao lavina spusta s planine poslednjih par godina zastrasuje... 

U naše vreme™ pa nam se čini. 

Nismo daleko odmakli... Mislim iskreno da se neke stvari ne menjaju ww1 ww2...