Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

Ceo prilog (taj deo je na 5:53):

Edited by vememah

• Replies 9.6k
  • Views 915.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

On 15. 10. 2023. at 6:38, vememah said:

Rešili do Katara da idi? 

Edited by vememah

Edited by vememah

On 15. 10. 2023. at 7:26, Indy said:

e si čito ti nekad noskiča;)

Da ne skrećem temu, ali ima to nešto s time da je jedan poharao onog drugog. (Neo) kolonijalizam itd Inače malo dosadna fora.

Ma sve to stoji, nista nije crno belo. Ali reagovao sam na propagandu.

On 15. 10. 2023. at 7:13, Caligula said:

Jesu li ovi sa druge strane bastioni slobode i iskrenosti? Jesu kurac, niko sa zapada ne bezi na istok no je obrnuto. Cudi da u Iranu ne prave americki doseljenici gradjanske demonstracije uvek kada neku zenu ubiju ili zatvore jer trazi normalan zivot za sebe. Zasto majku mu?

Mnogi ljudi su sa Zapada otišli u Kinu. Ispostavlja se da taj argument nije toliko jak, jer prosto nije tačan.

Edited by Venom

Sta je Hamas zeleo da uradi sa ovim napadom?

^^Da ne idemo sada u drugu temu, jasno je na kojoj relaciji je 90% migracije.

Dalje, poenta je da je ovaj grafikon propaganda kao i svaka druga.

Edited by Caligula

On 15. 10. 2023. at 9:41, Caligula said:

^^Da ne idemo sada u drugu temu, jasno je na kojoj relaciji je 90% migracije.

Dalje, poenta je da je ovaj grafikon propaganda kao i svaka druga.

Propaganda o propagandi.

• Popular Post
  On 15. 10. 2023. at 9:39, villiem said:

Sta je Hamas zeleo da uradi sa ovim napadom?

Sve vise mi deluje da Hamas i Netanjahu politicki zive od ovog neprestanog rata i da bi bili najnesrecniji kad bi se postigao mir i ljudi okrenuli normalnim temama.