Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

• Popular Post
15 minutes ago, Anduril said:

Ali bas svaki topik mora da se usere pricom o tome kako je Zapad licemeran bez obzira da li su direktno ili indirektno umesani.

Nije mi poznato da nešto postaje ratni zločin zavisno od toga ko je umešan.

Mene zabole za licemerje, jer da je do toga bilo bi ok da je Ursula rekla da Rusija ima pravo da prekida struju. Mene zanima da prestane da se opravdava masovno ubistvo civila i potpuni teror. I nije prvi put, više je konstantno već decenijama. Kako neko može da okreće glavu na to ne znam.

Bernie Sanders je imao dobar umereni komentar. Ali u ovakvoj situaciji on je ekstremista. Seci struju, bombarduj, ruši, ubijaj, civilizovani svet kaže da je to sve ok. 

Mene zanima u kojoj tačno mjeri obustava struje i vode pogađa teroriste?

How it started

Spoiler

"Jevrejin je kopile"

710823

How it's going

Spoiler

Edited by Venom

• Popular Post
6 hours ago, Gojko & Stojko said:

Ja sam čitav život svestan da od drugih ljudi ne mogu da očekujem da obrate pažnju na detalje kao ja, ali čitava ova tema u poslednja dva dana se bavi time kako je strašno što izraelska vojska ne kreće hirurški precizno u odvajanje žita od kukolja. Priložio si ovde gomilu tekstova u poslednja dva dana, ako očekuješ od nas (nas koji posećujemo ovu temu) da ih čitamo (ne znam za druge, ja ih čitam), potrudi se još malo.

SaE

interesantan nacin da opises ratne zlocine, za sada

11 hours ago, cedo said:

da li je moguc ovaj twist ?

Hamas tvrdi da je oslobodio izraelsku djecu i ženu

Na internetu su objavljeni snimci na kojima Hamasove brigade al-Qassam govore da su oslobodile izraelsku djecu i ženu.

Za sada nema više informacija.

Snimak prikazuje ženu i djecu na otvorenom prostoru u blizini ograde

Snimka je snimljena iz daljine i prikazuje ženu i djecu s leđa, kao i muškarce koji su vjerovatno borci Hamasa kako se udaljavaju.

Žena i djeca su na otvorenom prostoru u blizini ograde, koja bi mogla biti granica između Izraela i Gaze.

S izraelske strane nije bilo komentara.

to se desilo jos u subotu, onaj dan kada je sve pocelo

56% believe Netanyahu should resign immediately after the war is done.

Edited by vememah

14 minutes ago, vememah said:

i ovde traze hamas @Gojko & Stojko, hirurski precizno

ovo vise nije licemerje @Anduril, ovo je poziv celom muslimanskom svetu da se digne na noge

na sta ce svet sutra da izgleda, ima li i tko predstavu ?

Edited by cedo

3 minutes ago, cedo said:

na sta ce svet sutra da izgleda, ima li i tko predstavu ?

Pa, dovoljno je da na jos 1-2 mjesta izbiju veci sukubi i sve su prilke za svjetski rat :mellow:

13 minutes ago, kipo said:

Pa, dovoljno je da na jos 1-2 mjesta izbiju veci sukubi i sve su prilke za svjetski rat :mellow:

Dovoljno će biti da arapske zemlje odluče da pritisnu svet tako što će cena nafte otići u nebo. 

34 minutes ago, vememah said:

Jebem ti zivot. Palestinci ocigledno nisu ljudi, kolji, ubijaj, uzimaj nasu istorijsku zemlju dok ih se ne ratostiljamo. 

Fascinantno je koliko kolektivno svi politicari i mediji na Zapadu svesno zmure na sve ovo i nemaju problem sa tim.

i onda sumnja 

nema veze sto je centar poravnat

glavno pitanje je da li je aktivista NRC-a hamasovac

by the way, radoznali je social media influencer™

mars u picku materinu debilu, iako nije, povecavaju se sanse da postane

Edited by cedo