Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja ne mogu da verujem šta se ovde piše. Čovek je reagovao protiv siledžija, kakvi janičari, hajduci, Turci, šta vam je.

to je stara fora sa fudbala, nevezana za ovaj slučaj. Taj golman je bio kapiten Zvezde i onda je uradio nezamislivo - prešao u Partizan. Tada je dobio nadimak Mustafa (a dobio je i obezbeđenje, pretnje i slično)

Edited by Lezilebovich
Posted

I baklje u lice i petarde i batine od PPV-a sina.

Posted (edited)

to je stara fora sa fudbala, nevezana za ovaj slučaj. Taj golman je bio kapiten Zvezde i onda je uradio nezamislivo - prešao u Partizan. Tada je dobio nadimak Mustafa (a dobio je i obezbeđenje, pretnje i slično)

da dopunim.

stojke-derbi-majica2.jpg

Nazad na temu - pominjali ste neke reakcije progresivnih ljudi koji zastrane kada se dohvate teme sukoba na bliskom istoku. Meni su još čudniji ovi ovdašnji - imam ih među RL i FB prijateljima - koji sa toliko žara ulaze u polemike oko sukoba s kojim nemaju direktne veze. Šerovanje statusa sa profila "Israel Defense Forces" mi je otprilike indikator da takvu osobu treba izbegavati tokom intenzivnih sukoba, i nastaviti komunikaciju o svemu ostalom tek kada se konflikt stiša.

Ima i sa druge strane zastranjivanja, naravno (pogledajte FB profil Aide Ćorović).

Edited by pacey defender
Posted

Još su gori (i znatno tipičniji) oni koje ništa ne zanima dalje od sopstvenog nosa.

Posted (edited)

^banujte ga zbog antisemitizma  ^_^

Edited by Zavrzan
Posted (edited)

Još su gori (i znatno tipičniji) oni koje ništa ne zanima dalje od sopstvenog nosa.

Pa ne znam baš da li je gori onaj što ne oseća potrebu da se informiše o konkretnom sukobu, ili onaj što nema problem sa ubijanjem civila na jednoj strani.

Naravno, ja sam govorio o potrebi svrstavanja na jednu stranu u ovom konfiktu. Treba imati stav, informisati se, angažovati na neki način ako se može, pre svega u pomoći žrtvama. 

Edited by pacey defender
Posted (edited)

Pa ne znam baš da li je gori onaj što ne oseća potrebu da se informiše o konkretnom sukobu, ili onaj što nema problem sa ubijanjem civila na jednoj strani.

Daj, ne drami! Srbija je notorna po odsustvu bilo kakvog interesovanja velike većine stanovništva za bilo šta. Sećam se kad je bio cunami 2004, četvrt miliona ljudi poginulo, da ne bi Yoyogija, ne bi tema prešla 2 strane. Idite u ćošak i stidite se.

Edited by Indy
Posted

:huh:

evo odoh da se stidim. 

Posted

carski. 

imam prijateljicu koja zivi na relaciji tel aviv - kalifornija, i predstavlja nesto najblize rl dr dzekilu i mister hajdu sto sam ikad videla. po pitanju americkih politickih stavova je apsolutno progresivna (rasizam, zdravstvo, lgbt pitanja, raspodela dobara, takve stvari), a po pitanju izraelsko-palestinckih stavova prosipa najodvratniju, najokoreliju, najzatucaniju propagandu. 

jebote, meni se ovo desava sa devojkom. najzesca svadja od kada smo zajedno, je ispala zbog gaze, hamasa, idf-a i palestinske dece.

gde se pisalo kako ova kriza neposredno utice na balkan, da kazem i ja nesto?

Posted

jebote, meni se ovo desava sa devojkom. najzesca svadja od kada smo zajedno

oboje niste normalni :D

Posted

cekajte, sta je ta osoba (ko god to bio) trebalo da uradi?

Ne zamera mu niko ništa, borris je nabacio staru temu sa sporta pa smo malo istrolovali.

U vezi samog incidenta, organizator utakmice je trebalo da pozove policiju čim su se pojavile one zastave i parole na tribinama.

Posted

lik je krenuo da brani saigrace koje su napali huligani. Svaka cast, nema tu ko sta da mu zamjeri.

Posted (edited)

The FAA has lifted its ban on U.S. airlines flying to Israel. The European Aviation Safety Agency (EASA) has followed the FAA’s lead — sort of.

Hamas has pointed out that since the airport is being used by Israeli military aircraft, it remains a military target. Israel’s military use of a civilian airport must also mean that by Israel’s definition of the term, passengers and staff at Ben Gurion are being used as “human shields.”

http://warincontext.org/2014/07/24/israels-economic-interests-come-first-airline-safety-considerations-second/

Edited by Gandalf
  • Create New...