Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted

To je to, izraelska nacionalna situacija™ dovodi do velikih prespajavanja u mozagu.

Posted (edited)

Svet se zgrazava nad stradanjem palestinaca.

Dnevno se broje mrtvi, ranjeni i proterani.

Opravdano. Tragedija ovog dela sveta je velika.

Ipak, iz svega izranja hipokrizija drasticnih razmera, velika kao i ova tragedija u Gazi - isti taj narod vec tri godine strada u svojim kampovima u Siriji.

Vecini zgrozenih dovoljno je reci Gaza, a znace li im nesto Yamrouk, Neirab, Khan Dannun?

Hiljade mrtvih, ranjenih, raseljenih i do smrti izgladnjenih palestinaca bez ikakve pomoci i bez zgrazavanja tog istog licemernog sveta.

Za palestinske muke u sirijskim kampovima odgovornost snose i Asad i pobunjenicke frakcije. Iako je odgovornost Asada daleko veca, nicija se ne sme zaboraviti niti smetnuti.

Edited by Bane5
Posted

carski. 

imam prijateljicu koja zivi na relaciji tel aviv - kalifornija, i predstavlja nesto najblize rl dr dzekilu i mister hajdu sto sam ikad videla. po pitanju americkih politickih stavova je apsolutno progresivna (rasizam, zdravstvo, lgbt pitanja, raspodela dobara, takve stvari), a po pitanju izraelsko-palestinckih stavova prosipa najodvratniju, najokoreliju, najzatucaniju propagandu. 

64.jpg

Posted
Israeli football players are attacked with flying kicks by pro-Palestinians who invade the pitch during friendly match in Austria

Protestors reportedly of Turkish origin attacked Maccabi players

Some Maccabi players fought back as did coach Aleksander Stanojevic

Israeli football team Maccabi Haifa's game against French side Lille had to be stopped after pro-Palestinian protesters stormed the pitch.

Supporters of reportedly Turkish origin ran onto the field in the Austrian stadium where the game was played and headed for the Maccabi players, sparking ugly scenes.

One of the players is seen to trip a fan before punches were thrown. The Maccabi players - some of whom retaliated - managed to leave the field unhurt.

Maccabi Haifa denounced the attack, saying the club 'believes in co-existence, tolerance and is against violence'

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2703713/Maccabi-Haifa-s-friendly-Lille-stopped-early-pro-Palestinian-protesters-storm-pitch-ATTACK-players.html

article-2703409-1FE9F30A00000578-775_634

article-2703409-1FE9F3B900000578-250_634

Posted

pih, nije kompletna vest. ne piše da je tom priliokom naš golman herojski branio jadne izraelce

Prema izveštajima izraelskih novinara, srpski golman Vladimir Stojković je bio u glavnoj ulozi, nije dao na sebe, ušao je u klinč sa huliganima i zbog tog gesta, u kome je branio ekipu, odmah porastao u očima navijača Makabija.

''Naš novi golman je kralj! Na prvu utakmicu sezone donećemo srpske zastave kako bismo ga pozdravili.Veliko poštovanj'', glasi jedan od komentara navijača na vest o napadu Turaka na igrače Makabija.

Legendarni golman naslagao dvojicu:

http://youtu.be/9YK_W0BFBF4

p.s. Stojke je u narandžastom dresu i žutim kopačkama

Posted

Nanjušio je Turke i proradili su nacionalni geni..

Posted

znači Srbi pored odbrane Donbasa i prvi na braniku cionističke odbrane  :ss1:

Posted

ne nasladjujte se (stvarno ne moralisem), samo... nije sve to dobro, takva vrsta moralne panike i osude mase nije produktivna

Posted

Nanjušio je Turke i proradili su nacionalni geni..

Zar on nije bio Mustafa?

Posted

Totalni raspad identiteta. Prvo ode u janjičare pa onda nazad u hajduke.

Posted

cekajte, sta je ta osoba (ko god to bio) trebalo da uradi?

Posted

njegov gest je OK, ali će aproprijacija tog gesta biti izvršena u ključu tradicionalnog razumevanja srpskih i izraelskih desničara.

Posted

Ja ne mogu da verujem šta se ovde piše. Čovek je reagovao protiv siledžija, kakvi janičari, hajduci, Turci, šta vam je.

Posted

i ja sam malo zbunjena.

@vasa: shvatam folkolor, ne znam samo sto i mi moramo da se uclanimo u kud

Posted

To je to, izraelska hrvatska nacionalna situacija™ dovodi do velikih prespajavanja u mozagu.

moze i ovako :P

• Create New...