Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted

Jesu li ga zovnuli telefonom da ga upozore?

Posted

Ma los pokusaj priznajem, malo iznerviran komentarima (u novinama) gdje ljudi brane izraelsku vojsku pisuci kako su humani jer eto prvo zovnu telefonom pa te onda ovjere.

Posted

Ma los pokusaj priznajem, malo iznerviran komentarima (u novinama) gdje ljudi brane izraelsku vojsku pisuci kako su humani jer eto prvo zovnu telefonom pa te onda ovjere.

nisu humani ali jesu x100 humaniji od hamasa, a nikome ne smeta sto hamas javno hvali one koji ubijaju decu

zamisli netanjahua da javno hvali one izraelce koji su brutalno ubili onog arapskog klinca...pukli bi svi serveri ovog sveta od kuknjave

Posted

Pa i Netaniyahu javno hvali Izraelce koji ubijaju decu, sve dok su u uniformi. Štaviše, izdaje im i naređenja.

Posted

Pa i Netaniyahu javno hvali Izraelce koji ubijaju decu, sve dok su u uniformi. Štaviše, izdaje im i naređenja.

hvali ih zato sto su ubijali decu!?

Posted

Hvali (+ naređuje) njihove akcije koje uključuju prilično nekontrolisana ubistva civila uključujući decu.

Posted

Hvali (+ naređuje) njihove akcije koje uključuju prilično nekontrolisana ubistva civila uključujući decu.

verujem da gresis, verujem da vecina izraelaca a i jevreja sirom sveta stide se napada idf-a koji rezultiraju ubistvom civila. sto nije slucaj sa hamasom, oni se dice....a mnogima koji su pristrasni u ovoj temi to ne smeta

Posted

Ja nesto i ne vidim tu vecinu. Velika vecina (one koje znam a i ovi "intelektualci" u francuskoj) podrzava izraelsku vojksu u kako kazu pravednoj borbi protiv zla.

Posted

Ja nesto i ne vidim tu vecinu. Velika vecina (one koje znam a i ovi "intelektualci" u francuskoj) podrzava izraelsku vojksu u kako kazu pravednoj borbi protiv zla.

pa naravno da podrzavaju, hamas jeste zlo. ali to ne znaci da podrzavaju ubistva dece

Posted

pa ne, oni podržavaju gadjanje hamasovaca, a deca su kriva jer se nisu odrekla Hamasa.

Posted

pa naravno da podrzavaju, hamas jeste zlo. ali to ne znaci da podrzavaju ubistva dece

Ne vidjeh nigdje da zale tu djecu. Kao sto rece Vasilije, djeca su kriva.

Posted

"ko mu je kriv što nije bio u školi" logika.

Posted (edited)

ne, jedino realno resenje je da priznaju izrael i da zive u miru sa njima....i naravno da svate da "allahu akbar" nije resenje za sve njihove probleme

Kaze mi vozac Ubera jutros da je gledao izvestaj sa skupa podrske Izraelu i da se mnogo iznenadio jer je mislio da je Srbija muslimanska zemlja

verujem da gresis, verujem da vecina izraelaca a i jevreja sirom sveta stide se napada idf-a koji rezultiraju ubistvom civila. sto nije slucaj sa hamasom, oni se dice....a mnogima koji su pristrasni u ovoj temi to ne smeta

ovo je zemlja koja jos uvek ima jak recidiv politike SFRJ koja je odabrala stranu davne 1967. godine tako da su sada na sceni sto se tice komentarisanja izraelsko-arapskih konflikata vec unuci a ne deca komunizma. miks ideologije i ko zna cega jos. u ovom modernom svetu i metodologiji ratovanja civilne zrtve su samo argument za dokazivanje sopstvenog stava a uostalom, to je i tehnologija jos od vremena plo za vreme arafata pa sve do danasnjih derivata, hamasa, fataha,hezbolaha i koga sve vec jos. civilne zrtve su sredstvo u dokazivanju i jeziva je ta metodologija modernih gerislkih ratova u urbanim podrucjima kada su pozeljne sopstvene civilne zrtve koje su snazno propagandno sredstvo u doba interneta.

Edited by Pontijak
  • Create New...