Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted

Upao si u Mein Kampf kad si bio mali?

Posted

a i da nije hamas onda je neka druga palestinska organizacija - ist qrac

Je li to vazi i za Izraelce, odnosno da li bi rekao da je svejedno je da li je onog palestinskog decaka kidnapovao i zivog spalio IDF ili neki drugi Jevreji (sve je to isti qrac)?

Posted

sta god ja mislio o izraelu....ali nije isto. postoji velika razlika kada kidnapujes i egzekutujes nevinu decu i kada deca stradaju nenamerno od napada idf-a. sa ovim ne mislim da branim idf jer i oni sto rade je zlocin ali postoji razlika, razlika koju palestinci nikada nece da svate

Ako ti udješ sa oklopom i pešadijom u gusto naseljenu urbanu zonu u kojoj desetine hiljada ljudi bukvalno žive jedni drugima na glavama i tu otvoriš paljbu, to je prilično svesno i proračunato ubijanje dece. A ono što su uradili u nedelju, to je bilo ciljano i namerno ubijanje dece. Odmazda nad civilima i decom. Da li se to radi kidnapovanjem ili Merkavom, nije suštinska razlika.

Posted

....mada su i oni pocinili etnicko ciscenje kada su stvorili svoju drzavu ali to su vec neka daleka vremena

Nisu daleka vremena, jer su mnogi koji su preziveli to ciscenje jos uvek tu, kao i njihovi potomci, a Izrael im ne dopusta da se vrate uprkos ne znam koliko rezolucija UN, sto ce reci da danasnji Izrael cvrsto i ponosito stoji iza etnickog ciscenja koje je pocinio. Stavise, tolerisanje nasilja koje vrse setleri, rusenje "ilegalnih" palestinskih sela, proterivanje Palestinaca radi stvaranja "bezbednosnih zona", institucionalizovana diskriminacija prilikom prodaje zemljista i neprestana izgradnja novih kolonija i prosirivanje starih samo su perfidniji oblici tog istog etnickog ciscenja.

Posted

Je li to vazi i za Izraelce, odnosno da li bi rekao da je svejedno je da li je onog palestinskog decaka kidnapovao i zivog spalio IDF ili neki drugi Jevreji (sve je to isti qrac)?

rekao bih samo kada izrael ne bi nasao ubice tog decaka, kada ne bi ih kaznio, kada bi se hvalio time sto su uradili njegovi gradjani

za ostale, da ne kvotujem sve postove. jasno sam rekao da ubistva palestinske dece od strane idf-a jeste zlocin. a sto se tice one razlike o kojoj govorim, ja ne znam kako drugacije da objasnim, cak mislim da ne treba nikakvo objasnjenje da bi se svatio razlika u ubistvima izraelskih civila i palestinskih civila

jos nesto, nisam nikakav simpatizer izraela. gadim se cionizma i njihovog fashizma - nebeski narod, obecana zemlja i ostale idiotarije. gadim se njihovog svakodnevnog beskrajnog ponavljanja da su bile najvece (a kao da su bile jedine) zrtve ww2 - kao da je to bilo juce, etiketiranja za antisemitu za svakoga ko se ne slaze sa njima, te milion dokumentaraca i filmova o njihovim patnjama u ww2. ali ako govorimo o sadasnjosti, o normalnoj civiliziranoj vecini gradjana izraela koji samo zele da zive u miru, koji nemaju veze sa dogadjajima pre 30 ili 50 godina onda ih podrzavam, cak mislim da je postojanje izraela dobro za arape/muslimane, da nema izraela oni nikada ne bi svatili koliko je njihovo drustvo inferiorno u svakom aspektu, a ovako mozda i svate jednog dana. malecki izrael sa nekoliko miliona stanovnila i sa limitiranim resursima a na drugu stranu arapi/muslimani sa beskrajnim teritorijama, nekoliko stotina miliona stanovnika, ogromnim resursima....rezultat - malecki izrael ih guzi vise od pola veka

Posted

malecki izrael ih guzi vise od pola veka

002568751.JPG

Posted

Nisu daleka vremena, jer su mnogi koji su preziveli to ciscenje jos uvek tu, kao i njihovi potomci, a Izrael im ne dopusta da se vrate uprkos ne znam koliko rezolucija UN, sto ce reci da danasnji Izrael cvrsto i ponosito stoji iza etnickog ciscenja koje je pocinio. Stavise, tolerisanje nasilja koje vrse setleri, rusenje "ilegalnih" palestinskih sela, proterivanje Palestinaca radi stvaranja "bezbednosnih zona", institucionalizovana diskriminacija prilikom prodaje zemljista i neprestana izgradnja novih kolonija i prosirivanje starih samo su perfidniji oblici tog istog etnickog ciscenja.

pa i da im izrael vrati te teritorije (a i vise) oni opet ne bi bili zadovoljni, cilj hamasa je unistenje izraela, to nikada nisu skrivali i uvek su bili jasni o tom pitanju

Posted

002568751.JPG

hehhe, dobar....ali nije bas tako

Posted

hehhe, dobar....ali nije bas tako

Da, pas obično nije ovako iznenađen, ali nisam mogao da nađem bolju sliku...

Posted

malecki izrael sa nekoliko miliona stanovnila i sa limitiranim resursima a na drugu stranu arapi/muslimani sa beskrajnim teritorijama, nekoliko stotina miliona stanovnika, ogromnim resursima....rezultat - malecki izrael ih guzi vise od pola veka

Malecki Izrael, uz 233 milijarde dolara americke (uglavnom vojne) pomoci od osnivanja do danas.

Posted

Da, pas obično nije ovako iznenađen, ali nisam mogao da nađem bolju sliku...

'48, pa sezdesete i sedamdesete....osim moralne, finansijske i u naouruzavanju oni nisu imali psa na terenu, uradili su to sami....'67 su bili toliko efikasni da su naterali i jednog nasera da (bukvalno) place ko malo dete. opet ponavljam, arapi/muslimani treba da budu srecni sto im je izrael tu

Posted

pa i da im izrael vrati te teritorije (a i vise) oni opet ne bi bili zadovoljni, cilj hamasa je unistenje izraela, to nikada nisu skrivali i uvek su bili jasni o tom pitanju

Naravno.

Postoji samo jedno resenje za Izrael - da pobije sve palestince, decu, zene, starce, vojno sposobne i nesposobne i sve to uz glavolomnu propagandu koja vredja inteligenciju.

Kakav je ovo naopak i kurvin svet, mozda im i uspe.

Posted

Malecki Izrael, uz 233 milijarde dolara americke (uglavnom vojne) pomoci od osnivanja do danas.

sitnica, toliko su ovi trosili samo za prostitutke od tada, jos tolikio za automobile etc etc.....da ne ulazimo dublje - pomoc koji su dobijali od ussr

Posted

Postoji samo jedno resenje za Izrael - da pobije sve palestince, decu, zene, starce, vojno sposobne i nesposobne i sve to uz glavolomnu propagandu koja vredja inteligenciju.

Mislim da sam to već konstatirao. Zbilja bi jaaako htjeli zemlju, ali bez stanovnika, jer bi im to odžidovilo državu; a krzmaju se genocida. Da idu samo na aneksiju, e onda još jedna jebada - apartheid je ipak na zlom glasu.

• Create New...