Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted

zesce se primio na propagandnu oblandu o umerenim muslimanima i ekonomskom razvoju bez ukidanja okupacije.

• 1 month later...
Posted

sit gladnom ne veruje!

Posted

mi smo znaci jos i zlatni, sta sve ima na svetu.

Posted

Pa nije mi to baš bila poanta ali da, može se reći da je ovo Obrenovac na dvaestreći. Mislim, kada ona harpija vrišti u mikrofon da je rasista, osećam blage tremore koliko se Simon Vizental prevrće u grobu.

Posted

Pa nije mi to baš bila poanta ali da, može se reći da je ovo Obrenovac na dvaestreći. Mislim, kada ona harpija vrišti u mikrofon da je rasista, osećam blage tremore koliko se Simon Vizental prevrće u grobu.

nazalost, iskustvo nas uci da izlozenost patnjama ne stimulise empatiju, vec je, naprotiv, veoma cesto suzbija.

to vidimo na primeru miliona nasih sugradjana koji krvolocno navijaju da u Ukrajini sto pre pocne bratoubilacki rat. 

Posted

gde si to cuo, majke ti?

boli nekog kurac za ukrajinu.

Posted

a, ok onda, izvini

Posted

nazalost, iskustvo nas uci da izlozenost patnjama ne stimulise empatiju, vec je, naprotiv, veoma cesto suzbija.

boli nekog kurac za ukrajinu.

QED :D

Posted

genije, ja tu recenicu nisam ni negirao.

Posted

Šta reći.Uvek mi prilikom ovakvih izliva srpsko izraelske realpolitičke erotike, padnu na pamet oni Lucićevi stihovi:Inače b92 blog je najgnusnija kloaka koja se trenutno može naći u srpskoj mejntrim internet javnosti. Islamofobija cveta potpuno otvoreno (kad pročitam novi lambrosov blog, dođe mi žao što Hella nije gej; kakva bi to ljubav bila...), antisemitizam samo malo manje otvoreno (kako je Kim odavno primetio, antisemitizam i erotska uzbuđenost izraelskom "borbom za svoje interese" su tu na samo pola koraka jedan od drugog - i jedan i drugi polaze od pretpostavke da Jevreji upravljaju svetom i "bore se za svoje interese", samo što ih antisemiti zbog toga mrze, a kobajagi filosemiti bi da im se dodvore, da ih imitiraju i da se ogrebu za neko dozvoljeno etnićko čišćenje; case in point: Да су Ротшилди банкари или да су се презивали Бауер? Види, када бих ја био моћан и када бих могао да остварим план да Србе више нико, никад не сме да пипне а Бога ми ни да спомене - шта бих урадио? Паметан си ти, не треба ја да ти причам...)Sve to zaliveno slabo prikrivenom beogradskim urbanim forama, Krstićevom nedićevštinom,Jeleicinom tupavom malograđanskom zlobom i antiamerikanizmom, itd, itd.Glasovi razuma su few and far between (poput onog Mancinija, Makse, Vučka, i još par ljudi) i sada su već sasvim nemoćni da se suprotstave svakodnevnoj provali najgoreg đubreta.

A (ebga) izvini ako sam indiskretan, ali pod kojim si ti nickom tamo na blogu b92?

Posted

pusti harpiju pored ministra unutrašnjih poslova, gomile poslanika u knesetu, pomoćnika ministra odbrane i samog bibija...

stav prema imigraciji okida rasističke tendencije i diže ih na nivo institucija i javne retorike. ovo je na mali korak od kristalnih noći...

Posted

A (ebga) izvini ako sam indiskretan, ali pod kojim si ti nickom tamo na blogu b92?

Nisam ni pod jednim, nekad sam povremeno čitao, ali već dugo vremena ne mogu ni to. Prilično odvratna ekipa tamo vodi kolo. A nisu čak ni odvratni na neki zanimljiv način.

Posted

pusti harpiju pored ministra unutrašnjih poslova, gomile poslanika u knesetu, pomoćnika ministra odbrane i samog bibija...

stav prema imigraciji okida rasističke tendencije i diže ih na nivo institucija i javne retorike. ovo je na mali korak od kristalnih noći...

Ma sve to stoji, ali me nekako ti što se toliko emotivno unose mnogo više pogađaju u kičmu, npr. onaj usahli spermatozoid s kipom što urla na onu sirotu ženu u prodavnici da ide nazad u Sudan, kako bih mu jebo mamu da ga sretnem na ulici.

• Create New...