Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

46 minutes ago, Caligula said:

A mene jebla zelja da uopste pisem na ovom usranom topiku gde se stvari okrecu i izvrcu naopacke. Dok je Iran naoruzavao Putina e da bi ubijao civile i decu po Ukrajini, cutao si sa ovdasnjim putinoguzima kao picka. Sad se derete do neba.

Ovo tvoje je bukvalno izvrtanje naopačke. Ne radi se ovde o Iranu, koliko o tome da gledamo nacističku Nemačku 2.0 kako radi šta želi i kome želi.

• Replies 9.8k
  • Views 927.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

• Popular Post

Ne znam šta kaže RT, ali ako kažu da je danas kod mene 25 stepeni onda su u pravu. Ako kažu da EU piša po sopstvenim vrednostima jer se plaši da genocid nazove genocidom, onda su isto u pravu.

To vidi svako ko nije vezao svoj identitet za najbolji od svih mogućih svetova, pa mora da se kljuka copiumom da mu se ne bi raspao svet.

Da, vrednosti za koje se EU deklarativno zalaže su moje vrednosti. Njih ne predstavljaju mi Putin ni Vučić ni Erdogan. Ali ih ne predstavljaju ni ovakvi beskičmenjaci koji prvo gledaju gde su oni tu dobri.

Just now, Venom said:

Ne znam šta kaže RT, ali ako kažu da je danas kod mene 25 stepeni onda su u pravu. Ako kažu da EU piša po sopstvenim vrednostima jer se plaši da genocid nazove genocidom, onda su isto u pravu.

@copkillah procitaj ovo izvrtanje gore.

BTW, zlatno pravilo za ovakve spinove, ovo treba uramiti svuda gde neko na ovim i srodnim temama uopste spomene EU u kontekstu neke osude ili licemerja

Ou jea.JPG

2 minutes ago, Caligula said:

@copkillah procitaj ovo izvrtanje gore.

BTW, zlatno pravilo za ovakve spinove, ovo treba uramiti svuda gde neko na ovim i srodnim temama uopste spomene EU u kontekstu neke osude ili licemerja

Ou jea.JPG

Čekaj, ti si zaista ovde, bez blama, citirao službin lažni nalog? lol

Just now, copkillah said:

Čekaj, ti si zaista ovde, bez blama, citirao službin lažni nalog? lol

Ne znam ciji je nalog (odakle ti to da je sluzbin?) polemisem sa izrecenim - a ovde je sve lepo receno i vec vidjeno milion puta. Od kukanja za ruskim mackama i zabranama takmicenja do licemerne EU i brige nad demokratijom.

edit: otisao da procitam njegove tvitove lol kakav crni sluzbin nalog, jebote pa vi ste ovde obrnuli igricu

Ali pazi, sluzbin nalog koji ima 120 folovera i po par lajkova po objavi, hit. Sta je sledece, svako ko govori suhe cinjenice je sluzbin nalog lolol

Edited by Caligula

2 minutes ago, Caligula said:

Ne znam ciji je nalog (odakle ti to da je sluzbin?) polemisem sa izrecenim - a ovde je sve lepo receno i vec vidjeno milion puta. Od kukanja za ruskim mackama i zabranama takmicenja do licemerne EU i brige nad demokratijom.

Već smo to gledali više puta, nalozi koji služe da ljudima ogade tzv građansku opciju, kao npr nalog "Natalija Grbić". Potpuno isti šablon kao ovo što si ti citirao, a posebno je efikasno kod sredovechnityja koji najčešće nekritički uzima na prvu loptu sve što im se učini okej.

Da ne ulazim u to da relativizuje genocid, za šta treba jebati mrtvu majku svakome ko to radi, ko god bio u pitanju.

Just now, copkillah said:

Već smo to gledali više puta, nalozi koji služe da ljudima ogade tzv građansku opciju, kao npr nalog "Natalija Grbić". Potpuno isti šablon kao ovo što si ti citirao, a posebno je efikasno kod sredovechnityja koji najčešće nekritički uzima na prvu loptu sve što im se učini okej.

Da ne ulazim u to da relativizuje genocid, za šta treba jebati mrtvu majku svakome ko to radi, ko god bio u pitanju.

wtf

1 minute ago, Caligula said:

wtf

Jednostavno je, veruj mi.

Idi i malo čitaj drugi nalog koji sam pomenuo (koji je bio provaljen posle prvih pet tvitova) i videćeš da je potpuno isti kurac kao ovo smeće koje si ti citirao.

Jel to onaj što je izabrao stranu izraelskog Slobe, osumnjičenog ratnog zločinca, Gazanskog Kasapina, jer Ajnštajn?

.

@Gandalf

Ne znam vise na kom topiku.. Imao si post odgovornosti ISIS za masakr u crkvi..

U tom trenutku je zaista izgledao tako..

Medjutim cini se da ISIS nije preuzeo odgovornost.

I da ce "nove vlasti" za svoja sranja nastaviti da prebacuju odgovornost na ISIS ili " Ostatke rezima Asada"..

Niko tu nece sprovoditi istrage i traziti krivce.

.

@copkillah

Idi i malo čitaj drugi nalog koji sam pomenuo (koji je bio provaljen posle prvih pet tvitova) i videćeš da je potpuno isti kurac kao ovo smeće koje si ti citirao.

... pa nije smece, covek ukazuje na prisutan fenomen.

Koji drugi sad nalog, ne kapiram - ti si za ovog reko da je "sluzbin"

Imas jasnu matricu da su svi koji su bili slepi za recimo ukrajinske civile odjednom progledali kada su Izraelci poceli da ravnaju Gazu. Za razliku od nas ispravnih koji ne priznajemo dvomisao i koji smo (evo ja na ovom topiku nebrojeno puta) rekli da je ovo sto Izrael radi skolski primer genocida - ekipa koja je odlucila da je NATO napao Rusiju takodje ista ekipa koja se zgrazava nad licemerjem EU. Sto rece Konstantin, hulje.

Pa ti proceni kod koga su dvostruki arshini ili kako ovaj "sluzbin" (?) nalog rece dvomisao.

Nismo veverice jbg. Pazi ti to, sluzbin nalog jer razotkriva tvoje licemerje. Pa nece biti.

Edited by Caligula

Just now, Venom said:

Jel to onaj što je izabrao stranu izraelskog Slobe, osumnjičenog ratnog zločinca, Gazanskog Kasapina, jer Ajnštajn?

Ne ne, taj postoji, taj je i profesor negde, taj je autentični imbecil.

Ovo je yet another službin nalog da rejdžbejtuje pošten nalog i da privlači lakoverni pristojnity.

Just now, Caligula said:

... pa nije smece, covek ukazuje na prisutan fenomen.

Imas jasnu matricu da su svi koji su bili slepi za recimo ukrajinske civile odjednom progledali kada su Izraelci poceli da ravnaju Gazu. Za razliku od nas ispravnih koji ne priznajemo dvomisao i koji smo (evo ja na ovom topiku nebrojeno puta) rekli da je ovo sto Izrael radi skolski primer genocida - ekipa koja je odlucila da je NATO napao Rusiju takodje ista ekipa koja se zgrazava nad licemerjem EU.

Pa ti proceni kod koga su dvostruki arshini ili kako ovaj "sluzbin" (?) nalog rece dvomisao.

Nismo veverice jbg. Pazi ti to, sluzbin nalog jer razotkriva tvoje licemerje. Pa nece biti.

Bukvalno si definicija veverice, što dokazuješ braneći očigledno lažni nalog.

Imaš priliku da me demantuješ tako što ćeš pronaći tragove osobe po imenu "Konstantin Kovač" sa navedenim stavovima na internetu, starije od oktobra 2024.

Ako ne, složićemo se da si ispao ovca, važi?

6 minutes ago, Venom said:

4 minutes ago, copkillah said:

Ne ne, taj postoji, taj je i profesor negde, taj je autentični imbecil.

Profesor na katedri za biznis intelidžens univerziteta banka Intesa.

5 minutes ago, Weenie Pooh said:

Profesor na katedri za biznis intelidžens univerziteta banka Intesa.

popušio je AI lagano