Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted

Oprostit ćeš, ali malkice sumnjam da su obje ideje imale isti motiv i sadržaj

Posted (edited)

image.png.b7bce22df7162279813c9a2d15d7b13e.png

Edited by Turnbull
Posted
4 hours ago, ObiW said:

@black mirror vidiš li ti ovo?

vidim i nadam se da ce se ostvariti. nisam od onih koji tvrde da su palestinci nekako pobedili u ovom "ratu" i koji ohrabruju palestince da nastave sa ratom, verujem da je ovo katastrofa i da nikakva teritorija nije vredna horora koji su doziveli palestinska deca, takodje verujem da palestinci nemaju sanse da se oslobode od okupacije dok ste vi pod okupacijom i da je jedina nada za njih da ce amerikanci jednog dana grow a spine i osloboditi se od okupatora koji bi imao domino efekat po celoj planeti, do tada palestinci ne bi trebali da trose ni jedan zivot, dosta su se oni zrtvovali, zrtvujte se malo i vi jer vas mozda ne terorisu bombama kao palestince ali vas ponizavaju kao nikoga do sada u istoriji covecanstva, ako se jednog dana budete oslobodili ima vekovima da se analizira kako je bilo moguce da vas tako okupiraju a da mnogi od vas ni da primecuju, ne da ne primecuju nego brane i vole okupatora vise od sebe, ma kakvih vekova trebace milenije da se to analizira

o trampu znas moje misljenje, samo sto ja ne igram tu igru da ako je tramp govno onda su ovi drugi dobri. za mene su isti i tramp je proizvod idiotarije demokrata, za mene sve su to marionete mafije

e sada o sramnoj debati na koju aludiras, izbor izmedju masovnog sadistickog ubijanja dece i masovnog sadistickog ubijanja dece je najsramnija debata koja se ikada vodila, ako ikada ai bude imao fizicke mogucnosti da odlucuje o sudbini covecanstva ta debata ce verovatno biti kljucna. svi koji su u toj debati izabrali stranu i terali muslimane i arape da izaberu stranu treba da se stide kao sto treba da se stide i svi oni koji su imali mogucnosti i nisu glasali makar simbolicno za opciju protiv genocida (za stajna ili vesta) nego glasali za jedno od dva genocidaskih opcija ili uopste nisu glasali

• +1 2
Posted
1 hour ago, Roger Sanchez said:

Oprosti ali da jedes govna. Naravno da jesu

• +1 1
Posted
7 hours ago, black mirror said:

vidim i nadam se da ce se ostvariti. nisam od onih koji tvrde da su palestinci nekako pobedili u ovom "ratu" i koji ohrabruju palestince da nastave sa ratom, verujem da je ovo katastrofa i da nikakva teritorija nije vredna horora koji su doziveli palestinska deca, takodje verujem da palestinci nemaju sanse da se oslobode od okupacije dok ste vi pod okupacijom i da je jedina nada za njih da ce amerikanci jednog dana grow a spine i osloboditi se od okupatora koji bi imao domino efekat po celoj planeti, do tada palestinci ne bi trebali da trose ni jedan zivot, dosta su se oni zrtvovali, zrtvujte se malo i vi jer vas mozda ne terorisu bombama kao palestince ali vas ponizavaju kao nikoga do sada u istoriji covecanstva, ako se jednog dana budete oslobodili ima vekovima da se analizira kako je bilo moguce da vas tako okupiraju a da mnogi od vas ni da primecuju, ne da ne primecuju nego brane i vole okupatora vise od sebe, ma kakvih vekova trebace milenije da se to analizira

o trampu znas moje misljenje, samo sto ja ne igram tu igru da ako je tramp govno onda su ovi drugi dobri. za mene su isti i tramp je proizvod idiotarije demokrata, za mene sve su to marionete mafije

e sada o sramnoj debati na koju aludiras, izbor izmedju masovnog sadistickog ubijanja dece i masovnog sadistickog ubijanja dece je najsramnija debata koja se ikada vodila, ako ikada ai bude imao fizicke mogucnosti da odlucuje o sudbini covecanstva ta debata ce verovatno biti kljucna. svi koji su u toj debati izabrali stranu i terali muslimane i arape da izaberu stranu treba da se stide kao sto treba da se stide i svi oni koji su imali mogucnosti i nisu glasali makar simbolicno za opciju protiv genocida (za stajna ili vesta) nego glasali za jedno od dva genocidaskih opcija ili uopste nisu glasali

E sad, kad si pričao da je Joe genocidaš, jesi li očekivao da će posle njega da dođe etnički čistač? Da ili ne? Samo to te pitam. 

Pučanstvo u Dearbornu nije, zato su i glasali za Trampa. 

Posted
30 minutes ago, ObiW said:

E sad, kad si pričao da je Joe genocidaš, jesi li očekivao da će posle njega da dođe etnički čistač? Da ili ne? Samo to te pitam. 

Pučanstvo u Dearbornu nije, zato su i glasali za Trampa. 

ne znam sa kime si me pomesao, za mene su obojica uvek bili genocidasi ili stagod se trazio od njih, ja nisam ocekivao nista bolje od trampa, zato sam i rekao tada da je sramno izabrati izmedju genocida i genocida. ja ne verujem u to da se oni uopste pitaju kada se radi o interseima cionisticke mafije ali ti kao neko ko veruje u to trebao bi da hvalis trampa po tvom verovanju on je taj koji je zaustavio genocid, mislim ako te uopste briga za genocid ili mozda verujes da je to samoodbrana

nadam se da sam odgovorio na tvoje pitanje i nadam se da ces i ti odgovoriti na moje pitanje kako stojis sa ciljanom masovnom sadistickom unistavanju dece

• +1 2
Posted (edited)
24 minutes ago, black mirror said:

ne znam sa kime si me pomesao, za mene su obojica uvek bili genocidasi ili stagod se trazio od njih, ja nisam ocekivao nista bolje od trampa,

Zašto? Šta je on uradio u periodu prvog mandata da bi ga nazvao genocidašem?

Edited by ObiW
Posted
3 minutes ago, ObiW said:

pa stvarno ne znam kako da ti objasnjavam osim da ti nacrtam. nije trebao on da uradi nista, niti se on ili bajden pitaju o bilocemu kada se radi o intersima mafije, obojica su obicne marionete, ako se od njih trazi da podrzavaju genocid bice genocida, ako se trazi etnicko ciscenje bice etnickog ciscenja, ako se trazi nukovanje gaze pitace oni sa koliko nuklearki da gadjamo. btw kada se tramp kandidovao prvi put trazio je da se muslimanima zabrani ulazak u usa a cionisticki mediji izvestavali o tome kao da je to nesto najnormalnije, e sad zamisli da je neko trazio zabraniti bozjim izabranima ulazak u usa

btw ne razumem o cemu se raspravljas sa mnom, ne razumem sta pitas, ne razumem sta hoces da kazes...mislim da ni ti sam nemas pojma sta hoces reci osim da instiktivno nekako moras da branis svoje okupatore

Posted
16 minutes ago, ObiW said:

Dude... Lik je sam izjavljivao u toku kampanje da je Biden previse mlak prema Palestincima.

• +1 2
Posted
1 hour ago, Fins fleet said:

Dude... Lik je sam izjavljivao u toku kampanje da je Biden previse mlak prema Palestincima.

Pitao sam za prvi mandat. 

Posted
1 hour ago, black mirror said:

pa stvarno ne znam kako da ti objasnjavam osim da ti nacrtam. nije trebao on da uradi nista, niti se on ili bajden pitaju o bilocemu kada se radi o intersima mafije, obojica su obicne marionete, ako se od njih trazi da podrzavaju genocid bice genocida, ako se trazi etnicko ciscenje bice etnickog ciscenja, ako se trazi nukovanje gaze pitace oni sa koliko nuklearki da gadjamo. btw kada se tramp kandidovao prvi put trazio je da se muslimanima zabrani ulazak u usa

I to je genocid?

1 hour ago, black mirror said:

a cionisticki mediji izvestavali o tome kao da je to nesto najnormalnije, e sad zamisli da je neko trazio zabraniti bozjim izabranima ulazak u usa

btw ne razumem o cemu se raspravljas sa mnom, ne razumem sta pitas, ne razumem sta hoces da kazes...mislim da ni ti sam nemas pojma sta hoces reci osim da instiktivno nekako moras da branis svoje okupatore

Ama ti ne znas gde udaras. Pitao sam te sta je Tramp uradio u prvom mandatu da ga nazivas genocidasem (jer si rekao da si od njega ocekivao da bude genocidas zbog... ne znam cega, zato pitam), a ti samo ponavljas svi su oni genocidasi, ko papagaj. Ti si neozbiljan covek, 

Posted (edited)
15 hours ago, Roger Sanchez said:

Na koje dve ideje mislis? Radimo sve sto nam Izrael kaze jer smo demokrate, vs radimo sve sto nam Izrael kaze jer smo fasisti?

Pa ovo sto su demokrate radile je vrlo vodilo prelasku u otvoreni fasizam u sledecoj stepenici. Bilo je i to tek pre par dana nekih podataka koliko su svoje baze alijenirali zbog Gaze. Bukvalno su dali zamah Trampu.

Edited by Mel
  • Create New...