Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje


3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

1 hour ago, Shaq said:

nemci preko luftvafe doneli izraelcima vojne gasove koje ce izrael koristiti po palestinskim tunelima.. smrdi™ na ironiju zivota..

 

Die beste :ph34r:

Link to comment
2 hours ago, kipo said:

Da, raselili su ih isti ljudi

nije bas tacno. ove po kibucima raselio je hamas jer im je izmedju ostalih zlodela  i kuce spalio

  • Tužno 1
Link to comment

cela priča o izraelskim taocima je deo cionističke mitologije ili bolje mitomanije, uvek su bili neki taoci koje onda hrabri idf komandosi spašavaju žive iz nemogućih situacija tipa entebbe pa se eto i sad nedeljama pravi neki šlagovrt za sličnu zemaljsku operaciju. bizzare fact - u toj idf operaciji u ugandi jedini izraelski komandos koji je poginuo je rođeni stariji brat netanjahua, yonatan.

 

propagandno sralje.

 

nacoši su od 7.10 naovamo sa istom krivicom kao hamas rejvere pohapsili preko 5,000 palestinaca svuda gde su stigli i gde im je bilo zgodno, plus 5,000 od ranije.

 

 

  • -1 3
Link to comment
13 minutes ago, levi said:

kako Izrael prvi zarobio taoce, oni rejveri na ostrvu su nekoga zarobili?

na ostrvu?!?

 

Ono jesu se hamasovci ostrvili na njih, ali to ipak nije ostrvo.

  • +1 1
  • Haha 2
Link to comment

Izraelski Kanal 12 navodno javlja da su pregovori o taocima propali jer je Hamas samo pokušavao da odloži invaziju, koja je sada neizbežna.

 

Hamas je ponudio 100 talaca za 4 dana prekida vatre, dok je Izrael insistirao na kraćoj pauzi i puštanju svih talaca.

 

Prekinute su komunikacije u Gazi, Netblocks potvrđuje.

Edited by vememah
Link to comment

ameri su natenjahu savetovali da udje u gazu malo puskara™ i zavrsi ovo, al s obzirom da zna da je bivsi i s obzirom da je psihopata kakva jeste, ice i na hezbolah kako bi uvukao amere i iran u rat.. vec nekoliko dana vrsi se evakuacija stranih drzavljana iz libana i okolnih drzava..

Link to comment
×
×
  • Create New...