Jump to content
IGNORED

Hard n' heavy department

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Još 4 meseca pa će biti 40 godina od ovog legendarnog koncerta.

Posted

Na danasnji dan nas je napustio Chuck 

Koja vam je omiljena stvar ?

• +1 1
Posted

Iako ima boljih u diskografiji, i dalje mi je omiljena ona koju sam najviše voleo i kao klinac:

• +1 1
Posted
On 13. 12. 2024. at 18:44, Fakundo Sava said:

Na danasnji dan nas je napustio Chuck 

Koja vam je omiljena stvar ?

Sve pesme sa albuma Leprosy

Posted

Posle odslušanih 3 pesme Arch Enemy sa najavljenog novog albuma Blood Dynasty (Dream Stealer, Liars & Thieves, Blood Dynasty) moram reći da mi se i dalje više sviđa prošli album Decievers. Šta više, to mi je do sada omiljeni album ovog benda. Dream Stealer je bila prva pesma, iznenađujuće žestoka, pa su se vratili par koraka unazad sa so-so pesmom Liars & Thieves i najlošija pesma do sada, sa naslova albuma - Blood Dynasty.

Ne znam šta je to naumio Michael Ammot ali mi se sve manje sviđaju singlovi koje izbacuje, nedostatak ideja, inspiracije, ko zna..... 

Nadam se da će sledećim singlovima da se malo vrati ka Deciever albumu.

Nadam se da u planu imaju da snime nešto slično ovome :

Mislim da sam jedini u gradu kojem zvoni telefon kao početni rif ove pesme.

Ili nešto ovako žestoko, malo mešavina panka, speed-thrash i death metala:

Sve više sumnjam da će snimati više ovako dobru pesmu kao ovu ispod, pogotovo posle odlaska gitariste Jeff Loomisa koji je imao sjajne gitarske deonice a Alisa može, kako sada stvari stoje, samo da sanja da dobije ovoliko slobode za svoje sjajne vokalne sposobnosti. Zato izgleda sve više i pravi te kolaboracije sa različitim muzičarima, pevačicama, bendovima. Šteta je stvarno da trunu tako dobre vokalne sposobnosti :

Ili neka snime nešto poput "The Watcher", "Sunset over the Empire" ili "In the Eye of the Storm" :

Posted (edited)

Ne bih imao ništa protiv da se Ammot malo vrati korenima i snimi sa Arch Enemy nešto ovako dobro kao što je snimao početkom 90' sa Carcass.

Nema tu baš melodičnog death touch-a ali bolje i to nego oni step sokovi poput pesme Blood Dynasty.

... jer ovo sa Blood Dynasty baš i ne ide u dobrom pravcu (osim prvog singla Dream Stealer) :

Edited by Kreator
Posted

Simpatičan mi je pomalo ovaj viking metal :

(možda zato što volim seriju Vikings)

Posted

Uh što je ovo dobro

• +1 2
Posted

Izlazi i treća u januaru.

Nego, za vikend smo imali sreću da čujemo ovaj haos u Beogradu. Šteta što je bilo u Drugstoreu mrtvom, ali svakako je bilo sjajno.

Posted (edited)

Hteo sam na to da idem, ne znam zašto na kraju nisam. Al zato sam u Festu ispoštovao rumunsku braću. Dobra svirka za nas 100ak sladokusaca

Edited by Nikodije
Posted

Stižu Primordial sledeće godine, pa izvoli na to.

• +1 1