ragasto Posted Sunday at 10:49 Posted Sunday at 10:49 Ipak je šteta, mada mi nije ni u top 20 bubnjara. Neka uživa u penziji, zasluženo je.
Nikodije Posted Sunday at 10:57 Posted Sunday at 10:57 Ja nikada nisam uspevao da rangiram bubnjare po kvalitetu, meni to sve isto ok, osim bubnjara Mgle, koji je toliko superioran da je lako uočljivo.
napadaj Posted Sunday at 18:33 Posted Sunday at 18:33 Danas se puštaju lajvovi kojima sam i lično prisustvovao
Nikodije Posted Sunday at 18:38 Posted Sunday at 18:38 Sećam se Mayhema u Domu omladine pre nekih 7-8 godina, ceo koncert sam prestajao u hodniku, toliko je bilo preglasno ozvučenje. Inače imam toleranciju na glasnu svirku ali ovo nisam mogao da podnesem.
napadaj Posted Sunday at 18:42 Posted Sunday at 18:42 (edited) To je 2017, kad su svirali ceo DMDS. Bilo odlično i tada. Preporučujem da na koncerte ideš sa čepovima za uši, ja ih koristim od 2014. Em ne oštećuješ sluh, em je zvuk mnogo bolji, posebno kad je krš ozvučenje. Izoluju kvalitetan zvuk, eliminišu prštanje i okolne zvukove, prava stvar. Edited Sunday at 18:42 by napadaj
ragasto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago On 8. 12. 2024. at 22:45, Nikodije said: Razmišljao sam, al to mi nešto za pičke To je važilo nekada, ali danas je druga situacija...drugačiji su sistemi ozvučenja, prvenstveno su jači. Pa onda dolazi nezaobilazni ljudski faktor, tj. majstor koji rukuje...i koji ne mora uvek da bude majstor. Pa onda otpanji iz sve snage jer ne može da namesti zvuk kako bi trebalo ili je samo drkadžija. Tu se ne treba zezati jer današnja ozvučenja stvarno mogu da izazovu oštećenja sluha ako rukuje neka zamlata. 1
Recommended Posts