Jump to content

Hard n' heavy department

Featured Replies

Kad Australijanci pržU

Od kada sam prvi put čuo ovu pesmu kopkalo me na koju mi pesmu toliko liči. I malopre se setio da me strašno podseća na W.A.S.P. - Wild Child, modernu verziju sa death metal duhom. To i ne treba da čudi jer je osnivač benda Michael Amott koji je odrastao slušajući i W.A.S.P. između ostalih bendova.

Arch Enemy rešio da nas časti još jednim spotom za novu pesmu. Sviđa mi se nova pesma, mešavina pankerice, death metala i gitarskih rifova iz 80-ih (Iron Maiden). Za klasu manje "mračnija" od "Dream Stealer" + čisti vokali (napokon) za Alisu. Zahvalnost za Michael Amott-a, nadam se što više ovakvih kombinacija da ne mora žena da ide u kolaboracije sa drugim izvođačima i da snima da bi održavala svoje savršene čiste vokale.

Opet zahvalnost prema fanovima - spot je uglavnom retrospektiva njihovih nastupa u zadnjih par meseci po Velikoj Britaniji (Škotska, Engleska) gde su i počeli da sviraju uživo ovu pesmu. Još jedna sjajna pesma. Kada budu izdali album neće imati šta novo da se čuje jer izbacuju singlove na svakih mesec - dva. 

Edited by Kreator

JERRY-CANTRELL-WEB-SLEEVE-2024.jpg

Izasao je.

Rip

461328280_.webp.fa3b08d89a473c558f7f058c1e516748.webp

REST IN PEACE PAUL DI' ANNO

Alisa odlično otpevala tuđu pesmu (Angela Gossow) 

Svirka sjajna ko i uvek 

My Apocalypse mi je jedna od najomiljenijih death metal pesama. Original :

Edited by Kreator

Treba otvoriti posebnu temu za tu prosekčinu od benda zvanu noviji Arch Enemy :D

Arch Enemy je vrhunski melodic Death Metal band. E sad što ih ti ne voliš to je tvoj problem.

Edited by Kreator