October 16, 2024Oct 16 Od kada sam prvi put čuo ovu pesmu kopkalo me na koju mi pesmu toliko liči. I malopre se setio da me strašno podseća na W.A.S.P. - Wild Child, modernu verziju sa death metal duhom. To i ne treba da čudi jer je osnivač benda Michael Amott koji je odrastao slušajući i W.A.S.P. između ostalih bendova.
October 17, 2024Oct 17 Arch Enemy rešio da nas časti još jednim spotom za novu pesmu. Sviđa mi se nova pesma, mešavina pankerice, death metala i gitarskih rifova iz 80-ih (Iron Maiden). Za klasu manje "mračnija" od "Dream Stealer" + čisti vokali (napokon) za Alisu. Zahvalnost za Michael Amott-a, nadam se što više ovakvih kombinacija da ne mora žena da ide u kolaboracije sa drugim izvođačima i da snima da bi održavala svoje savršene čiste vokale. Opet zahvalnost prema fanovima - spot je uglavnom retrospektiva njihovih nastupa u zadnjih par meseci po Velikoj Britaniji (Škotska, Engleska) gde su i počeli da sviraju uživo ovu pesmu. Još jedna sjajna pesma. Kada budu izdali album neće imati šta novo da se čuje jer izbacuju singlove na svakih mesec - dva. Edited October 17, 2024Oct 17 by Kreator
October 24, 2024Oct 24 Alisa odlično otpevala tuđu pesmu (Angela Gossow) Svirka sjajna ko i uvek My Apocalypse mi je jedna od najomiljenijih death metal pesama. Original : Edited October 24, 2024Oct 24 by Kreator
October 24, 2024Oct 24 Arch Enemy je vrhunski melodic Death Metal band. E sad što ih ti ne voliš to je tvoj problem. Edited October 24, 2024Oct 24 by Kreator