Jump to content
IGNORED

Hard n' heavy department

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Kad Australijanci pržU

Posted

Od kada sam prvi put čuo ovu pesmu kopkalo me na koju mi pesmu toliko liči. I malopre se setio da me strašno podseća na W.A.S.P. - Wild Child, modernu verziju sa death metal duhom. To i ne treba da čudi jer je osnivač benda Michael Amott koji je odrastao slušajući i W.A.S.P. između ostalih bendova.

Posted (edited)

Arch Enemy rešio da nas časti još jednim spotom za novu pesmu. Sviđa mi se nova pesma, mešavina pankerice, death metala i gitarskih rifova iz 80-ih (Iron Maiden). Za klasu manje "mračnija" od "Dream Stealer" + čisti vokali (napokon) za Alisu. Zahvalnost za Michael Amott-a, nadam se što više ovakvih kombinacija da ne mora žena da ide u kolaboracije sa drugim izvođačima i da snima da bi održavala svoje savršene čiste vokale.

Opet zahvalnost prema fanovima - spot je uglavnom retrospektiva njihovih nastupa u zadnjih par meseci po Velikoj Britaniji (Škotska, Engleska) gde su i počeli da sviraju uživo ovu pesmu. Još jedna sjajna pesma. Kada budu izdali album neće imati šta novo da se čuje jer izbacuju singlove na svakih mesec - dva. 

Edited by Kreator
Posted

JERRY-CANTRELL-WEB-SLEEVE-2024.jpg

Izasao je.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

REST IN PEACE PAUL DI' ANNO

Posted (edited)

Alisa odlično otpevala tuđu pesmu (Angela Gossow) 

Svirka sjajna ko i uvek 

My Apocalypse mi je jedna od najomiljenijih death metal pesama. Original :

Edited by Kreator
Posted

Treba otvoriti posebnu temu za tu prosekčinu od benda zvanu noviji Arch Enemy :D

• -1 1
Posted (edited)

Arch Enemy je vrhunski melodic Death Metal band. E sad što ih ti ne voliš to je tvoj problem.

Edited by Kreator