napadaj Posted September 6 Posted September 6 Turnbulle, kladim se da ti je Kim Kelly omiljena novinarka.
Kreator Posted September 6 Posted September 6 (edited) Nisu nešto popularni ali su mi ok skroz. Podsećaju malo na Clawfinger in metalcore / death metal wave. Mada iskreno nisam neki ljubitelj metalcora ali ovi su mi simpa. Simpatičniji su mi ovi novi likovi nego Jinjer, kod kojih mi se sviđa samo pesma pisces. Edited September 6 by Kreator
Radoye Posted September 6 Posted September 6 48 minutes ago, Kreator said: Nisu nešto popularni ali su mi ok skroz. Podsećaju malo na Clawfinger in metalcore / death metal wave. Imamo i mi Villain kod mene u selu: 1
Kreator Posted September 8 Posted September 8 (edited) Obožavam ovu pesmu. Pesma je sjajna, tako me podseća na 80-te, sa galopirajućim metalom, baš kad je HM bio na vrhuncu slave. Totalno melodični metal, vrhunski rifovi, odlične promene, galopirajući ritam, vokal izuzetan, refren izuzetan. Ne treba ni spominjati da je Michael Ammot komponovao ovo, čovek je jednostavno odrastao (kao i ja) na ovom zvuku. Alisa je napisala tekst ove pesme u mračnim vremenima korone, kada smo svi bili zaključani u svojim kućama i u svojim mislima. Alissa White-Gluz : “I wrote the lyrics during a dark time of strict, dystopian lockdown, and I think people will be able to relate to that feeling of being totally alone - but never truly alone - when you are surrounded only by past and future versions of yourself as company." [Verse 1] See the choice, it lies before you A simple flick of the wrist Blind doors keep the world at bay Or do they keep the outside in? What geometry lies beyond? A familiar facade, keys in locks [Pre-Chorus] Unhinge the future Shut out the past Winners and losers Fiction and fact [Chorus] Renegade are reflections made across a sharpened blade In a house of mirrors you’re never alone Welcome home! [Verse 2] To open is to invitе the unknown In to flood your once square homе The walls silently watch you Are you watching them back? Windows to the souls surround you What escapes when those panes crack? See Arch Enemy Live Get tickets as low as $58 You might also like Sunset Over the Empire Arch Enemy One Last Time Arch Enemy Spreading Black Wings Arch Enemy [Pre-Chorus] Unhinge the future Shut out the past Winners and losers Fiction and fact [Chorus] Renegade are reflections made across a sharpened blade In a house of mirrors you’re never alone Welcome home! Suspicious simulacra distort your flesh and bone 'Cause in a house of mirrors you’re never alone Welcome home! [Bridge] You’ll run You’ll hide Or try to But we all Reside Inside you [Guitar Solo] [Chorus] Renegade are reflections made across a sharpened blade In a house of mirrors you’re never alone Welcome home! Suspicious simulacra distort your flesh and bone 'Cause in a house of mirrors you’re never alone Welcome home! Edited September 8 by Kreator
Yoyogi Posted September 11 Posted September 11 On 10. 9. 2024. at 6:06, Kreator said: Tony Iommi, Black Sabbath, Moja cerka svira "Paranoid, bass,kao na slici desno. 1
igoraki Posted September 12 Posted September 12 Ja Flotsam baš volim ali bezveze izgleda ovaj spot, ne znam šta su hteli da postignu, neki sin city fazon ili šta?
Kreator Posted September 12 Posted September 12 8 hours ago, igoraki said: Ja Flotsam baš volim ali bezveze izgleda ovaj spot, ne znam šta su hteli da postignu, neki sin city fazon ili šta? Jeste malo smešan ali pesma mi se sviđa. 1
Kreator Posted September 13 Posted September 13 (edited) Dobra pesma sa veoma jakom porukom, anti-samoubilačkom porukom. 90% su čisti vokali, osim u refrenu koji je opet izuzetno razumljiv jer je pesma prilično spora. Klasični Hard Rock / Heavy Metal, čak je i glas takav bez obzira na refren. Veoma jaka poruka ... baš dobra pesma. Edited September 13 by Kreator
Recommended Posts