Filozof manijak Posted September 3 Posted September 3 (edited) rekontra Quote Right wing commies Leftist Nazis Point their fingers Rumours linger We don't care what you think! Branded sexist Labelled racist Want it clearer ? Check the mirror We don't care what you think! Edited September 3 by Filozof manijak 1
napadaj Posted September 3 Posted September 3 Ne znam da li ću uspeti da preslušam ceo klip, pošto je narator jako iritantan. Metal nikada nije bio protiv konzervatizma, nego protiv establišmenta. 1
Sludge Factory Posted September 3 Posted September 3 2 minutes ago, napadaj said: Metal nikada nije bio protiv konzervatizma, nego protiv establišmenta. Prvi komentar ispod videa kaze isto to od reci do reci. Da nisi ti pisao? 2 hours ago, Filozof manijak said: rekontra Uh ti sto su kao protiv svih i svega i kao nece nikom da se priklone i ne moze im niko nista su mi, mislim, gori i od fakin otvorenih nazija. Oni su bar autenticni bolidi, ovi sto su kao mnogo pametni i zajebani, sto ne veriju nikom i ne primaju se na ideologijutm su foliranti teski, a zapravo se iza krije svasta nesto glupo.
Filozof manijak Posted September 3 Posted September 3 (edited) Jok, ne pišem komentare na tjubu Prezirem sve koji drugima nameću svoju volju Edited September 3 by Filozof manijak
Sludge Factory Posted September 3 Posted September 3 8 minutes ago, Filozof manijak said: Jok, ne pišem komentare na tjubu Pitao sam napadaja, njegov komentar je u pitanju
napadaj Posted September 3 Posted September 3 36 minutes ago, Sludge Factory said: Prvi komentar ispod videa kaze isto to od reci do reci. Da nisi ti pisao? Hahaha nisam Pritom, metal je danas toliko širok da ima apsolutno svega i ne kapiram kako je to "otet". Desničarski bendovi su danas ogromna manjina u odnosu na ostatak scene. Pritom, gotovo svi su u blek metalu, a to je najekstremnija muzika i takva i treba da ostane u svakom mogućem smislu. 1
igoraki Posted September 3 Posted September 3 Pogledao Onlaught na gitarijadi, ja lično prezadovoljan, dobra atmosfera, tuku momci od starta, najviše pesama sa The Force kako i dolikujem samo mi je pevač onako, da kažemo dosta lošiji od Sy Keelera, bilo mi je drago da vidim da ima omladine na koncertu, zvuk je bio malo preglasan pa se razlivalo, Nonilo je radio pa sam očekivao bolje, posle je na Romeru bilo perfektno samo me mrzelo da gledam tog Ronnie James Dio-a za siromašne, no provalio je čovek da niko ne zna njegove stvari pa udario po hitovima Rainbow i Deep Purple i ta ekipa, stvarno dobro peva čovek.pa svakako mi je razočarenje poseta festivalu, maksimum je bilo oko 500, ni organizacija im baš nije jača strana, u subotu je bio najavljen Ritam Nereda a svirao je Sunshine, sem otoga dobre cene piva, zaječarac 200, heineken 250 https://streamable.com/g4vo3w https://streamable.com/2v2uwv
Turnbull Posted September 4 Posted September 4 (edited) On 3. 9. 2024. at 9:53, Sludge Factory said: Prvi komentar ispod videa kaze isto to od reci do reci. Da nisi ti pisao? Pa i nije i jeste, jer kroz njega 1/1 govori ideologija, odnosno iza velikog individualizma i antiestablismentarijanizma progovara groupthink. Bukvalno ima ceo video o toj frazi i onima koji je refleksno ispaljuju. A pojavljuje se i napadaj licno. Spoiler Edited September 4 by Turnbull 1
Recommended Posts