Indy Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 http://www.abc.net.au/news/2012-07-14/wedge-shark-attack/4130666The Department of Fisheries is searching for the shark responsible for the attack.Ovaj... je l' mogu ajkule biti "odgovorne", uopste?Tony Cappelluti from the department says if the shark is found, it will be killed. To ce ih nauciti pameti! NOT. Okean je njihov... samo zadnjih 100 miliona godina.
mei Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 nakon sto je narucivao hranu na engleskom, upozorivsi kako je alergican na paradajz, covek dobija u facu sendvic sa tunjevinom i paradajzom od druge govorifrancuskiilicrkni musterije. gadjacica je uhapsena, a anglofon je zavrsio u hitnoj. srecom, sve se desilo u bolnickoj kafeteriji: klik.
fonTelefon Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 nakon sto je narucivao hranu na engleskom, upozorivsi kako je alergican na paradajz, covek dobija u facu sendvic sa tunjevinom i paradajzom od druge govorifrancuskiilicrkni musterije. gadjacica je uhapsena, a anglofon je zavrsio u hitnoj. srecom, sve se desilo u bolnickoj kafeteriji: klik. Ovo treba tretirati kao napad sa teskim posledicama. aggravated assault
Indy Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Selidbari greskom skomatani od strane policije, posto je neko verovatno prijavio "provalu". [Dobili su besplatnu reklamu, btw]
Parsons Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 spiegel javlja da je odzacar-nacista battke izgubio posao jer je poslodavac procenio da ne poseduje potrebnu personalnu odgovornost za obavljanje posla. razlog je ucestvovanje battkea na raznoraznim desnicarskim komemoracijama. ja mislim da je bilo potpuno dovoljno da ga vide kako izgleda:
adam Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 spiegel javlja ™ da je odzacar-nacista battke izgubio posao jer je poslodavac procenio da ne poseduje potrebnu personalnu odgovornost za obavljanje posla. razlog je ucestvovanje battkea na raznoraznim desnicarskim komemoracijama. ja mislim da je bilo potpuno dovoljno da ga vide kako izgleda:sunce ti sta je ovo!!!!!!!!ne moze niko nadjebati svabu u stilskim pobacajima....
Amelija Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 kuku i lele :lolol:klasična nemačka seljačka frizura
Razzmatazz Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Što "nemačka"? Po npr. amerikama kao nema white trasha sa istim modnim detaljem?
nera Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Što "nemačka"? Po npr. amerikama kao nema white trasha sa istim modnim detaljem?Sto me podseti da odavno nisam posetila peopleofwolmart
Amelija Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Što "nemačka"? Po npr. amerikama kao nema white trasha sa istim modnim detaljem?ma ima svugde, ali ako mi neko kaže "nemačka seljačina/sirovina", ja pomislim prvo i osnovno na tu frizuru
Indy Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 (edited) U Australiji je otvorena zvanicna ("kraljevska") istraga seksualne zloupotrebe dece u crkvenim organizacijama (na celu sa katolickom crkvom).Fala k. Some Catholic priests have used guns, knives and dogs in their sexual assaults on children and women, an inquiry has heard.Victoria's parliamentary inquiry into child sexual abuse heard stunning evidence on Monday, including claims of bestiality, hospital chaplains raping patients, student priests being sexually assaulted in the seminary, a priest carrying a gun around a school playground and boys on altar boy camp being assaulted for a week by seminarians in charge of the camp. Edited November 12, 2012 by Indy
Indy Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Danas je neverovatan dan u Australiji. Pored ovog iznad, razotkrivena je afera u bivsim (laburistickim) vlastima drzave NSW. Kao sto se odavno i sumnjalo, nacin na koji oni operisu se vrlo malo razlikuje od onoga sto gledamo u seriji Boardwalk Empire (sa mozda malo manje nasilja). Ali, cak i pritom se nije ocekivalo da neko zaradi celih $100m tako sto je dobio poverljive informacije o tome u kom kraju ce se otvoriti novi rudnik. Jbte, k'o treci svet (da izvine 3ci svet).
Lancia Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Kakva smejurija; stampa konstantno obavestava o bojkotu katalonskih proizvoda i ustanova, Seat, Caixa, Cava...pa se slucajno provuce da bar code nosi oznaku 15 ako striktno ne pise odakle je. Obavestava, ali ne poziva na bojkot. To je sledeca stepenica.Vec vidjeno, samo ne mogu da se setim gde.
Recommended Posts