Hermetico Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Neka stvorenjca... tako... eto. :) Mali demon 1Mali demon 2Stereodelfini
kurdi Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ubica muva meni je ovo najbolje do sada, sve s naslovom.
Hermetico Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 meni je ovo najbolje do sada, sve s naslovom.Uh, pa imao sam samo par takvih akrila, ispoklanjao sam ostale, taj mi visi iznad stola, gleda me, muvu... Nisam siguran koliko bih čak uspeo sada da se ubacim u taj fazon, da radim tako. Dosta sam ja šizofreničan po pitanju stilova...Kadar iz Mržnje, Vincent Cassel, bio sam jako nervozan, olovka samo šetala: Jedan isto brz, ovaj put sasvim opušten, hemijska olovka: Ilke, spava na dušeku Par stripadžijskih, brzih skica iz glave: I ova dva: AnđeoPupi
Caligula Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 I još jedna ilustracija za rizle:Svidja mi se Ovo me podseca na naivnog Ruso-a. Mada je Ruso naivniji :)
Hermetico Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Uh, hvala. Poređenje se nameće, ali je za mene uvek velika pohvala da se bilo ko seti Rusoa kad vidi to.A providan sam, kao i obično, vidi se da se samo pravim naivan... :)
Recommended Posts