Conspirator Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Tražim standalone detektor požara/dima. Postavio bih najviše jedan ili dva komada u stanu. U obzir dolazi varijanta koja radi na struju i baterije, kao i varijanta samo na baterije.Preporuke, iskustva, cene? U obzir dolazi i nešto što se ne može kupiti u Srbiji.Googlanje nije pomoglo previše.Hvala :)
Tresko Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 (edited) Tražim standalone detektor požara/dima. Postavio bih najviše jedan ili dva komada u stanu. U obzir dolazi varijanta koja radi na struju i baterije, kao i varijanta samo na baterije.Preporuke, iskustva, cene? U obzir dolazi i nešto što se ne može kupiti u Srbiji.Googlanje nije pomoglo previše.Hvala :) Probaj ovdeIli ovde Edited December 10, 2008 by Tresko
Conspirator Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 (edited) Hvala Tresko. Ako sam dobro shvatio neki od Quadelovih pratećih elemenata konvencionalnih sistema mogu da rade i kao nezavisni uređaji. Moraću da ih kontaktiram.Vatrosprem izgleda radi samo centralizovane sisteme i sprinklere. Edited December 10, 2008 by Conspirator
Tresko Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 I ja sam ukapirao da Quadel-ovi prateći elementi(detektori), mogu da rade kao stand-alone uredjaji.
Recommended Posts