Posted December 10, 200816 yr Tražim standalone detektor požara/dima. Postavio bih najviše jedan ili dva komada u stanu. U obzir dolazi varijanta koja radi na struju i baterije, kao i varijanta samo na baterije.Preporuke, iskustva, cene? U obzir dolazi i nešto što se ne može kupiti u Srbiji.Googlanje nije pomoglo previše.Hvala :)
December 10, 200816 yr Tražim standalone detektor požara/dima. Postavio bih najviše jedan ili dva komada u stanu. U obzir dolazi varijanta koja radi na struju i baterije, kao i varijanta samo na baterije.Preporuke, iskustva, cene? U obzir dolazi i nešto što se ne može kupiti u Srbiji.Googlanje nije pomoglo previše.Hvala :) Probaj ovdeIli ovde Edited December 10, 200816 yr by Tresko
December 10, 200816 yr Author Hvala Tresko. Ako sam dobro shvatio neki od Quadelovih pratećih elemenata konvencionalnih sistema mogu da rade i kao nezavisni uređaji. Moraću da ih kontaktiram.Vatrosprem izgleda radi samo centralizovane sisteme i sprinklere. Edited December 10, 200816 yr by Conspirator
December 10, 200816 yr I ja sam ukapirao da Quadel-ovi prateći elementi(detektori), mogu da rade kao stand-alone uredjaji.