jms_uk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 odgledao pre-air jos u junu, a vidim sad da je konacno pocelo i da se daje.http://en.wikipedia.org/wiki/Leverage_(TV_series)je li gledao neko?meni se bas svidelo, mislim da ce biti interesantno.
1n54jd3r Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 odgledao pre-air jos u junu, a vidim sad da je konacno pocelo i da se daje.http://en.wikipedia.org/wiki/Leverage_(TV_series)je li gledao neko?meni se bas svidelo, mislim da ce biti interesantno.odgledao sam prve dve epizode i deluje mi okay...opustajuce
Venom Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Mislim da ce za 30 godina ovo da izgleda kao Charlie's Angels danas.
Ajant23 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Pogledao i ja prve dve epizode, prilično vedro i bezbrižno...Ipak, juče i sad videh samo te dve epizode...
Milosh76 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 (edited) u 6 epizodi glupi Amerikanci nisu mogli da slikaju Beograd iz vazduha ili bar ukradu neku od postojecih slika, nego su prikazali BUDIMPESTU. Seljaci!Znaci...produkcija na - beskonacno...ovo je sramota za americku filmsku industriju... da su bar koristili internet imali bi i slike i snimke koji im trebaju..... katastrofa...Autobus iz "Ko to tamo peva", zene u nekim nepoznatim narodnim nosnjama, auto tablice koje ne postoje... pise SRB i BG (cirilicom)... ko nije gledao, trebalo bi da se malo nasmeje. Epizoda je krsh i po prici i po glumi i po sadrzaju... Edited January 22, 2009 by Milosh76
eye of the beholder Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Mislim da ce za 30 godina ovo da izgleda kao Charlie's Angels danas.za 30 godina - niko se nece secati ove serije ... pre ce se secati Č.A. nego ove serije Ova serija mu dodje US odgovor na UK Hustle ili se to samo meni cini
JFrame Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 u 6 epizodi glupi Amerikanci nisu mogli da slikaju Beograd iz vazduha ili bar ukradu neku od postojecih slika, nego su prikazali BUDIMPESTU. Seljaci!Znaci...produkcija na - beskonacno...ovo je sramota za americku filmsku industriju... da su bar koristili internet imali bi i slike i snimke koji im trebaju..... katastrofa...Autobus iz "Ko to tamo peva", zene u nekim nepoznatim narodnim nosnjama, auto tablice koje ne postoje... pise SRB i BG (cirilicom)... ko nije gledao, trebalo bi da se malo nasmeje. Epizoda je krsh i po prici i po glumi i po sadrzaju...Kanda bi ti trebalo da napredujes da dostignes taj nivo... Seriju nisam gled`o i jebe mi se za nju...
jms_uk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Odlicna epizoda za kraj prve sezone :)Procitah negde da je druga sezona narucena.
Milosh76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Kanda bi ti trebalo da napredujes da dostignes taj nivo... Seriju nisam gled`o i jebe mi se za nju...Bitno je da znas sta si hteo da napises! :lol:
pachule Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nisam odgledala nijednu epizodu, ali zar vama ne lici ovo na onu britansku seriju Hustle (na RTSu prevodili kao prevaranti, cini mi se)?
Milosh76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nisam odgledala nijednu epizodu, ali zar vama ne lici ovo na onu britansku seriju Hustle (na RTSu prevodili kao prevaranti, cini mi se)?ideja je ista, ali britanska i ameriska serija tesko mogu da se porede, britanci su ipak veci majstori, a i humor im je bolji...
pachule Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Secam se da sam je gledala kad god je uhvatim na rtsu.Pa vredi li sta ova nova ili je samo bleda kopija?
pachule Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Moj ISP i omanji hard vam se od sveg srca zahvaljuju
Ajant23 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Nije loše osvrnuti se na još jednu propalu seriju...
Recommended Posts