Posted December 10, 200816 yr odgledao pre-air jos u junu, a vidim sad da je konacno pocelo i da se daje.http://en.wikipedia.org/wiki/Leverage_(TV_series)je li gledao neko?meni se bas svidelo, mislim da ce biti interesantno.
December 14, 200816 yr odgledao pre-air jos u junu, a vidim sad da je konacno pocelo i da se daje.http://en.wikipedia.org/wiki/Leverage_(TV_series)je li gledao neko?meni se bas svidelo, mislim da ce biti interesantno.odgledao sam prve dve epizode i deluje mi okay...opustajuce
December 22, 200816 yr Pogledao i ja prve dve epizode, prilično vedro i bezbrižno...Ipak, juče i sad videh samo te dve epizode...
January 22, 200916 yr u 6 epizodi glupi Amerikanci nisu mogli da slikaju Beograd iz vazduha ili bar ukradu neku od postojecih slika, nego su prikazali BUDIMPESTU. Seljaci!Znaci...produkcija na - beskonacno...ovo je sramota za americku filmsku industriju... da su bar koristili internet imali bi i slike i snimke koji im trebaju..... katastrofa...Autobus iz "Ko to tamo peva", zene u nekim nepoznatim narodnim nosnjama, auto tablice koje ne postoje... pise SRB i BG (cirilicom)... ko nije gledao, trebalo bi da se malo nasmeje. Epizoda je krsh i po prici i po glumi i po sadrzaju... Edited January 22, 200916 yr by Milosh76
February 7, 200916 yr Mislim da ce za 30 godina ovo da izgleda kao Charlie's Angels danas.za 30 godina - niko se nece secati ove serije ... pre ce se secati Č.A. nego ove serije Ova serija mu dodje US odgovor na UK Hustle ili se to samo meni cini
February 12, 200916 yr u 6 epizodi glupi Amerikanci nisu mogli da slikaju Beograd iz vazduha ili bar ukradu neku od postojecih slika, nego su prikazali BUDIMPESTU. Seljaci!Znaci...produkcija na - beskonacno...ovo je sramota za americku filmsku industriju... da su bar koristili internet imali bi i slike i snimke koji im trebaju..... katastrofa...Autobus iz "Ko to tamo peva", zene u nekim nepoznatim narodnim nosnjama, auto tablice koje ne postoje... pise SRB i BG (cirilicom)... ko nije gledao, trebalo bi da se malo nasmeje. Epizoda je krsh i po prici i po glumi i po sadrzaju...Kanda bi ti trebalo da napredujes da dostignes taj nivo... Seriju nisam gled`o i jebe mi se za nju...
February 26, 200916 yr Author Odlicna epizoda za kraj prve sezone :)Procitah negde da je druga sezona narucena.
February 26, 200916 yr Kanda bi ti trebalo da napredujes da dostignes taj nivo... Seriju nisam gled`o i jebe mi se za nju...Bitno je da znas sta si hteo da napises! :lol:
February 26, 200916 yr Nisam odgledala nijednu epizodu, ali zar vama ne lici ovo na onu britansku seriju Hustle (na RTSu prevodili kao prevaranti, cini mi se)?
February 26, 200916 yr Nisam odgledala nijednu epizodu, ali zar vama ne lici ovo na onu britansku seriju Hustle (na RTSu prevodili kao prevaranti, cini mi se)?ideja je ista, ali britanska i ameriska serija tesko mogu da se porede, britanci su ipak veci majstori, a i humor im je bolji...
February 26, 200916 yr Secam se da sam je gledala kad god je uhvatim na rtsu.Pa vredi li sta ova nova ili je samo bleda kopija?