Jump to content
IGNORED

LEVERAGE

jms_uk

Recommended Posts

Posted

Mislim da ce za 30 godina ovo da izgleda kao Charlie's Angels danas.

Posted

Pogledao i ja prve dve epizode, prilično vedro i bezbrižno...Ipak, juče i sad videh samo te dve epizode...

• 1 month later...
Posted (edited)

u 6 epizodi glupi Amerikanci nisu mogli da slikaju Beograd iz vazduha ili bar ukradu neku od postojecih slika, nego su prikazali BUDIMPESTU. Seljaci!Znaci...produkcija na - beskonacno...ovo je sramota za americku filmsku industriju... da su bar koristili internet imali bi i slike i snimke koji im trebaju..... katastrofa...Autobus iz "Ko to tamo peva", zene u nekim nepoznatim narodnim nosnjama, auto tablice koje ne postoje... pise SRB i BG (cirilicom)... ko nije gledao, trebalo bi da se malo nasmeje. Epizoda je krsh i po prici i po glumi i po sadrzaju...

Edited by Milosh76
  • 3 weeks later...
Posted
Mislim da ce za 30 godina ovo da izgleda kao Charlie's Angels danas.
za 30 godina - niko se nece secati ove serije ... pre ce se secati Č.A. nego ove serije Ova serija mu dodje US odgovor na UK Hustle ili se to samo meni cini :unsure:
Posted
u 6 epizodi glupi Amerikanci nisu mogli da slikaju Beograd iz vazduha ili bar ukradu neku od postojecih slika, nego su prikazali BUDIMPESTU. Seljaci!Znaci...produkcija na - beskonacno...ovo je sramota za americku filmsku industriju... da su bar koristili internet imali bi i slike i snimke koji im trebaju..... katastrofa...Autobus iz "Ko to tamo peva", zene u nekim nepoznatim narodnim nosnjama, auto tablice koje ne postoje... pise SRB i BG (cirilicom)... ko nije gledao, trebalo bi da se malo nasmeje. Epizoda je krsh i po prici i po glumi i po sadrzaju...
Kanda bi ti trebalo da napredujes da dostignes taj nivo... Seriju nisam gled`o i jebe mi se za nju...
  • 2 weeks later...
Posted

Odlicna epizoda za kraj prve sezone :)Procitah negde da je druga sezona narucena.

Posted
Kanda bi ti trebalo da napredujes da dostignes taj nivo... Seriju nisam gled`o i jebe mi se za nju...
Bitno je da znas sta si hteo da napises! :lol: :lol: :lol:
Posted

Nisam odgledala nijednu epizodu, ali zar vama ne lici ovo na onu britansku seriju Hustle (na RTSu prevodili kao prevaranti, cini mi se)?

Posted
Nisam odgledala nijednu epizodu, ali zar vama ne lici ovo na onu britansku seriju Hustle (na RTSu prevodili kao prevaranti, cini mi se)?
ideja je ista, ali britanska i ameriska serija tesko mogu da se porede, britanci su ipak veci majstori, a i humor im je bolji...
Posted

Secam se da sam je gledala kad god je uhvatim na rtsu.Pa vredi li sta ova nova ili je samo bleda kopija?

Posted

vrlo - VRLO bleda kopija

Posted

Moj ISP i omanji hard vam se od sveg srca zahvaljuju

• 1 year later...
Posted

Nije loše osvrnuti se na još jednu propalu seriju...