jms_uk Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ja dolazim u BG prekosutra na par dana i razmisljao sam da se zezam sa LK, ali ako moram ponovo da se slikam, onda cu da ostavim za neki drugi put.A sto se tice tih datuma, oni to sebi ostavljaju vremena, ako zavrse pre, bolje nego da kasne.
Alphons Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 pa zar za LK ne možeš da odneseš sliku po želji ?a što se vremena tiče - jeste, slažem se, samo što je predvidjeno vreme duplo duže od realnog :D
SleeperSleep Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dajte preporuku u kojoj policijskoj stanici i na koji nacin najbrze da dodjem do novih pasosa za mene, sina i zenu. hvala.
Ivo Petović Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ja sam predao pre 15ak dana i treba da podignem posle 21og. Isto sam se tako raspitivao - jurio razne Sopote i Barajeva, ali se na kraju ispostavilo da više čak ni kod mene na NBG nije tako strašno. Odeš ujutru oko 7h, nakon 15-20 minuta dobiješ broj na osnovu kog se pojaviš istog dana u dato vreme, kada ti, nakon nekih pola sata čekanja i uzimanja podataka, kažu da tu istu proceduru ponoviš za 20 dana, kad dođeš da pokupiš dokumenta - s tim da preuzimanje, logično, kraće traje. Postoji mogućnost dobijanja dokumenata i po hitnom postupku, u roku od dva dana, čini mi se.
SleeperSleep Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ja sam predao pre 15ak dana i treba da podignem posle 21og. Isto sam se tako raspitivao - jurio razne Sopote i Barajeva, ali se na kraju ispostavilo da više čak ni kod mene na NBG nije tako strašno. Odeš ujutru oko 7h, nakon 15-20 minuta dobiješ broj na osnovu kog se pojaviš istog dana u dato vreme, kada ti, nakon nekih pola sata čekanja i uzimanja podataka, kažu da tu istu proceduru ponoviš za 20 dana, kad dođeš da pokupiš dokumenta - s tim da preuzimanje, logično, kraće traje. Postoji mogućnost dobijanja dokumenata i po hitnom postupku, u roku od dva dana, čini mi se.znaci dovoljno je otici u mup nbgd u 7 ujutro? da li mogu da izmem i za zenu i klinca ili moramo svo troje da se pojavimo tamo?
Кристофер Лумумбо Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 znaci dovoljno je otici u mup nbgd u 7 ujutro? da li mogu da izmem i za zenu i klinca ili moramo svo troje da se pojavimo tamo?ne znam za klinca, ali tvoja supruga mora da se pojavi. ovde kod mene nisu hteli da daju pasos mojoj babi da mi posalje, a poznajem sve ljude koji rade tamo. dajes otisak i kada podnosis prijavu i kada uzimas pasos.
Ivo Petović Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Moraju svi da se pojave zbog otisaka i sl, ali mislim da ne moraju svi da dolaze ujutru da uzmu brojeve. Ipak, najbolje da ih okreneš telefonom, jer stvarno nisam siguran.
SleeperSleep Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Moraju svi da se pojave zbog otisaka i sl, ali mislim da ne moraju svi da dolaze ujutru da uzmu brojeve. Ipak, najbolje da ih okreneš telefonom, jer stvarno nisam siguran.imas li broj negde?
Marvin (Paranoid Android) Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 znaci dovoljno je otici u mup nbgd u 7 ujutro? da li mogu da izmem i za zenu i klinca ili moramo svo troje da se pojavimo tamo?Ako se već dižeš tako rano, ja bih otišao i pola sata ranije, dakle pola 7. Neku bitnu razliku u velikoj slici tvog umora tog dana ne čini, a iz sledećeg razloga: tamo će biti čovek koji pravi spisak po hronološkom redu, poželjno je biti u prvoj polovini spiska nego u drugoj. U pola 8 ili 8 će se pojaviti cajkan koji će uzeti spisak, dati ga ćati za stolom, koji će redom prozivati ljude i govoriti im kada da dođu. Ako si u prvoj polovini spiska, bolje ti je zakazati da predaš za/pokupiš dokumenta što ranije, dakle između 10 i 11 pitaj ih imaju li slobodnih termina. Razlog: tokom dana će im nekoliko puta padati sistem, biće uvek nezgodnih likova kojima iz nekog razloga procedura traje 30 umesto 10 minuta, pauze, lični pozivi, itd. Drugar je sav srećan dobio termin u 3, a taj dan je baš bio baksuzan sa baš svakakvim nedaćama pa je došao na red u 19:30. Ja kad sam podizao, rekli mi u 11, u 11:20 sam ušao, u 11:30 izašao.
расејан Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Sa B92: "Vlada Srbije uputila je u skupštinsku proceduru Predlog zakona kojim se rok važenja pasoša produžava do kraja 2010. godine."E, шта би од тога? На сајту амбасаде и даље пише "до краја 2009" за плаве пасоше. Јел' дошло време да подгревамо тему, ево са'ће нова година? :P
papapavle Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 (edited) E, шта би од тога? На сајту амбасаде и даље пише "до краја 2009" за плаве пасоше. Јел' дошло време да подгревамо тему, ево са'ће нова година? :PNemam zvaničan link, ali evo ti ove vesti. Izgleda da stvarno vaze do kraja sledeće godine... Edited December 17, 2009 by papapavle
расејан Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Nemam zvaničan link, ali evo ti ove vesti. Izgleda da stvarno vaze do kraja sledeće godine...Е добро онда... мало ми је без везе да пичим двапут до Дисија, целодневна зајебанција. Провео бих на вађењу пасоша више времена него на самом путовању... за стари пасош је ипак лакше.
Buck Naked Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 E, vaistinu odgovarajte. Jako mi je hitno.Da li plavi pasoši važe sada??? Konkretno, da li se sa njim može u Hrvatsku?
Lloyd Wyman Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 koliko je meni poznato, vaze. trebalo bi da moze u hrvatsku. trebalo bi da moze i u zemlje eu, samo sto je onda potrebno vaditi vizu i pasos mora da vazi jos 3 meseca od datuma povratka.
Recommended Posts